piatok 26. novembra 2021

MIXA Optimal Tolerance Bi-phase / Osobný objav č.2!

Za celý môj život som prišla na chuť zatiaľ len jedinému dvojzložkovému odličovadlu a seriózne som si myslela, že tento fakt ostane nemenný. Ako určite viete, celkovo na nich neulietavam, preto som uvedený objav pokladala za svoj životný úspech, ktorý ani nebudem mať potrebu prekonávať... Ale viete ako to chodí. To vám tak niekto napíše pod článok komentár, že toto budete potrebovať...

MIXA Optimal Tolerance dvojzlozkovy odlicovac oci

Rad Optimal Tolerance od značky Mixa mám rada. Hlavne teda čo sa odličovania týka, kde si nemyslím, že je nutné utrácať mega-sumy za niečo, čo z ksichtu aj tak zmyjete – hlavne, že je to funkčné a na pleti príjemné. No a ako bonus ešte aj neparfumované.

 

Neverte mi ani slovo, ha ha, voňavú kozmetiku milujem! :D

 

Odličovacie mlieko z radu Optimal Tolerance pokladám za jedno z najlepších pleťových mliek nielen v drogérke, ale aj ever a preto ma ani neprekvapuje, že ďalšieho obľúbenca som si našla v podobe MIXA Optimal Tolerance dvojzložkového odličovača očí.

Okrem jeho šokujúcich benefitov v podobe dôkladného odličovania aj vodeodolného mejkapu a zloženia, ktoré nemá oči dráždiť, obsahuje vraj aj výťažok z ruže, ktorý regeneruje a upokojuje suché a citlivé očné okolie.

MIXA Optimal Tolerance Bi-phase Cleanser

Samozrejme, nechcite odo mňa aby som sa vyjadrila k vodeodolnej riasenke. Jednoducho, ja vodeodolné riasenky nepoužívam a nič sa na tom nezmení ani pod hrozbou vyliatia celého odličovača do oka, ak to neotestujem.

Každopádne, tento produkt je skvelý! V očiach absolútne neštípe a odličuje dobre, úplne porovnateľne s mojim prvým dvojzložkovým obľúbencom, takže v konečnom dôsledku som rada, že mám niečo „do rezervy“ – je dosť vysoko pravdepodobné, že pri objednávke siahnem akurát po tom odličovači z tejto dvojky, ktorý bude aktuálne lacnejší.

No a týmto by som mohla celú recenziu aj ukončiť, keby...

... keby nebol na Notino aktuálne Black Friday a 40percentná zľava na celú značku Mixa! Takže máte jedinečnú šancu vyskúšať /nielen/ tento produkt za doslova pár drobných a prípadne utratiť nejaké to euro aj na iné kozmetické /životné/ radosti, ha ha...

 

Tip na nejaký ďalší dobrý odličovač, ktorý bez problémov odstráni mejkap a neštípe v očiach?

 

- cc -

4 komentáre:

  1. Mám ho doma od leta, používať som ho zatiaľ stihla párkrát lebo ešte míňam zásoby. Tiež sa mi zdá dosť dobrý a presne neštípe v očiach. Príde mi, že je asi dosť nedocenený.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite... A myslím, že aj celá značka, bohužiaľ. Za mňa ale fajn! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...