piatok 13. augusta 2021

Spotrebovanci / júl 2021

Dnes by som mohla byť vlastne netradične skúpa na slovo. Moja spotreba kozmetiky za minulý mesiac nebola príliš uspokojivá a navyše, v zozname spotrebovaných produktov sa ocitli takmer samé stálice! A to zaváňa mojim osobným bjútyblogerským prúserom, čo si budeme čo nahovárať...

Vy ma ale už poznáte, že to by som nebola ja, keby som sa tu k tomu nerozpísala aj napriek tomu, ha ha.

Spotrebovana kozmetika jul 2021 recenzie

Tak okej, nudná povinnosť na úvod, spojená s nalinkovaním stálic: BALEA krém na chodidlá s ureou, SALLY HANSEN odlakovač, BOROTALCO Pure deodorant, TREND IT UP gél na obočie. Zvyšok už sú „novinky“, ku ktorým sa samozrejme rozkecám, ale netradične si povieme pár slov aj o niektorých stáliciach.

A začneme teda pekne prehľadne zľava doprava.

 

AVON Care krém na ruky s levanduľou

Len málo krémov na ruky od Avon mi za môj bohatý ručnokrémový život nevyhovovalo a holt, tento je presne jeden z toho mála. Vôňa okolo levandule prešla len veľmi veľkým oblúkom a ľahšia konzistencia neohúrila ani účinkom! Nie že by sa nedal dopoužívať, ale nabudúce už určite nepotrebujem.

 

AVON Senses Citrus Zing sprchovací gél

Môj miláčik, ktorého som kupovala veeeľmi veľa rokov, ale posledné mesiace mi nejako prestal voňať. Podozrievam všetky moje sprcháče z Lidla, ktorým sa zadarilo odsunúť ho na vedľajšiu koľaj... Takže najbližšie mesiace asi potrebovať tiež nebudem, no...

 

GARNIER Fructis Hair Food šampón melónový

Čo si budeme čo nahovárať – kúpila som ho hlavne kvôli tomu melónu napriek tomu, že pôvodne sa vôbec nezdal vhodný na moje vlasy. Že ako „jemné, bez objemu“... ha ha, mali by ste ma vidieť, keď som svojho času vyšla zo sprchy...

Paradoxne, šampón je naozaj fajn pre vlasy suché – a ešte paradoxnejšie, tá vôňa zas taká wau nebola. V globále za mňa ale celkom príjemné prekvapenie.

Saveonbeautyblog OUT NEWS jul 2021 recenzie
 

AUSSIE 3 Miracle Oil Reconstructor

Taká tá silikónová priehľadná vecička v konzistencii „mastného gélu“, čo má vaše rozlietané vlasy uhladiť a zároveň ochrániť konce pred štiepením a bla bla bla. Svojho času som ho zaradila síce do článku s obľúbenou kozmetikou, ale dobrovoľne sa k nemu už nevrátim. Nemám pocit, že by tie vlasy chránil tak dlho ako podobný produkt z profi vlasovej kozmetiky /po pomerne krátkom čase boli vlasy zasa rozlietané/ a navyše, ktovie, čo za „pôvod“ majú tie silikóny...

 

BALEA krém na ruky s ureou

Určite jeden z najúčinnejších krémov na ruky z drogérie. Naozaj sa nepamätám, či som naň písala niekedy recenziu a popravde sa mi to ani nechce zisťovať, ale tento krém na suché, dehydratované paprče rozhodne odporúčam. Jeho cena nie je ani 2 éčka a naozaj rukám uľaví bez toho, aby ich hnusne umastil!

 

ORIFLAME The One kontúrovacia paletka

Klasická trojkombinácia v zložení bronzer – rozjasňovač – lícenka u mňa hviezdila niekoľko rokov, ale konečne poputovala na zaslúžený odpočinok. Veľmi príjemná trojka s priam luxusným studeným rozjasňovačom, vhodná pre bledule. Napriek tomu, že ja úplná bleduľa nie som, paletka odišla do večných lovíšť s fuckt slušnými dierami v strede všetkých troch produktov!

 

A to je už naozaj úplne, ale že úplne všetko. Poznáte, používate niečo z týchto spotrebovancov?

 

- cc -

 

 

 

 

 

 

 

4 komentáre:

  1. Ten olej Aussie som mala a tiež nič moc. Za mňa stále Tigi S Factor to vyhráva na celej čiare. Celkovo mňa tá Aussie kozmetika vôbec neoslovila - vonia to ako žuvačky, nepáči sa mi to ani to nefunguje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som rozhodnutá, že kozmetika z drogérie sa mojich vlasov nedotkne! :D A myslím, že toto predsavzatie mi vydrží, vzhľadom k skúsenostiam posledných týždňov / mesiacov... :)

      Odstrániť
  2. Z produktov, ktoré tú spomínaš som skúšala len šampón na vlasy od Garnier a súhlasím, že som aj aj z neho bola príjemne prekvapená. Mala som aj masku a tá bola tiež fajn a tá vôňa ma bavila najviac.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa bola práve vôňa trochu sklamaním, čakala som niečo melónovo SVIEŽE a nie melónovo PRESLADENÉ :) Ale tak to je môj problém, produkt ako taký bol ozaj fajn!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...