piatok 23. apríla 2021

Spotrebovanci / marec 2021

Dnešným článkom o spotrebovanej kozmetike splním posledný rest za minulý mesiac a teda budem sa úporne snažiť, aby všetko prebehlo bez zbytočných obkecávačiek. Síce tu tých kvázi novinkových produktov zas tak veľa nie je, ale ku každému rozhodne bude čo písať.

Saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika marec 2021

Ako vždy, začneme nalinkovaním stálic, ak som na produkt písala recenziu – ak nie, posnažím sa do budúcna napraviť to :) - LARENS Repair Gel, DOVE telové mlieko, DOVE sprcháč, AVON pleťová voda, AVON Fast Dry sprej na urýchlenie schnutia laku na nechty, BLISTEX Med Plus balzam na pery.

Pokračujme ale ďalej a pokračujme záľahou toho, čo je môjmu srdcu hádam najbližšie, patladielkami na pery.

Saveonbeautyblog Out News marec 2021
 

REGINA Jelení loj

Klasika všetkých klasík. Krásne vonia a má fajn účinok – a to nielen na perách, ale aj na akýchkoľvek presušených miestach. Negatívne hodnotím však to megabalenie, ktoré ja osobne nie som schopná spotrebovať v dobe odporúčanej spotreby a pred koncom vždy stihne nadobudnúť mierne negustiózny vizuál, nech už ho skladujem v akokoľvek „sterilnom“ prostredí! Takže, Jelení loj áno, ale radšej v menších baleniach.

 

ORIFLAME Tender Care, verzia Cherry

Ďalšia klasika, ku ktorej nemám čo dodávať. Príjemné univerzálne patladielko, ktoré navyše pekne voňalo. K tejto vecičke vo všeobecnosti som si cestu hľadala dlho, ale keď už sa zadarilo, naozaj som bola milo prekvapená. Isto iste to nie je taká bomba ako trebárs Rosebud balzamy, konzistenčne je oveľa ľahší, ale pery furt pekne hydratuje. A okrem toho, je to ňuňu, že jo. Mám v zásobe ešte zo štyri ďalšie verzie v rôznych vôňach.

 

MANUFAKTURA Brusnica ochranný balzam na pery

No, zas až tak moc toho nenaochraňuje táto vecička, ale musím uznať, že som ho mala vlastne celkom rada. Balzam bol ľahšej konzistencie, balzamová tragédia to ale nebola a okrem toho príjemne ovocne voňal. Opätovne asi nepotrebujem, ale rozhodne ma jeho existencia neurazila, ha ha.

 

BOROTALCO Active antiperspirant, verzia Mandarínka – Neroli

Guľôčky od Borotalco mám rada. Áno, ich zloženie je klasické antiperspirantové a ak sa mu vyhýbate, tak logicky po týchto guľôčkach nesiahajte, ak vám to ale neprekáža, ja ich môžem len odporúčať. Pred potom a nežiadúcim odérom mňa osobne chránia spoľahlivo a aj keď táto verzia mne osobne až tak nevoňala, určite som bola spoko.

Spotrebovana kozmetika recenzie

LARENS Rich Cream krém na ruky a chodidlá

Moja skúsenosť s týmto produktom je vskutku veselá, ale nebudem sa teraz o tom rozpisovať, keďže určite plánujem samostatnú recenziu... Tento produkt si totiž priam pýta návod na použitie! :)

 

URBAN DECAY Naked Skin korektor, odtieň Peach

Skvelý, skvelý a ešte raz skvelý korektor na farebnú korekciu kruhov pod očami. Bohužiaľ, už sa nevyrába, takže asi moje oslavné ódy budú teraz vlastne zbytočné.

 

MAYBELLINE Brow Precise mikroceruzka na obočie, odtieň Deep Brown

Určite sa mrknite na recenziu, kde som všetko do detailov popísala, keďže som ju písala tesne pred spotrebovaním produktu. Môj názor na túto ceruzku sa nezmenil ani v najmenšom a rozhodne si nemyslím, že je to naj ceruzka na obočie z drogérie! :)

 

ALESSANDRO Pro White Original bieliaci lak na nechty

Vecička z môjho blogového praveku, ktorú som vyhrala v mojej tuším úplne prvej giveaway. Vyhodila som ju skoro nespotrebovanú, keďže som jej nevedela nájsť využitie. Lak mal – podľa môjho názoru len opticky - neutralizovať zažltnuté nechty a keďže tie moje veľmi zažltnuté neboli, dodal im skôr modro-fialový nádych. A teda pripomínať utopenca alebo mamuta v kocke ľadu, to asi tak úplne nechcete.

Okrem toho, ako podkladový lak tiež veľmi nezahviezdil, takže mi pekne odpočíval v chladničke niekoľko rokov, až som sa rozhodla, že nastal jeho čas. Škoda, hmmm...

 

Amen.

 

- cc -

4 komentáre:

  1. tie vajíčka z oriflame mám veľmi rada, patlala som ich hlavne, na postihnuté miesta pokožky tela, tam sa mi ich účinok javil lepší ako na pery

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš, že ja ani nie? :D Fakt to používam hlavne na pery, akurát toto konkrétne som už pred koncom mazala kade tade, keďže už bolo pekne staré :D...

      Odstrániť
  2. presne pripadajú mi neminuteľné :D dostala som 4 kusy naraz ako vianočný darček na vianoce 2019 a doteraz posledné z nich používam. ale už mám konečne na dne :D ale určite si ihned dalšie dokúpim, ked ho miniem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je tá zákerná nevýhoda toho, ak máš zásoby akoby mala prísť tretia svetová. U mňa, holt, ešte furt bežné, ale dávam si záväzok, že to skresám. Intenzívnym používaním off course :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...