utorok 16. novembra 2021

Čistenie pleti s AVÈNE / Megaobjav!!!

S takým nadšením, s akým píšem túto recenziu, som nebojovala už dávno. Moja slabosť pre čistenie pleti dostala objavením produktu, ktorému dnešný článok venujem, úplne nový rozmer a mám taký pocit, že ešte veľmi dlho ho budem vo svojej skincare rutine potrebovať.

AVÈNE Tolérance Extrême čistiace mlieko pre citlivú a intolerantnú pleť.

AVENE kozmetika skusenosti

Neviem odkiaľ začať, fakt... Na tomto mliečku je totiž úžasné absolútne všetko, počnúc obalom, cez konzistenciu až po zloženie. Tak sa pokúsim nejako to tu upratať.

Odličovacie mlieko je určené pre všetkých, čo bojujú s poriadne precitlivenou pleťou, čomu je prispôsobené aj zloženie. To je, off course, neparfumované a navyše obsahuje iba 7 ingrediencií, ktoré sú nevyhnutné na to, aby pleť dokonale odlíčili, skľudnili a tiež hydratovali.

Čo je teda prvá vec, ktorá ma fascinuje a veľmi ju pri tomto produkte vítam - v prípade citlivej pleti totiž platí, čím minimalistickejšie zloženie, tým lepšie.

Ďalšou absolútne fantastickou vecou je balenie samotné.

AVENE kozmetika hodnotenie

Mne osobne sa veľmi páči už len to, že je to tuba, z ktorej viete vydolovať aj posledné zvyšky produktu. Úplne famózny je ale uzáver, ktorý je údajne dokonca patentovaný značkou Avène a má zabezpečiť obsahu dokonalú sterilitu – tubu bez problémov smelo stlačte /netreba odstraňovať žiadne fólie ani nič podobné/, obsah vyjde na povrch, že ani neviete ako a odkiaľ, z povrchu poľahky odstránite prstom aj posledné zvyšky a môžete dekel zaklapnúť. Dokonalosť sama.

Ďalšou brutálnou vecou je konzistencia. Mliečko je stredne husté a veľmi, veľmi ľahučké. Fakt môžem skonštatovať, že ničím príjemnejším som svoju pleť nečistila a bodka, k tomuto ani nemám viac čo dodať.

AVENE kozmetika zlozenie

Je vám jasné, že účinky iné ako skvelé ani nemôžu byť. Ja osobne používam mlieko na čistenie pleti, z ktorej hrubý základ mejkapu odlíčim micelárkou, potom do pleti vmasírujem trochu Avène mliečka a následne opláchnem ešte čistiacim pleťovým gélom. Takto odlíčená pleť je dokonale čistá a môžete sa veselo patlať ďalej.

Myslím si, že v tomto prípade ani nebudem chcieť riešiť cenu. Tento produkt stojí za každé jedno euro, ktoré si e-shop vypýta.

Aktuálne viete kozmetiku zn. Avène nakúpiť v rámci "prípravného" čierneho piatku s použitím kódu s 15 percentnou zľavou /ten ozajstný Black Friday vypukne od pondelka 22.11.!/ a ak nakúpite za viac než 25 éčok, dopravu máte zadara! To len taký malý, teplý bonz, aby vám náááhodou niečo neušlo... ;)    

Tak na záver, za mňa ozaj MEGAobjav. Poznáte ten pocit, keď vás náhle osvieti a viete, že len čo miniete nejaký produkt, okamžite potrebujete nové balenie...

 

No schválne, ktorá z vás tiež tak miluje mliečko od Avène?

 

- cc -

 

 

 

 

2 komentáre:

  1. Ja celkovo na čistenie pleti ako druhý krok po odlíčení používam buď krémy/mlieka alebo mydlá. Gél ja neznášam, čiste osobná preferencia. Takže by mi to asi sedelo - u mňa na úplne finálne dočistenie pleti. Som rada, že konečne sú na trhu aj iné produkty ako gély.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vraj to nemusíš ani zmývať z pleti :) ja teda ale frčím furt aj na Dermo Washi, takže zatiaľ stále zmývam...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...