utorok 10. augusta 2021

Ako na cestovanie so Skin Food od WELEDA

Nie som až takým veľkým fanúšikom produktov, ktoré sa tvária prudko multifunkčne – čiže sú určené na všetko a na nič zároveň – ale v niektorých prípadoch rada urobím výnimku. A obzvlášť v lete, v dovolenkovom období, keď mám tak nejak permanentné tendencie baliť sa na cesty maximálne minimalisticky :).

A preto mám pre vás jeden malý tip a a recenziu kultového produktu v jednom, pokec o WELEDA Skin Food univerzálnom výživnom kréme.

WELEDA Skin Food univerzalny vyzivny krem s bylinkami

Ja som toto bylinkové patladielko celkom trestuhodne objavila až tento rok, odvtedy naň ale nedám dopustiť a vôbec, popri Everone je toto hádam môj najobľúbenejší produkt značky.

Konzistencia krému je vyslovene hutná a premasťujúca, takže ak máte pleť skôr mastnú, siahnite radšej po light verzii /áno, aj taká existuje/. Naopak, ak ste za sušienky alebo je vaša pleť normálna, tak ho naozaj využijete.

Krém má poskytovať všestrannú starostlivosť – teda ho môžete mazať na tvár, na telo alebo na ruky,  pokožku pomáha regenerovať, hydratuje, hojí akékoľvek suché miesta, chráni a upokojuje podráždenie. Keďže v prípade značky Weleda ide o certifikovanú prírodnú kozmetiku, tak aj zloženie Skin Foodu sa tvári prírodne, off course.

WELEDA Skin Food skusenosti

Prečo ja osobne Skin Food milujem? No, okrem tej krásnej, bylinkovo – citrusovej, až osviežujúco chladivej vôni najmä vďaka tej univerzálnosti. Navyše, vďaka konzistencii ho pri aplikácii stačí minimálne množstvo, ktoré medzi rukami trochu rozmáznem a pokožku vrátane tej na tvári vám krásne zhydratuje, vyživí a ochráni. Naozaj nepoznám produkt, ktorý by bol pre mňa praktickejší a verte, že pri cestovaní toto potrebujete! Aspoň teda tie z vás, čo sa rady balia rovnako minimalisticky ako ja. Skin Food skrátka poslúži vždy a všade.

Na Notino máte k dispozícii nielen light verziu Skin Foodu alebo miniatúrky, ale už aj produkty typu telové maslo a balzam na pery a samozrejme aj nejaký ten darčekový set, že jo. Takže ja rozhodne odporúčam omrknúť.

 

Poznáte tento produkt? A ako sa balíte na cesty vy? Na motorkára alebo nabalíte polku kamióna? :)

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Skin Food original milujem, mala som aj telové maslo. Tento krém si ja kupujem vždy v zime a je to topka. Vtedy ho znesie aj moja pleť, ruky, pery skrátka všetko. Light som mala tiež, ale prišlo mi to úplne iné a slabé a ešte to aj silnejšie citrusovo voňalo. Takže určite Skin Food original.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zvedavá veľmi aj na tú light verziu :) nevyskúšaš, nevieš! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...