piatok 5. novembra 2021

LARENS Repair+ mlieko a toner / Konečne!!!

Moje dlhoročné zbožné priania boli tento rok vypočuté. Nemusím vám tu papagájovať dookola, ktorá značka skincare je moja najobľúbenejšia značka ever, ale jedno vám pripomeniem.

Ak mi niečo spomedzi všetkých tých gélov, sér a iných patladielok v portfóliu Larens chýbalo, tak to bola určite tradičná dvojka v podobe čistiace pleťové mlieko a toner. Micelárka od tejto značky mi až tak veľmi nevyhovuje a môj milovaný Dermo Wash gél je za mňa skôr na čistenie pleti než na jej odličovanie.

V priebehu tohto roka som sa ale konečne dočkala a voalááá, ja už som takmer spotrebovala jedno balenie nového mliečka a toneru! A dnes vám teda o nich čo – to poviem.

Larens kozmetika skusenosti

Začnime Repair + Milk, odličovacím pleťovým mliekom.

Ako vždy, ani tentokrát vás tu nebudem mordovať zložením, ktoré je megaprepracované a ak vás zaujíma, mrknite naň radšej tu. Skrátka, mliečko by malo vašu pleť nielen dokonale odlíčiť a vyčistiť, ale sa o ňu aj postará – zhydratuje, upokojí, zregeneruje, rozjasní, vyživí a spevní. Viac pozitív už hádam ani neexistuje.

Larens kozmetika recenzie

Konzistencia je skôr tekutejšia a samotný produkt príjemne, jemne vonia. Ja osobne ho používam len na odličovanie pleti a to tak, že ten hrubý základ mejkapu odlíčim micelárkou, následne nalejem do dlane trochu mlieka /netreba ho veľa/ a vmasírujem do pleti. Tvár potom opláchnem čistou vodou a následne umyjem Dermo Wash gélom. Netreba hádam prízvukovať, že takto odlíčená pleť je dokonale čistá a pripravená na nanášanie ďalších produktov. Konkrétne tonera, ale o tom až o chvíľu! :)

Mliečko je na pleti maximálne príjemné a to moja pleť vie byť občas riadne jedovatá! Ja hodnotím pozitívne aj fakt, že k mlieku sa dá dokúpiť pumpička a nepredáva sa s ňou automaticky – čím menej plastu, tým lepšie a btw, mlieko sa dá úplne v pohode používať aj bez nej! Ak by ste ale trpeli nejakou pumpičkovou úchylkou, ha ha, pokojne ju kúpte a môžete používať opakovane!

Repair+ Toner, k nemu už mám menšiu pripomienku, ale poďme na to pekne postupne.

V podstate všetky pozitívne účinky mlieka prebral aj toner. Má pleť hydratovať, rozjasniť, upokojiť a zregenerovať a off course, pripraviť na aplikáciu ďalších produktov.

Toner tentokrát nie je parfumovaný a zanechá pleť veľmi príjemnú už na prvý dotyk. Výrobca dokonca na stránke medzi tipmi a trikmi odporúča navlhčiť tonerom gázu alebo tampóniky a použiť ako výrazne hydratačný a upokojujúci obklad na očné okolie, potažmo celý ksicht.

Larens Repair+ Toner

Ja osobne mám ale problém s tým, že ma občas toner na tvári poštipkával. Nie vždy, nie dlho a nie extrémne, ale áno. Predpokladám, že to má nejaký dôvod, spočívajúci v účinkovaní tohto produktu – čím úplne nenápadne naznačujem, že by mi to niekto mohol vysvetliť, ha ha – ale teda nebola som z toho dvakrát odvarená! Nový som si zatiaľ nekúpila. Ale ak mi niekto povie, že presne takto to účinkovať a že to pri tom poštipkávaní robí to a to, tak mu uverím, pretože negatívne sa to nijako na pleti neprejavilo! Naopak, myslím, že tie účinky sú výsostne pozitívne, pleť je jemná a hydratovaná.

Takže asi toľko dnes odo mňa. Ceny tentokrát sú vcelku príjemné, ale ako vždy, aj tentokrát máte možnosť využiť zľavový kód LT3ZJL6EZE na úplne celý nákup na e-shope alebo ma kontaktovať v prípade záujmu nakupovať ako obchodný partner /kľudne aj výlučne pre svoju potrebu/ s ešte väčšími zľavami.

 

- cc -

4 komentáre:

  1. Milujem tú značku, teraz mám síce pretlak kozmetiky, ale isto sa ti budem hlásiť. Z tvojich recenzií ide taká atmosféra že by bola veľká škoda neskúsiť Larens.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :* :) Ozvať sa sa určite oplatí :), predsa len, tá značka je dosť drahá, povedzme si na rovinu, a ako obchodný partner vieš nakúpiť za ceny, ktoré bolia podstatne menej :).

      Pretlak kozmetiky, to poznám! :D A aktuálne veru veľmi dobre :), teraz skôr vyraďujem než kupujem.

      Odstrániť
  2. Ano, postipkavanie je opodstatnene :) Cim viac postipkava, tym lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...