utorok 1. júna 2021

Najlepší krém na ruky EVER / rýchlorecenzia!

Dnes si so svojho zoznamu vymažem jeden bjútyblogerský rest, ktorý si v ňom pestujem hádam od začiatku fungovania môjho blogu, ha ha. Tentokrát to bude o kréme na ruky všetkých krémov na ruky, ktorý ma zásadne zachránil už druhýkrát v živote a uznajte, že to už som mu samostatný článok venovať teda ozaj musela!

Ochranný krém na ruky so silikónom a glycerínom od AVON.

AVON ochranny krem na ruky so silikonom recenzia
 

Ako jo, veľké rozkecávanie sa k tomuto krémiku asi netreba – nebudeme obdivovať obal a už vôbec nie zloženie. To je také typické avoňácke a v tomto prípade s poriadnou dávkou silikónu. Ale verte tomu, má to zmysel :).

Presne tento konkrétny krém je totiž ako jeden z mála schopný zahojiť vaše od presušenia až do krvi rozpraskané ruky už po prvých dvoch – troch použitiach! Toto sa mi stalo asi tak pred 20 /slovom: dvadsiatimi!!!/rokmi, keď mi ho dovliekla domov moja mama od kolegyne - avonlejdy a nie inak tomu bolo aj tentokrát.

Od marca 2020 moje paprče, pravidelne týrané dezinfekciami v každom možnom aj nemožnom interiéri, trpia ako kôň a holt, tak akosi sa mi nepodarilo nájsť nič, čo by ruky zahojilo rýchlo a účinok bol dlhodobý bez akýchkoľvek vedľajších neduhov. A tak sa mi podarilo dopracovať až do fázy takmer ekzematickej, čo ma donútilo vyskúšať práve moju poslednú záchranu. 

AVON Silicone Glove krem na ruky skusenosti

Krém so silikónom má Avon v ponuke už dlhšie, ja som si ale nebola istá, či je to furt ten starý dobrý krém. Okrem toho, silikón nabral za posledné roky takú povesť, že som si vlastne zvykla vyhýbať sa mu takmer vo všetkom a jo, aj tam, kde je v istom zmysle žiadúci.

No neskutočne sa teším, že som sa napokon rozhodla tak, ako som sa rozhodla.

AVON silikonovy krem na ruky

Krém má hutnejšiu konzistenciu, do rúk sa vstrebáva ale absolútne komfortne a bezproblémovo a ako bonus furt rovnako krásne – aj keď dosť intenzívne – vonia! Na tú vôňu upozorňujem obzvlášť, pretože aj keď sa podľa mňa väčšine nosov bude páčiť, je to naozaj dosť silný odér.

Mne to, off course, vyhovuje :).

AVON krem na ruky so silikonom hodnotenie

A účinok? No presne rovnaký, aký bol v tom mojom kozmetickom praveku – ruky sú zahojené tak po druhom namazaní sa, silikónová vrstvička ich chráni dlhodobo a pre vaše ruky je doslova záchranou! A napriek všetkému, ruky nemáte vôbec nadmerne mastné...

Viac nemám čo dodať. Toto patladielko vás vyjde väčšinou na menej než 2 éčka a vzhľadom k účinkom, ktoré sa rovnajú takmerzázraku, je to doslova a dopísmena kúpa roka.

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Avon má kvalitou jedny z najlepších krémov na ruky. To máš úplnú pravdu ja som mala už rôzne druhy a sedeli mi všetky. A presne tak silikónom sa aj ja vyhýbam všade ale tu sa mi zdá že sú skôr prínosom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No paradoxne, toto som si dlho myslela aj ja, ale už som našla aj pár kúskov, ktoré mi až tak nevyhovujú! :) V globále ale musím súhlasiť, že väčšina tých krémov je fajn...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...