utorok 31. augusta 2021

URBAN DECAY Naked Reloaded / Kontroverzná paletka, ktorú potrebujete!

Po máloktorej paletke očných tieňov moje bjútyblogerské srdce pišťalo tak ako po tej, o ktorej dnes budete čítať. Jej uvedenie na trh pred časom rozpútalo búrlivé diskusie o NElogike celého „reloaded“ procesu, ja som si ale pri pohľade na ňu skrátka chrochtala blahom.

Asi už tušíte, o čom to tu dnes bude... Áno, o Naked Reloaded od Urban Decay.

URBAN DECAY Naked Reloaded paletka ocnych tienov

Pôvodná verzia kultovej Nakedky pôsobila tak trochu chladno – neutrálne, preto niektorí bjúty-maniaci nedokázali prekusnúť, že nová Reloaded verzia má tendencie byť predsa len kúštik viac do tepla. Áno, aj ja uznávam, že to nemá úplne logiku a obzvlášť v tom prípade, že prvá Nakedka sa prestala vyrábať! Každopádne ale môžem skonštatovať, že tými farbičkami mi značka Urban Decay jednoznačne ulahodila a ja som vedela, že túto paletku raz určite budem mať. 

URBAN DECAY Naked Reloaded recenzie

URBAN DECAY Naked paletky hodnotenie

Paletka má pre tentokrát nie úplne tradičné, látkové balenie a podľa môjho skromného názoru je to najkrajší obal Naked paletky ever! Off course, o praktickosti pomlčím, ale určite sú aj väčšie tragédie v tomto smere, že jo, ha ha.

URBAN DECAY Naked Reloaded recenzie

Paletka obsahuje 12 očných tieňov, z toho 5 je vyslovene matno-matných. Farebná škála napriek tomu, že na prvý pohľad ozaj pôsobí skôr teplo, paradoxne pri detailnejšom skúmaní zas taká teplá nie je! Povedala by som, že tie odtiene sú v skutočnosti skôr neutrálne a teplo sa naozaj len tvária. Priamo v paletke. Každopádne, farbičky sú ozaj krásne a univerzálne použiteľné, takže za toto značke Urban Decay určite tlieskam.

URBAN DECAY Naked Reloaded odtiene

Má zmysel vyjadrovať sa ku kvalite? Ja osobne myslím, že ani nie. Asi jedinou slabinou je odtieň End Game, ktorý sa tvári čokoládovohnedo, ale je taký trochu vyprdnuto pôsobiaci, suchší a pri swatchovaní javil isté známky fľakatenia. Ale holt, toto ja tejto paletke rada odpustím - beztak na používaní týchto najtmavších odtieňov príliš nefrčím a využívam ich maximálne namiesto očných liniek.

URBAN DECAY Naked Reloaded paletka ocnych tienov

Takže, môj finálny verdikt? Túto paletku jednoznačne potrebuje každá. A tentokrát ani nie tak kvôli kvalite /ktorá je v podstate tradičná urbandecayovská a nemôžete ňou šliapnuť vedľa/, ale najmä a predovšetkým kvôli farebnému spektru, ktoré zastupuje. Vykúzlite ňou totiž líčenie, ktoré sadne asi každej farbe oka, každému podtónu pleti, na bežný deň aj na večernú príležitosť a to je vec, ktorú zaručene potrebujete, ha ha.

URBAN DECAY Naked paletky skusenosti

Takže? Za ktorú Nakedku kopete vy? Aktuálne ich na Notino nájdete za celkom priaznivé ceny, takže určite nezabudnite hodiť očkom ;).

 

- cc -

 

1 komentár:

  1. Ja mám Naked 3 a som spokojná. Tieto farby by boli na mňa asi fádne ale každému sa hodí niečo iné.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...