utorok 16. marca 2021

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation / Lov na najlepší púder ukončený?

Púdre a ja, to je hotová telenovela a v tomto vzťahu som si prešla už asi úplne že všetkým. Prvú časť svojho kozmetického života som ich ignorovala, tú druhú som ich vzala na milosť a odkedy nosím okuliare a mám vrásky /súvislosť žiadna! :D/, tak ich k životu nutne potrebujem. A tak hľadám už roky ten najlepší.

No schválne, myslíte, že som ho v MAC Studio Fix Powder Plus Foundation našla? Ak by vás to aspoň trochu zaujímalo, čítajte ďalej.

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation pletovy puder

Púder je radený do kategórie púdromejkapov, čo znamená, že vašej pleti okrem fixácie a zmatnenia má poskytnúť aj istý stupeň krytia. Ja osobne som pri takýchto produktoch vždy trochu opatrná – ľahko sa totiž môže stať, že napriek tomu, že mejkapu dáte minimálne množstvo, pri jeho fixovaní si na ksichte aj tak vyrobíte omietku.

Hneď na úvod vás ale upokojím, v prípade púdromejkapu od MAC tá opatrnosť na mieste nie je. Poďme sa ale púdru pozrieť na zúbok pekne od podlahy.

MAC Studio Fix kompaktny puder a make-up v jednom

Balenie je veľmi sympatické a kvalitné, vybavené zrkadielkom a aplikátorom - ktorý síce nikdy nepoužívam, ale zo zásady sa jeho existencii vždy poteším. Veď čo ak náhodou...

Pri výbere som zvolila odtieň NC20, svetlý a do žlta, ktorý mám očekovaný už v rámci jedného staršieho mejkapu od MAC. V ponuke na Notino máte neskutočné portfólio odtieňov, takže určite tam niekde sedí a čaká na vás aj ten váš. Stačí pogoogliť.

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation odtiene
 

No... ako by som tú ódu na radosť zahájila...

Ten produkt je úžasný!!! Púder je dobre pigmentovaný, zároveň sa ale dá krytie vrstviť postupne a napriek tomu, že je namletý jemne, je tak pevne zlisovaný, že absolútne, ale že absolútne nepráši! Až doteraz by som neverila, kebyže mi niekto povie, že je možné narvať všetky tieto vlastnosti do jedného púdra... Napriek pigmentácii, púder vyzerá na pleti prirodzene – čo je u mňa dôležité obzvlášť teraz, keď čím ďalej, tým viac začínam uprednostňovať prirodzený lesk pleti pred matno-matným finišom.

No a aj keď dám na pleť len jemnú vrstvu púdru, mejkap je zafixovaný až neskutočne – nielen, že nezvýrazní vrásky, ale ešte aj pod okuliarmi na bokoch nosa udrží korektor úplne bezproblémovo!

MAC kozmetika recenzie

Ja skrátka nemám čo dodať, toto je u mňa púder púdrov a myslím, že len čo miniem toto balenie, budem nutne potrebovať ďalšie. Viac nemám čo dodať. Potrebujete!!!

Keď som púder pred časom kupovala na Notino, využila som jednu z mnohých famóznych akcií – pri nákupe produktov značky MAC nad určitú sumu luxusná paletka rozjasňovačov ako darček! A ešte ste si aj mohli vybrať z dvoch variantov...

Táto akcia prebieha na e-shope aj teraz, takže ak vás tento božský púder zaujal, rozhodne neváhajte! Okrem toho, práve pri nákupe tohto púdru máte dopravu zadara... Takže, kedy inokedy bude viac správny čas na robenie si radosti než teraz? ;)

 

- cc -

5 komentárov:

  1. MAC je kvalitná kozmetika, tam by som sa obávala fakt najmenej. Ja mám zatiaľ len rúž, no určite v budúcnosti skúsim niečo ďalšie. Na púdre už nemám veľké nároky nakoľko ich používam len na nos a bradu. Avšak mám stále rada skôr tie zmatňujúce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To bola vážne super akcia. Musím to viacej sledovať. Ja mám od MAC jeden rúž a milujem ho. Je vidno, že MAC vie čo robí. Ale musím povedať, že si ma celkom nahovorila na tento púder. Akurát mi môj došiel, takže možno siahnem po tomto.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ho chceš vyskúšať, určite neváhaj, tento týždeň sa to pekelne oplatí, akcia zatiaľ furt trvá! ;)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...