piatok 4. júna 2021

NEnákupy / máj 2021

Neviem, či ma osvietilo alebo ký ďas, ale v mojom myslení nastali za posledný mesiac až dva pomerne veľké zmeny. Už istý čas badám, že hromadenie kozmetiky mi začína ísť tak trochu proti srsti a zameriavam sa čím ďalej, tým viac na spotrebu tých najsamviac archaických kúskov v mojej kozmetickej zbierke.

Čo začína zaváňať vcelku slušným bjútyblogerským prúserom, že, haha.

Napriek všetkému ale aj dnes vám určite budem mať čo ukázať :).

Piz Buin kozmetika skusenosti

Moje májové nákupy sa niesli nielen v znamení stálic , ale tentokrát som si rozšírila svoj arzenál aj o nejaké tie kozmetické lahôdky, ktoré som chcela už ozaj dlho vyskúšať. A práve tým sa budeme venovať.

Na testovanie z Elnina som si vybrala patladielka na opaľovanie od mojej obľúbenej suncare značky PIZ BUIN. Ako ste si asi domysleli, zatiaľ nebola veľmi príležitosť vyskúšať ich „ v teréne“, ale pevne verím, že sa do toho čoskoro opriem :).

Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

Z e-shopu Douglas som konečne očekovala jedno z kultových toník zn. Pixi. Vybrala som to s retinolom a tajne dúfam, že ho stihnem nafotiť predtým, ako ho spotrebujem! Lebo by som vám o ňom rada čo – to napísala...

K objednávke Douglas chvályhodne pribalil aj kopec darčekov v podobe miniatúriek pleťových krémov od Shiseido a Biotherm a tiež odličovací uteráčik od NYX, ktorý – off course – stojí zatiaľ nedotknutý v skrinke s ešte nepoužitou kozmetikou a čaká na svoj deň dé.

Asi najkultovejším májovým úlovkom do mojej zbierky je MAC rúž na pery v slávnom a absolútne dokonalom odtieni 601 Candy Yum-Yum. Konečne. Treba dodávať niečo viac? Maniačky do rúžov na pery určite vedia... ;)


Saveonbeauty Larens kozmetika skusenosti

Saveonbeautyblog kozmeticke nakupy a novinky

Pri zvyšných nákupoch okrem mojej pravidelnej dávky mazadiel od Larens za zmienku stojí môj milovaný očný krém od Nuxe, ktorý sa asi rok tváril, že sa prestal vyrábať, ten najvoňavejší /nielen/ letný sprcháč ever vo verzii limetka – mäta od Cien a obnovovací krém na nechtovú kožtičku od Avonu, ktorý je asi to najúčinnejšie, čo som kedy na nechtovú kožtičku mazala! A že s ňou mám teda problémy...

No a to je za máj úplne všetko. Ako ste na tom vy? Ste permanentné nákupné maniačky, ktoré všetko potrebujú alebo sa od istého času tvárite, že ste zodpovedné k životnému prostrediu a konzumný spôsob života je fuj tak, ako ja momentálne? :)

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Piz Buin u mna fakt nie. Vyhodilo sa mi z neho akne dokonca este aj na rukach. Znovu tu istu chybu uz neurobim.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja ho zbožňujem! :D Aspoň vidno, aká je kozmetika individuálna a že aj blogy treba čítať s otvorenými očami :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...