piatok 12. novembra 2021

Spotrebovanci / október 2021

Máme tu zhruba polovicu novembra /popravde, nie veľmi tuším, kedy vyjde tento článok, ha ha, niekedy to ozaj neodhadnete/, čo je úplne neomylne čas na nálož spotrebovancov za minulý mesiac.

Ako som avizovala, do spotrebúvania kozmetiky som sa naozaj oprela a preto to tu dnes bude skutočne výživné!

spotrebovana kozmetika recenzie

Takže ako vždy, aj tentokrát zahájime článok linkami na moje vrelomilované stálice – a aby bola zachovaná nejaká postupnosť, tentokrát začneme zľava doprava: ROBERTO CAVALLI Paradiso, PALMOLIVE Olive & Milk sprcháč, LARENS Syn Ake Eye & More, LARENS Intensive GLA Serum, FLORMAR Quick Dry – Extra Shine top coat, LARENS Enzymatic Peeling. Každú z týchto vecičiek kupujem furt dokola už roky a nepredpokladám, že sa na tom niečo zásadné v dohľadnej dobe zmení.

Pokračujme ale ďalej, opäť pekne postupne zľava doprava.

 

DULCIA ružová voda

Klasická, príjemne voňavá ružová voda, nič viac a nič menej. Lebo ako by sa asi tak mohla líšiť jedna prírodná ružová voda od inej prírodnej ružovej vody, že jo. V mojich očiach ju ale poriadne degradovalo balenie, ktoré je nielen že vskutku ohavné, ale má ten najhorší rozprašovač na svete, ktorý je schopný vyraziť vám dieru do čela, keď ho použijete! Vodička ako taká bola fajn, aj vôňa mi plne vyhovovala, ale hento??? Pokiaľ nezmenia obal, naozaj nepotrebujem – prdieť na obsah!

 

GABRIELLA SALVETE Fast & Easy odlakovač

Výborná vecička, maximálne funkčná a dokonca bez acetónu! Off course, s tou vôňou jahôd to zas taká hitparáda nie je, odlakovač smrdí ako každý iný, akurát nechty ostanú trochu voňať – čo ale považujem za maximálne kontraproduktívne, pretože to beztak hneď umyjete mydlom... Ale inak odporúčam.

 

PIXI Retinol Tonic

Recenziu som písala až po spotrebovaní, takže všetky detaily nájdete tam. Veľmi príjemné tonikum, aj keď bez nejakého výrazného retinolového efektu, to je vám snáď jasné.

 

BALEA Med olejové telové mlieko

Úžasná vecička, o ktorej vám musím – chcem – napísať samostatný článok! Za mňa skutočný objav roka na poli telových mliek, pokojne kúpte aj bez recenzie, stojí to asi 2 eurá!

saveonbeautyblog out news oktober 2021

WELEDA Skin Food

Kultové univerzálne prírodné mazadlo, ktoré môžete použiť, kde sa vám len zachce – tvár, telo, ruky... Upozorňujem, že je to predsa len kus mastné a kus ťažšie vstrebateľné, ale ak vám to neprekáža, pokojne do toho choďte.

Ak prekáža, očekujte tú light verziu. Pretože účinok ako taký je fajn.

 

AVON Care Age Restore pleťová maska s kolagénom a elastínom

Maska za asi dve éčka s dlhodobým efektom, adekvátnym cene, ha ha. Konzistenčne išlo o ílovitú masku, ktorá ale neuschne úplne do sucha – čo kvitujem, pretože tie suché škrupiny na ksichte z duše nenávidím, ktorá zanechala pleť vcelku príjemnú, ale že by som omladla... To asi nie :).

Keď už, do pleťových masiek radšej zainvestujte - aj keď podľa môjho skromného názoru je omnoho dôležitejšie investovať do sér a krémov, ktoré používate denne a nie raz za týždeň – dva.

 

ECODENTA Expert Well - Being posilňujúca zubná pasta s probiotikami

Zubná pasta, ktorá okrem iného sa má postarať aj o vaše ďasná a sliznicu dutiny ústnej. Nemala moc sviežu chuť, práve naopak – chutila skôr po bylinkách a nič mentolové som tam ja osobne necítila. Na druhú stranu, nebola nijako nepríjemná a tiež nadmerne nepenila, čo ja jednoznačne vyhľadávam.

