utorok 28. septembra 2021

Spotrebovanci / august 2021

Dnešných spotrebovancov sa budem musieť pokúsiť vybaviť tak stručne, ako sa len bude dať. Dôvodom je, že je tu taaaak strašne veľa vecí, ku ktorým by som sa mala rozpísať... a vy asi nebudete chcieť stráviť čítaním môjho článku tri dni. Takže, ideme na to.

Spotrebovana kozmetika august recenzie

Úvod a stálice, ako vždy – LARENS Lifting Face Cream, ECODENTA zubná pasta a to je všetko. Viem, netradičné... Bez zbytočných kecov pokračujme.

CAREMEDICA Sérum na vrásky

Príjemné sérum s prírodným zložením, ktoré sa tvárilo trochu olejovo, ale pritom nebolo vôbec mastné. Používala som ho veľmi rada a pleť pri jeho používaní vyzerala dobre, bola príjemná na dotyk a pôsobila nažrano, takže nemám dôvod neodporučiť!

CAREMEDICA očný krém

Ďalšia fajn vecička, navyše s priam monštróznym objemom 30ml, takže som to mazala, kde sa dalo, ha ha. No a popravde, najmä na glabelu, mimické vrásky na čele a do okolia pier, keďže v tom čase som mala problémy so slzením očí – aj keď netvrdím, že to bolo týmto krémom. Skrátka, ďalší produkt značky, ktorý môžem odporučiť, keďže efekt som naozaj pozorovala – najmä vrásky v okolí pier sa jemne vyhladili.

Mám ale menšiu technickú poznámku. Pumpičkové balenie s vytláčacím piestom fungovalo bezchybne asi tak do troch štvrtín balenia, potom sa rozhodlo zahájiť generálny štrajk a viac som s ním nehla. Isto, dá sa pumpička odšróbovať a vyberať krém vatovou tyčinkou, ale chápete, nie je to úplne ono!

DERMACOL Sensitive micelárna voda

Prekvapivo dobrá micka, porovnateľná s tou od Biodermy alebo Nivey, funkčná a príjemná na pleti. V najbližšom článku čakajte recenziu.

LARENS Thermo Balm

Recenziu som písala, keď už bol spotrebovaný. Amen a kuknite tam.

ALPECIN šampón

Ak trpíte na padanie vlasov zo stresu, za mňa rozhodne palec hore a ja ho budem mať odteraz vždy v rezerve. Postačí aj jedno – dve umytia a odložte zasa do rezervy. Zaprisahala som sa, že na moje háro bežná kozmetika z drogérky už nesiahne, ale pri tejto vecičke urobím výnimku.

MON PLATIN DSM kondicionér

Druhá vecička z neprofesionálnej vlasovej kozmetiky, pri ktorej urobím výnimku :). Skutočne famózny kondicionér, po ktorom boli vlasy mäkké, poddajné a lesklé. Prvé balenie som dostala na testovanie, druhé som kúpila ihneď, ako sa minulo prvé.

Saveonbeautyblog out news august 2021

AVON krém na ruky výživný s glycerínom

Limitka, ale len čo sa balenia týka. Uznávam, výživných krémov má Avon v ponuke veľa, aj krémov s glycerínom má v ponuke veľa. Ale žiaden nemá túto klasickú vôňu, akú poznáme už asi tak miliónpäť rokov. Aspoň teda ja o ňom neviem a ak existuje, prosím, dajte mi avízo! Nutne potrebujem.

GABRIELLA SALVETE fixačný gél na obočie

Číry gél, ktorý síce nefungoval, ale mal neskutočne dobrú kefku – na prvý pohľad sa síce mohlo zdať, že je robená na obočie slonieho mláďaťa, ale naozaj sa s tým pracovalo úplne komfortne. Škoda toho obsahu, no... Ja by som si ho aj bola nechala kvôli tej kefke, ale ten zaprasený priehľadný gél vyzeral tak nechutne...

GABRIELLA SALVETE sprchovací gél malina – mäta

Zlatý klinec na záver. Voňavá kombinácia mäty a malín v kozmetike je u mňa stávka na istotu. Teda, až donedávna som si to myslela, sprcháč od GS ma ale z tohto môjho životného omylu tvrdo vyviedol.

Odér tohto „klenotu“ totiž pripomínal malinový cukrík, presladený umelým sladidlom, ktorý okolo mäty alebo akejkoľvek inej sviežosti ani neprebehol a spolu s chlapom sme niekoľko letných týždňov trpeli ako kone až kým sme ho nespotrebovali. Inak išlo o klasický, ničím výnimočný sprcháč... teda až na ten smrad, že jo...

 

Zvládla som to, sme na konci. Máte skúsenosť s niektorým z produktov z dnešného článku?

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Claire tak Avon krém s original vôňou hľadáme obe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach jaj, slzu som práve uronila, do Teba som vkladala všetky svoje nádeje... No, nič, budeme hľadať aspoň dve :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...