utorok 11. mája 2021

Rok so značkou LARENS + 2x bonus na záver!

Na dnešný článok som sa veľmi, ale že naozaj veľmi tešila. V týchto dňoch totiž uplynul rok, čo používam takmer výlučne skincare jedinej značky a myslím, že môj pohľad na celý tento proces už smelo môžem označiť za definitívny. Dnes vám teda poviem čo-to o mojej jednoznačne najobľúbenejšej značke starostlivosti o pleť a o tom, s čím mi po cécéá roku /ne/pomohla.

Larens BioPeptide Serum Spray

Určite musím hneď na úvod uviesť veci na správnu mieru – kozmeceutiká LARENS nepoužívam iba rok. Používam ich už naozaj dosť dlho, ale roky predtým som ich nepoužívala výlučne, potažmo výlučne som používala len niektoré. Uznávam, ceny nemá táto značka úplne najsamnižšie a preto vám musí byť jasné, že nie vždy bol v peňaženke potrebný budget – samozrejme, pokiaľ nešlo práve o vec, ktorá bola vašim absolútnym must-have produktom, vtedy išlo bokom všetko :).

Keďže moja pleť sa už istý čas blíži k označeniu zrelá, ha ha, občas má sklony byť suchá a prehnane citlivá, potrebovala som nájsť niečo, čo bude bojovať proti všetkým týmto neduhom a holt, teším sa ako kôň, že som to našla!

Larens Dermo Face Cream pletovy krem
 

Samozrejme, netvrdím, že na žiadnu inú značku v priebehu roka ani nekuknem – ako bjútyblogerka si to skrátka ani nemôžem dovoliť, že jo. Niektoré produkty od Larens používam furt a stále, niektoré milujem, ale z rôznych dôvodov nepoužívam výlučne a off course, sú aj také, ktoré mi nie úplne sadli. No a potom samozrejme tie, ktoré som /zatiaľ/ ešte neskúšala.

Predovšetkým v čistení pleti a pleťových krémoch ale neexperimentujem už takmer vôbec. Preto vám najskôr vypichnem produkty, bez ktorých si život fuckt nedokážem predstaviť a ak chcete, detaily si pozriete v linkoch: Dermo Wash, Repair gel, BioPeptide Serum Spray, BioRenew Serum, GLA Serum, Lifting Face Cream, Dermo Face Cream, Enzymatic Peeling /novšia, apgrejdnutá verzia zatiaľ nezrecenzovaná/, BIO Renew masky. Krémy používam na striedačku jeden ráno, iný večer a séra podľa stavu mojej pleti a toho, čo si aktuálne pýta

Larens GLA Serum pletovy krem

Skupinu „milujem, ale nepoužívam furt“ zastupuje Syn Ake Eye & More sérum na oči a mimické vrásky /lebo na poli očnokrémovom experimentujem aj s inými značkami/, LipoColl Serum /lebo ho používam ako občasnú intenzívnu kúru/, SOS Skin Care telový krém a Perfect Body Cream telové mlieko /lebo väčšinou mi „stačí“ aj viac obyčajné telové mazadlo/, Hydro Balance Face Cream /lebo pre mňa vhodný len v lete/, Coffee Scrub & Mask /lebo na pravidelné používanie som príliš lenivá/, Revital sprcháč /lebo furt je to len sprcháč/, Repair Hand Cream /lebo mám ich mraky/, Collagen Lip Balm /lebo detto :D/, Nails & More maska na nechty /lebo ju dokáže nahradiť Repair gel/, Aqua Spray /lebo BioPeptide Serum Spray je prepracovanejší/. Som brutálne kreatívna vo vysvetľovaní, keď ide o používanie kozmetiky :).

No a samozrejme, nie úplne mi sadla micelárka a tiež Rich Cream na ruky a nechty, ktorý mi nesprávnym použitím ruky skôr dogabal :D /ale to je moja chyba a bude o tom rozsiahly článok! :D/.

