piatok 12. marca 2021

Kultová maska na vlasy od REVLON / Testujem hype-produkty!

Maska na vlasy, ktorá sľubuje, že s nimi urobí zázraky na všetkých frontoch? Hádam mi dáte za pravdu, že to znie dostatočne neuveriteľne, že jo. V dnešnej recenzii sa pokúsim jednu takúto masku rozobrať pekne do detailov a ozaj nepôjde o hocijakú masku! Pôjde totiž o masku, ktorá je vo svete beauty aspoň trochu kultom.

REVLON Professional Uniq One maska na vlasy.

Revlon Professional Uniq One Superior maska na vlasy

Moje vlasy sú asi najsuchšie vlasy na svete a bez masky alebo kondicionéru a výdatného krémovania už umytých, suchých vlasov by som bola absolútne nepoužiteľná. Vlasy si umývam v priemere dvakrát do týždňa a každé druhé umytie zakončím nejakou maskou /každé „prvé“ kondišom/. Off course, najmä v tých maskách sa nevyhnem aj silikónom, ale zas je mi jasné, že v istých prípadoch sú naozaj nevyhnutné.

Moja nová maska na vlasy od Revlon je klasická, hutná krémová maska, ktorá silikón tiež vo výdatnej dávke obsahuje. Vonia príjemne, tak trochu kadernícky a vôňa je dosť intenzívna, takže ju cítite aj z čerstvo umytých vlasov.

Pozrime sa na ňu ale pekne do detailu, na všetkých jej 10 benefitov, ktoré sľubuje, že určite splní.

Revlon Uniq One Superior maska na vlasy recenzia

1. Hĺbková náprava poškodených vlasov

Tomuto nie tak úplne verte – ak máte vlas už poškodený, napravia ho akurát tak nožnice, ha ha.

 

2. Intenzívna výživa a 3. Posilnenie vlasov od korienkov po končeky

Oba body vezmem spolu. Nie som odborník na zloženia masiek na vlasy /nie som odborník na zloženia čohokoľvek :D/ a naozaj neviem, či niečo z ingrediencií v maske ich môže vyživiť - a popravde moc tomu ani neverím - ale moje vlasy sú po použití tejto masky naozaj veľmi príjemné na dotyk.

 

4. Neuveriteľný lesk

Moje suché a prirodzene matné vlasy sú lesklé normálne a určite nie neuveriteľne. Teda presne tak ako po 99 percentách iných masiek na vlasy.

 

5. Efekt hodvábne jemných a hladkých vlasov a 6. Vyhladenie a skvelé rozčesávanie

Určite áno. Lebo silikóny, že. Vlasy sú ale naozaj hladké a mäkučké a rozčesávajú sa neuveriteľne ľahko!

 

7. Hydratácia

Dá sa hydratovať vlas?

Revlon Uniq One Superior maska na vlasy zlozenie

8. Rýchle vstrebanie – iba 3 minúty

Vzhľadom na stav mojich vlasov nechávam masku na vlasoch dlhšie a v podstate sa držím overeného viac je viac J. Robím to tak pri všetkých maskách a kondicionéroch a naozaj mám pocit, že celkový efekt tejto masky je intenzívnejší než pri iných maskách, ktoré som kedy skúšala.

 

9. Efekt bez zaťaženia a prirodzený objem a 10. Nemastné zloženie

Áno, súhlas! Napriek tomu, že vlasy pôsobia zdravo, nie sú spľasnuté, ako to občas pri takto výživných maskách býva a suché vlasy nezaťažia ani v prípade, že to množstvo pri jednom použití kúštik preženiete.

 

Suma sumárum, ja osobne som s maskou spoko. Určite neurobí všetko a tobôž nie zázrak, ale viete prečo si o nej myslím, že je predsa len lepšia než iné masky, čo som doteraz vyskúšala?

Pretože sa tesne po vyfúkaní vlasov nielen že môžem na seba pozrieť v zrkadle bez toho, aby som utrpela psychickú ujmu, ale dokonca by som mohla vyjsť aj medzi ľudí! Či by neutrpeli traumu oni, to už negarantujem, ha ha.

 

Poznáte túto masku a celkovo výrobky značky Revlon, určené na vlasy? Budem rada, ak mi niečo odporučíte, moje suché vlasy vám budú zaviazané do konca života.

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Asi som nemala od Revlon značky zatiaľ nič. Ja používam kondicionér Repair od Yves Rocher a ako masku olivový olej. Párkrát som však doma u našich mala Garnier Hair Food Macadamia a prišla mi skvelá takže tú plánujem skúsiť. A presne tak aj ja nechávam všetky masky vo vlasoch dlho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Garnier som mala kultovú banánovú a bola celkom fajn. Zázrak nie, ale fajn :). Napriek tomu, táto od Revlon mojim vlasom vyhovuje určite o niečo viac.
      YR mal kedysi taký malý krémik na vlasy, tuším s ovsom - ten bol skvelý! Mala by som očekovať, či to ešte vyrábajú :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...