piatok 9. apríla 2021

NEnákupy / marec 2021

Nestáva sa mi to často, ale mám pocit, že v marci som ani nenakupovala. Off course, fotka alebo poznámky v bjútyblogerskom debilníku vás okamžite dokážu presvedčiť o opaku, ale aj tak!

Napriek tomu, k mojim prvým jarným nákupom sa viaže hneď niekoľko vtipných historiek a vám je jasné, že si ich teraz „vypočujete“ :).

Kozmeticke prirastky a nakupy saveonbeautyblog

Tiež to máte tak podobne, že len čo sa začnete zamýšľať nad tým, že by ste potrebovali akúkoľvek novú nepotrebnú blbosť, stará nepotrebná blbosť začne štrajkovať? Uznávam, nie je úplne vhodné hovoriť o jednom z najlepších rúžov na pery ever ako o nepotrebnej blbosti... Skrátka, ako áno, ako nie, len čo som zistila, že môj milovaný rúž v milovanom odtieni je v e-shope Douglas opäť naskladnenýstále za megacenu, celkom prirodzene som sa začala zamýšľať nad tým, že by sa mi logicky zišiel ďalší kúsok do zásoby. Hneď na druhý deň mi rúž treskol na zem a zlomil sa.

No inak ako znamenie som to brať ani nemohla - a ani nie o hodinu som robila objednávku, ha ha.

K môjmu odtieňu 11 Mood Swing rúžu od PRETTY VULGAR som čisto experimentálne prihodila do nákupného košíka aj odtieň 06 Darling Be Daring, ktorý ma síce pri prvom live zahliadnutí kúštik vydesil jeho fialovosťou, aby ma vzápätí po prvom vyskúšaní úplne odrovnal jeho dokonalosťou na mne! Fuckt... odtieň je to neskutočný, absolútne unikátny a ja mám sto chutí zbuchnúť naň samostatnú recenziu napriek tomu, že už je rúž použitý a pri fotení by som musela prudko improvizovať!

Saveonbeautyblog In News marec 2021

Moje už v podstate pravidelné mesačné robenie si radosti na Notino sa tentokrát zameralo na skincare nadstavbu. V marci si to odniesli kultové pleťové masky od GLAMGLOW a môj hádam prvý kórejský výrobok ever – BHA Blackhead Power Liquid od COSRX.

Larens kozmetika recenzie

Obísť bez povšimnutia som nemohla ani môj drahý /doslova :D/ LARENS. Po neviemkoľkých rokoch som sa odhodlala vyskúšať kultový Face Gel – ale popravde, budem rada, ak ma niekto presvedčí o mojej potrebe používať ho a nepoužívať namiesto neho môj ešte kultovejší Repair Gel. Lebo zloženie. Možno sa mýlim a možno po vyskúšaní vec pochopím, ale zatiaľ to vidím takto.

Btw, tie Repair gely som vzala rovno dva, akurát ten druhý mám už rozpoužívaný a nesedel mi na fotke :).

Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

Posledná nádielka marcových prírastkov predstavuje – áno, v marci – môj oneskorený vianočný darček od rodičov môjho krstňaťa. Teraz myslím naozajstné krstňa a nie štvornohé.

Asi vám netreba príliš vysvetľovať, prečo až v marci, ale ja to napriek tomu urobím. Lebo logdaun. Lebo korona. Lebo zákaz vychádzania. Bla bla bla.

Nič to ale nemení na veci, že takýto darček mňa dokáže potešiť kedykoľvek :). Ale teda áno, kočky moje, mali ste pravdu – ten rozprašovač od ružovej vody Dulcia je skutočne jedna z najhroznejších vecí, aká kedy šprcla ružovú vodu na môj ksicht! :D

 

Čím pekným ste si urobili v marci radosť vy?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. No pozerám, že samé super veci. A COSRX BHA ten som si už skoro kúpila. Mala som AHA toner a bol perfektný. Bola som krajšia od večera do rána a to doslova. No a čo sa týka Weleda Skin Food tak máš sa na čo tešiť. Ružovú vodu Dulcia som mala, už si ale nespomínam na ten rozprašovač, ale asi sa dal prežiť. I keď ako Larens Setting spray asi nebol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to teda nebol! :D
      Tá kórejská kozmetika asi má čosi do seba, neviem, prečo som sa jej vyhýbala ako čert krížu... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...