utorok 13. apríla 2021

DOVE Essential telové mlieko / recenzia

Okej, splňme si aj posledný rest na poli telovomazadlovom. O jednom mojom kultovom výrobku som vám písala prednedávnom a dnes teda pridám aj ten druhý. Pretože presne toto sú dva produkty starostlivosti o telo, ktoré by som si vzala so sebou na celoročný pobyt na opustený ostrov za predpokladu, že by odo mňa niekto žiadal, aby som si vybrala takúto somarinu :D.

Každopádne, DOVE Essential Nourishment telové mlieko milujem a keďže sa na tom zrejme tak skoro nič nezmení, pokladám si za svoju svätú povinnosť napísať o ňom samostatný článok.

Dove Essential Nourishment telove mlieko recenzia

Za obvyklých okolností by som vám asi ódy na telové mlieko nepísala. Na blogu ho ale spomínam tak v každom druhom článku so spotrebovanou kozmetikou ako svoju stálicu už nejaký ten čas a dopracovala som sa do fázy, že mi je ozaj blbé, keď vám ho neviem nalinkovať, ha ha. Tak poďme na to.

Aby som teda pravdu povedala, napriek tomu, že je toto mliečko menej hutné, menej výživné a menej premasťujúce v porovnaní s tým, o ktorom som vám písala minule, toto používam najradšej práve v chladnejších ročných obdobiach. Je to tým, že paradoxne práve v zime je moja pokožka menej suchá ako v lete, keď ju mordujem slnečnými lúčmi a práve vtedy potrebujem niečo viac premasťujúce.

Dove telove mlieko ucinok

Telové mlieko od Dove je napriek všetkému určené pre suchú pokožku, ktorej sľubuje hĺbkovú hydratáciu, intenzívnu výživu, zvláčnenie a zvlhčenie pokožky na úrovni 3 zo štvorstupňovej stupnice :). Plne súhlasím. Ako uznávam, zloženie mlieka nie je bio ani omylom, že, ja ho ale napriek všetkému zbožňujem. Na pokožke je veľmi príjemné, hustá, ale nie hutná konzistencia sa vstrebáva bez problémov a pleť zanechá krásne hydratovanú a vláčnu. Zo všetkých telových mliek, aké som kedy vyskúšala, mi /nielen/ vo svojej cenovej kategórii vyhovuje asi najviac!

Dove Essential Nourishment telove mlieko pre suchu pokozku

Jednoznačným bonusom, ktorý ja viem vždy náležite oceniť, je vôňa. Len prosím, nechcite odo mňa, aby som vám ju popísala! Na mňa pôsobí veľmi čisto, trochu ako čerstvo vypraté prádlo, trochu sviežo, trochu hrejivo a zároveň retro, ale naozaj sa mi nepodobá na nič, k čomu by bolo možné porovnať ju tak, aby ste si ju vedeli aspoň zhruba predstaviť. Verím ale, že bude voňať hádam každému - taká megavôňa to je :).

Takže suma sumárum, zhodnotiť môžem tento produkt asi takto: Výborných telových mliek je veľa, to bez debaty. Ale tak, ako vonia tento konkrétny kúsok od Dove, to vám zaručene spôsobí prudkú závislosť a je tu istá možnosť, že dopadnete tak ako ja, keď toto mliečko kupujem takmer opakovane furt a furt.

Poznáte? ;)

 

- cc -

 

 

5 komentárov:

  1. Súhlasím, toto mlieko od Dove má fantastickú vôňu a patrí aj medzi moje stálice. Mala som ho už párkrát a vždy si ho rada znova kúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že v tom nie som sama ;D vonia naozaj bombasticky...

      Odstrániť
  2. To mlieko je úžasne, hlavne keď sa popálim , ci už od lúčov krásneho slniečka , alebo pri výfuku od motorky …. Je to úžasne … natriem to na postihnuté miesto a hneď som fit … a ta vôňa ? Fakt super …. 😉 určite odporúčam .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDD ťažký život motorkárky... či motorkára? :D

      Odstrániť
    2. Podľa mna je to jedno či je to motorkar /ka , v tomto prípade ide o efekt … ☝️☝️☝️☝️

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...