piatok 10. septembra 2021

Zbavujem sa kozmetiky - ako a prečo, PART10

Po dlhšom čase si dnes dáme opäť malý vyraďovací špeciál a opäť raz zameraný prevažne na dekoratívku. Je vám jasné, že dôvodom budú najmä moje neskutočné zásoby, ale občas aj /chvalabohu nie príliš častý/ fakt, že mi niečo nevyhovuje.

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery odtiene

Gabriella Salvete Red´s odtiene

GABRIELLA SALVETE Red´s rúž na pery, odtieň 02 Ruby

Za mňa trošku kontroverzná kolekcia rúžov na pery, ktorá vyprodukovala niekoľko takmer totožných odtieňov a ja som si zo všetkých ponechala dva kúsky, aby som jeden posunula nakoniec kamoške. Off course, ten, s ktorým som bola trošku menej spokojná :). Všetky detaily nájdete v recenzii.

Revolution Conceal Define korektor skusenosti

MAKEUP REVOLUTION LONDON Conceal & Define korektor, odtieň C0.7

Vysoko krycí korektor, ktorý bol v podstate fajn, akurát mi nie celkom sadol odtieň, ktorý bol na mňa až príliš bledý a neduživo pôsobiaci. Nosila som ho v kabelke ako súčasť pohotovostného kozmetického balíčka a keď mi kamoška v robote zadrela, že potrebuje nový korektor, neváhala som! :D

Larens Colour rozjasnovac

LARENS Colour Highlighter, odtieň 01

Príjemný rozjasňovač v neutrálnom champagne odtieni, nie úplne krémovej konzistencie, ktorý bol ale pre mňa ideálny – a nielen na bežný pracovný deň. Bohužiaľ, mám doma také zásoby rozjasňovačov, že ich neminiem do konca svojho života po živote a keďže mám možno v pláne teraz jeden luxusnejší, jedného som sa zbaviť musela. No a voľba padla práve na tento od Larens. Verím však, že nová majiteľka s ním bude spoko.

Collistar dvojfazovy odlicovac skusenosti

COLLISTAR dvojfázový odličovač očí a pier

Súčasť setu s mojou obľúbenou Infinito riasenkou, ktorý mi ale absolútne nevyhovoval! Naopak, asi ho môžem rovno označiť za kozmetické peklo, ha ha. Ako drvivá väčšina dvojfázových odličovačov, ani tento moje riasenky odlíčiť skrátka nevedel a ako bonus zabezpečil dôkladný výplach oka v podobe celodenného slzenia a štípania. Takže ďakujem, nepotrebujem.

TIGI Motor Mouth krem na vlasy skusenosti

TIGI Bed Head Motor Mouth krém na vlasy pre objem

Úžasná a naozaj funkčná vecička, ktorá mala ale dve ale. Jednak som ju mala doma už viac ako 4 roky a dvak, naozaj dlho som ju nepoužila – aj kvôli tomu, že už používam len profi produkty na vlasy /jo, pipina!/ a tiež kvôli tomu, že tento stylingový prípravok predsa len zanechával na vlasoch istú vrstvičku. A to nie je úplne to, čo chcem! Každopádne, na objem ako taký toto fungovalo naozaj stopercentne.

 

No a pre dnešok sme na konci. Vyraďovanie kozmetiky ma baví čím ďalej, tým viac, ako ste na tom vy? ;)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Korektor Revolution mám doma a tiež mi nesadol. Prišiel mi mega hustý a nepáčilo sa mi to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, v porovnaní s inými asi je, ja tiež nefrčím moc na takýchto typoch korektorov...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...