No a celkovo, viete, že zubné pasty od Ecodenta sú mojou slabosťou, takže dôvod neodporúčať nemám ani v tomto prípade. Akurát tá absencia sviežej príchute. Prežijete.

spotrebovana kozmetika za oktober 2021

JESSA Sanft & Frisch umývacia emulzia na intímnu hygienu

Fajn produkt, ktorý by sa eventuálne mohol zaradiť k mojim stáliciam, ale... V tej verzii s novým odérom bolo toto už moje druhé spotrebované balenie a prisáááááámvačku, toto druhé smrdelo! Nie úplne od začiatku, takže mám pocit, že soudruzi z endéer niekde urobili chybu. Doslova, ha ha. Produkt som používala štandardnú dobu, rovnako štandardne som ho skladovala a používala a napriek tomu som mala pocit, že skysol.

Čo ako jasné, nebudem púšťať do sveta nejaké zásadné vyhlásenia kvôli jednému pokazenému produktu, že. Stane sa.

Na druhú stranu, toto všetko spôsobilo, že som aktuálne dala prednosť neparfumovanej verzii tejto emulzie. A to je tiež posun.

 

CIEN Icy Mint sprchovací gél

Limitka. Hneď ale dodám, že je vysoká pravdepodobnosť, že s niečím podobným značka vyrukuje aj o rok! Ak úchyláčite na sviežich, ovocných a sladko – šťavnatých vôňach, rozhodne odporúčam, tento sprcháč voňal úžasne a ako sme už v Lidli zvyknutí, nestál ani éčko!

Tlieskam.

 

LARENS Repair+ Milk a Repair+ Toner

Platí, čo pri toniku od Pixi – recenziu som písala takmer po spotrebovaní, takže kuknite tam.

Menšiu rýpačku mám akurát k cenám – ktoré nie sú síce nejaké závratné, ale ani nie úplne za babku, problém mám však s niečím iným. Nevidím dvakrát zmysel v tom, že mlieko, ktoré z ksichtu spravidla aj tak zmyjete, stojí takmer raz toľko ako toner, ktorý do pleti necháte vstrebať vždy.

Nuž, už som sa zmierila s tým, že niektoré veci logiku jednoducho nemajú :).

 

LARENS Hydro Balance pleťový krém

Čo svet svetom stojí, toto bolo tuším len moje druhé balenie.

Rozhodne ale nie posledné! Vysoko hydratačný, skôr ľahší krémik, ktorý navyše neskutočne nádherne vonia, ale za mňa osobne je postačujúci len na teplejšiu časť roka – už začiatkom jesene mu začína dochádzať dych a najneskôr v polke októbra stratí so mnou krok úplne :).

Čo ale nič nemení na veci, že tento krém zbožňujem a teším sa ako kôň na neskorú jar, keď otvorím ďalšie balenie, ktoré doma mám.

 

LARENS Colour Makeup Blender

To je to neidentifikovateľné čierne čudo. Uznávam, že vyzerá dostatočne humusne /realita je ešte horšia, vážení!/ a to som ho čistila pravidelne po každom použití! Holt, patrí medzi moje objavy a používala som ho naozaj často, to je celé. Detailná recenzia bude – a v celkom dosť netradičnom type článku - takže teraz vám poviem len toľko, že ho potrebujete! :)

 

No a sme na konci. Už teraz prezradím, že v novembrových spotrebovancoch sa môžete tešiť na veeeľa vyradenej dekoratívky a samozrejme, ak máte potrebu vyjadriť sa k mojim dnešným názorom, budem sa len tešiť! :)

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. To je veľa produktov. Ja nepoznám ani jeden. Hoc som kozmetička tak toľko kozmetiky veru nespotrebujem a ani nepoužívam :D

    Andulka z blogu >> DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD onom to vyzerá dosť zle, ale v skutočnosti to zas taká tragédia nie je. Jednoducho to tak len vyšlo, že všetky tie produkty som dorazila minulý mesiac.
      Ale uznávam, vôbec ma to neospravedlňuje... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...