utorok 2. marca 2021

Zbavujem sa kozmetiky - ako a prečo, PART 9 / dekoratívkový špeciál

Už takmer rok sme tu nemali článok s prehľadom kozmetiky, ktorej som sa z takých či onakých dôvodov zbavila. Je vám jasné, že za ten čas sa mi toho nakopilo ozaj veľa, keďže som vzala so smrteľnou vážnosťou najmä triedenie dekoratívky a dnešný článok bude preto boj nielen pre mňa, ale aj pre vás, ha ha.

Sľubujem, budem pri tejto predjarnej očiste čo najstručnejšia :).

Makeup Revolution dekorativna kozmetika recenzie

REVOLUTION Re-loaded paletka očných tieňov, verzia Basic Mattes, Pout Bomb Plumping Lipgloss lesk na pery, odtieň Kiss

Dve vecičky, ktoré neboli pre mňa úplne zaujímavé – paletku som ihneď zaškatuľkovala do kategórie použiteľná a lesk do kategórie fajn, takže v podstate nebol dôvod doma ich obchádzať.

Gabriella Salvete Palette 10 Shades Rose

GABRIELLA SALVETE Palette 10 Shades, verzia 01 Rose

Všetky detaily nájdete v recenzii. Paletka, ktorou vykúzlite krásne líčenie očí, ale namakáte sa pri tom ako drak!

Estee Lauder Glam palette

ESTÉE LAUDER paletka, verzia Glam

Išla do giveaway a /dúfam/ teší jednu z vás. Priznám sa ale, bol to ťažký boj, vzdať sa jej.

The Balm Cindy Lou Manizer highlighter

THE BALM Cindy-Lou Manizer rozjasňovač

Krásny a kvalitný rozjasňovač, ktorý som ale využívala minimálne a len pri líčení oči. Paradoxne, napriek všetkému sa mi v šuplíku doslova rozpadol, takže ku kamoške putovala len zachovaná polovica produktu :).

Catrice HD Liquid Coverage makeup

CATRICE HD Liquid Coverage mejkap, odtieň 010 Light Beige

Fajn mejkap s výborným krytím, keďže ale mi nie úplne sedel podtón /v zime do svetlých mejkapov žltý pigment nedávam/, nepoužila som ho ani nepamätám.

Glazel bananovy puder

GLAZEL banánový púder, odtieň B2

Jemne namletý, ale podľa mňa zbytočne vyhajpovaný púder so slabými fixačnými účinkami. Btw, to balenie bolo peklo, dúfam, že kamoška, ktorej som ho posunula, na tento fakt stále myslí! :D

Trend It Up Elastic Eye Shadow ocne tiene

TREND IT UP Elastic Eye Shadow monotiene

Prekvapujúco kvalitné očné tiene s príjemnou takmerpenovou konzistenciou, ktoré som ale paradoxne kvôli tým nemožným odtieňom /ktoré som si dobrovoľne vybrala!!! :D/ hádam v živote nepoužila!

Trend It Up Rosy Touch licenka
 

TREND IT UP Rosy Touch Duo Blush lícenka, odtieň 010

Lícenka pekná, avšak príliš pigmentovaná, príliš prášivá a príliš obyčajná. Treba niečo dodať? Jej osud bol jasný už dávno, čo som vám, koniec koncov, ozrejmila už v recenzii.

Trend It Up Roller Baby lesk na pery
 

TREND IT UP Roller Baby lesk na pery, verzia 030 Black Berries

Retro lesk na pery v roll-one, ktorý by som pravdepodobne nikdy nepoužila. Bol veľmi vodový, vizuálny efekt nič moc a výdrž katastrofálne slabá. Ale pekne voňal a pri aplikácii príjemne chladil, to treba uznať.

Catrice maslo na pery

CATRICE Dewy-ful Lips maslo na pery, odtieň 040 DEW You Care?

Toto masielko bolo naozaj fajn, ale postretol ho podobný osud ako minimálne tak 50 percent leskov na pery v mojej zbierke – používala som ho veľmi málo a naozaj si myslím, že by ho niekto používať mal! :)

Avon olej na pery

AVON vyživujúci olej na pery, odtieň Blossom

Ňuňu olejček som kúpila zo zvedavosti. Dosť veľa z vás mi ho odporúčalo a ako jo, nebol najhorší, ale rozhodne ani nič, čo by ma dostalo na kolená. Snáď kamoške urobí väčšiu radosť.

