utorok 22. júna 2021

NEnákupný tip od MAC Cosmetics

Dnešný článok vznikol najspontánnejšie, ako len mohol. Už dlho som vám chcela ukázať jeden produkt, ktorý ale môj obľúbený e-shop bežne v ponuke nemá, ale čas čé je tu – vy ho totiž teraz môžete získať úplne zadara a to je príležitosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť!

No a ja spolu s vami, pretože vám o tomto produkte konečne môžem napísať :).

Luxusná paletka rozjasňovačov Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio od MAC.

MAC paletka rozjasnovacov

Táto paletka je skutočný zberateľský skvost. Je tu dosť veľká pravdepodobnosť, že pochádza z nejakej limitky – značka MAC Cosmetics je nimi povestná a preto by ma to vôbec neprekvapilo.

MAC kozmetika skusenosti

Už len samotná krabička, v ktorej je produkt zabalený, vyzerá luxusne a o samotnom obale ani nehovorím! Je strašne ňuňu, plyšový, luxusne bielo – strieborný... Ako jo, o praktickosti takéhoto balenia môžeme len polemizovať, že, ale je neodškriepiteľným faktom, že pohľad na toto jednoznačne poteší každé oko.

MAC Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio paletka rozjasnovacov

Paletka obsahuje 3 rozjasňovače, ja som si vybrala svetlejšiu verziu v odtieni Light. Farebná škála je taká všehochuť. Prvý, najsvetlejší rozjasňovač je veľmi studený, vhodný pre absolútne studené bledule. Druhý, klasický zlatý, je ideálny na toto horúce ročné obdobie k opálenej pokožke, prípadne tým, čo majú žltý podtón pleti a posledný v krásnom rose-gold tóne využijú bez pardónu všetci a vždy.

MAC Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio odtien Light swatch

Čo povedať k samotnej kvalite produktu? Značka MAC je skrátka klasika, mňa osobne nesklamala asi ešte nikdy. Rozjasňovače majú takú tú sklenú konzistenciu /tak to volám výlučne ja :)/, pôsobia zľahka zapečene, ale v skutočnosti nie sú :). Naopak, sú krásne maslovité a vďaka tejto unikátnej konzistencii neprášia. Ich pigmentácia je skvelá, výdrž celodenná a na pleti napriek ich viditeľnosti nepôsobia neprirodzene a ani nič neželané nadmerne nezvýrazňujú. Skrátka – rozprávka!

Suma sumárum, presne toto je paletka rozjasňovačov, s ktorou si vystačíte  nielen celoročne, ale hádam aj celoživotne.

MAC kozmetika recenzie

No a teda na záver to najlepšie. Tento klenot môžete aktuálne na Notino uchmatnúť zadara v prípade, že nakúpite produkty značky MAC v hodnote nad 45 éčok. Na výber máte z dvoch verzií paletiek /moja Light a trošku tmavšia Medium Deep/, takže ak máte chuť vyskúšať hviezdu dnešnej recenzie, odporúčam neváhať ani chvíľku! Presne teraz je ten správny čas na robenie si radostí ;).

 

- cc -

 

4 komentáre:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...