Špeciálnu kategóriu predstavuje dekoratívka, ktorá je podľa môjho skromného názoru skvelá a obzvlášť BB krém, glow mejkapy a korektory! Opäť, recenzia bude – viem, že vám ju sľubujem neviemodkedy, ale už je naozaj napísaná a čaká na svoj čas čé.

Larens dekorativna kozmetika
 
Larens Colour BB krem

Takže to najpodstatnejšie, aká je moja pleť po používaní kozmeceutík Larens po roku naozaj intenzívneho používania?

Na nespoznanie, vážené... :) Problémy s citlivosťou pleti alebo jej presušením sú niečo, na čo si už ani nespomeniem. Pleť je hladučká, hydratovaná /samozrejme treba dodržiavať aj pitný režim, že jo/, vrásky, ktoré sa dajú zjemniť, sú zjemnené, pleť pôsobí pevnejšie a doslova hustejšie. Veľmi výrazný výsledok som dosiahla aj čo sa zjednotenia pleti týka – mejkapu používam čím ďalej, tým menej a dokonca by som povedala, že som ochotná chodiť po svete aj bez neho /čo som síce bola aj predtým, ale teraz by som sa dokonca cítila aj dobre! :D/. Ja skrátka viac nemám čo dodať! A preto pokračujeme :).

Larens Repair Gel

Keď už sa nám blíži to leto, uvedomila som si, že minulý rok som si nezaobstarala ani jediný výrobok starostlivosti o pokožku po opaľovaní. A verte, že to fuckt nebolo kvôli tomu, že by som sa nevyhrievala na slniečku. Zloženie výrobkov typu Repair gel alebo BioPeptide Serum Spray je totiž priam stvorené na upokojenie pokožky tváre a tela po opaľovaní a to už naozaj nemáte potrebu mazať sa niečím iným!

Na záver si dáme ešte trocha teórie. Veľmi vyzdvihujem fakt, že značka má svoju profi líniu, ktorá sa používa len v kozmetických salónoch. Takže ak chcete byť verná značke aj na tomto poli, nie je problém vybrať si práve ten váš salón, kde vám poskytnú nejaký ten nadštandard. Zároveň ale musím spomenúť, že veľa produktov na domáce ošetrenie nachádza svoje využitie práve aj v profi salónoch. Čo teda neviem, aký máte názor na to vy, ja ale jednoznačne pozitívny.

Larens pletova maska

No ale dosť bolo kecov. Viete, že značku Larens, resp. väčšinu jej produktov ospevujem na blogu už roky, ale napísať tento článok bolo skrátka mojou psou povinnosťou. Ako som už spomenula, ceny sú tiež trochen luxusnejšie, ale nezúfajte! :D Na vyžiadanie mám k dispozícii zľavový kód na nejaké to percento dole z ceny produktov, na e-shope máte ale možnosť zaregistrovať sa ako OBCHODNÝ PARTNER a to tie zľavy už nebudú len nejaké to percento, ale budú dychberúce, to akože garantujem :).

V prípade akýchkoľvek otázok, smelo sa na mňa obráťte – mailom, do správy na sociálnych sieťach, akokoľvek.

Apropooooo, sociálne siete... Tie určite sledujte, o pár dní bude ďalšia rozdávačka produktov značky Larens, takže jedna z vás bude môcť testovať do bezvedomia! :)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Vďaka tebe som Larens spoznala a musím súhlasiť, je to luxusná značka. Mne sedí ten Hydro Balance krém, som prekvapená ale na mastnejšiu pleť ideál. A to som sa ho fakt bála. No a peptide spray je tiež krása len u mňa sa nedá používať denne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten krém je super, sedí asi každému, v lete dokonca aj mne a mojej suchej pleti. A ešte aj krásne vonia :).
      Ale čo sa týka spreja, asi nebudeš jediná. Je to úžasný produkt, ale vraj občas nie úplne sadne tým, čo majú mastnejšiu pleť /ale nie je to pravidlo/. To ja si ho teda neviem vynachváliť, je to škoda, že z toho, čo ponúka, nemôžu profitovať všetci... No, kozmetika je skrátka prudkooooooo individuálna :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...