Avon ruz na pery Cappuccino
 

AVON True Colour Beauty Lip Stylo rúž na pery, odtieň Cappuccino

Ďalšia retro vecička, ktorá bola fajn, ale postihol ju smutný osud ostatných nepoužívaných produktov v mojej kozmetickej zbierke. Kúpila som ho viacmenej zo zvedavosti, keďže niekedy léta páně som podobný rúž rovnakej značky a s rovnakým názvom odtieňa aktívne používala.

Makeup Revolution Londom Iconic Pro ruz na pery odtien Propoganda Matte
 

MAKEUP REVOLUTION Iconic Pro rúž na pery, odtieň Propoganda Matte

Rúž na pery, kúpený výsostne kvôli odtieňu, do ktorého som sa zamilovala v nejakom poste značky MUR na sockách. V konečnom dôsledku som s ním samozrejme na sebe nebola tak úplne stotožnená a použila som ho hádam 3x za život! Okrem toho, príííšerne mi vadil ten lacný vizuál...

Tigi Decadent ruz na pery odtien Splendor

TIGI Decadent Lipstick rúž na pery, odtieň Splendor

Toto akože fuckt klobúk dole! Skvelý, skvelý, skvelý hydratačný rúž na pery za cenu ani nie 2 éčka! Nie úplne mi sadol odtieň, takže som sa rozhodla posunúť ho, ale mám doma ešte jeho kamoša v krásnej malinovo-cyklámenovej, to hovorí asi za všetko, že jo.

Maybelline Color Drama ruz na pery, odtien Fuchsia Desire

MAYBELLINE Color Drama pastelka na pery, odtieň 150 Fuchsia Desire

Typ produktu #nonechajtetozatúcenuvdrogérke! A najmä, keď je to vaša farba, že. No... Skrátka, písalo to.

Maybelline Superstay Matte Ink tekuty ruz odtien Lover

MAYBELLINE Superstay Matte Ink tekutý rúž na pery, odtieň 15 Lover

Ach jaj. Ja a tekuté rúže, na to sa žiadna telenovela nechytá! Skúsila som to s výraznými odtieňmi - zle. Skúsila som to s nude odtieňmi - zle. Tento od Maybelline lepil fakt brutálne a aj keď po pár minútach som už zvládala aj rozprávanie, ha ha, asi to nie je tak úplne niečo, čo doma potrebujem!

Anastasia Beverly Hills tekuty ruz na pery odtien Crush

ANASTASIA BEVERLY HILLS Liquid Lipstick tekutý rúž na pery, odtieň Crush

Ho hoooooo! Že sa mi nepozdával tekutý rúž od Maybelline? No tak tento luxusný kúsok bol ešte tak stokrát väčšie peklo! A ani ten odtieň sa mi nepáčil! :D Všetky detaily máte v recenzii vrátane fotodokumentácie, čo všetko tento klenot dokázal. Skutočne odporúčam!!! Omrknúť. Produkt ako taký ani za nič!

 

No a to by bolo všetko. K triedeniu dekoratívky sa mi nedarí dopracovať nejako extrémne často, keď už sa ale do toho opriem, tak to vlastne stojí za to, ako vidíte. Ako často triedite dekoratívnu kozmetiku vy? Držíte sa odporúčanej doby spotreby alebo na to zvysoka kašlete ako občaaaaaaaaas ja a riadite sa vašimi vlastnými /ne/zmyslami? :)

 

- cc -

3 komentáre:

  1. Mne ten olej na pery Avon sedel neskutočne. Aj by som si ho kúpila znova lebo bol úžasný. No a rúž Maybelline u mňa nelepil, pery ale dosť vysušoval asi ako všetky tieto tekuté zázraky. No ak mám porovnať Maybelline a Dermacol tak radšej Maybelline.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ježiš, u mňa to fakt brutálne lepilo!!! :D A kvôli tomu lesku by som v tomto prípade volila skôr ten Dermacol teda,ten to lepenie zmiernil... :) Ale tak proti gustu... :)

      Odstrániť
  2. Maybelline tekuté rúže sú výborné. Treba si však aplikovať iba tenučkú vrstvu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...