piatok 28. mája 2021

Spotrebovanci / apríl 2021

Aprílová spotreba kozmetiky sa jednoznačne niesla v znamení stálic a väčšinou od mojej najobľúbenejšej značky starostlivosti o pleť. Asi nemusíte príliš dlho hádať, ktorá to bude, ha ha.

Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

Takže ja vám to všetko najskôr nalinkujem: LARENS enzymatický peeling /recenzia na ešte pôvodnú verziu/, BioPeptide Serum Spray, GLA Serum, Dermo Face Cream, Repair Gel, NIVEA očný odličovač, ECODENTA zubná pasta, ZIAJA šampón. No a verte či nie, bližší pokec vám tentokrát dlhujem len na 4 produkty :).

 

CAREMEDICA pleťová voda

Príjemný toner, ktorý zanechal vašu pleť krásne zhydratovanú. Bonusom bolo prírodné zloženie, čo ja síce nejako zámerne nevyhľadávam, na druhú stranu je to pre mňa vždy fajn zistenie! Určite by som sa k nemu vrátila opäť, keby nebolo toľko tonerov, čo chcem vyskúšať :). Pôvodná recenzia ostáva v absolútnej platnosti.

Spotrebovana kozmetika recenzie

 

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin SPF 30pleťový krém

Spotrebovaný asi tak 2 roky po odporúčanej dobe spotreby, ako inak. Viem, viem, pokojne ma ukameňujte... Krém bol ale skvelý, svoju úlohu plnil až do poslednej chvíle a nikdy som sa s ním nespálila. Značku Piz Buin vrelo odporúčam a pred aktuálnou letnou sezónou som doplnila jej portfólio u mňa. Čoskoro sa hádam dočkáte aj nového článku s touto značkou...

 

PUPA MILANO Vamp! Intense Kajal ceruzka na oči, odtieň 003 Nude

Megaceruzka z môjho blogového praveku, ktorú som si obľúbila v podstate až po rokoch. Ako inak, používala som ju len na spodnú waterline – čo sa výdrže týka, nebola to síce žiadna sláva, ale tak nejak som si zvykla. Okrem toho, ceruzka bola veľmi dobre pigmentovaná a pri troche snahy by ste ju asi mohli použiť aj ako podklad pod očný tieň, no, neviem... Opätovne ju už asi nepotrebujem, vyhodila som ju takmer celú, ale naozaj som ju používala za posledný rok takmer denne!

AVON Luxe riasenka

AVON Luxe riasenka

Aj keď na riasenkách tejto katalógovej značky zrovna nefrčím, táto konkrétna úplne na zahodenie nebola. Po dlhej dobe mala naozaj príjemný, klasický štetinkový aplikátor, ktorým ste si riasy doslova hladkali a zabezpečila celkom pekné riasy. Iste, top riasenka pre tie moje to asi nebola, ale rozhodne sa dala dopoužívať. Riasy pekne predĺžila a občas aj vytočila, takže za mňa fajn.

No a jo, sme na konci! Neuveriteľné, čo? Mám pocit, že mi to tu na blogu nejako príliš skonzervovatieva a o chvíľu vám do článkov o spotrebovanej kozmetike budem dávať akurát tak linky na stálice :).

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Veru vcelku krátky článok na tvoje pomery. AVšak úplne skvelý ako všetky ostatné. No a Larens to ťa plne chápem, fakt super značka :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...