utorok 7. decembra 2021

NEnákupy / november 2021

November 2021 bol v mnohom špecifický. Nielen, že som mala asi najväčšiu spotrebu kozmetiky ever – rozumej: dorazila som veeeeeľa už dlhšie otvorených produktov – ešte som ani nemala obzvlášť potrebu nakupovať.

Samozrejme, nenakupovacie plány som si mierne naštrbila mojim pobytom v Prahe a /doslova :D/ pravidelnou návštevou Sephory, kde som si zakaždým urobila adekvátnu radosť, ha ha.

No a potom tie e-shopy, že... ;)

Sephora kozmetika nakupy

Takže začnime tým najlepším, mojimi pražskými nákupmi. Sen som si splnila asi na všetkých dekoratívkových frontoch, keď som nakúpila nejaké tie drobnosti od všetkých mojich „aktuálne vysnívaných“ značiek – drobnosti doslova, lebo miniatúrky, že. Úplne konkrétne, paletku očných tieňov NATASHA DENONA Mini Glam Palette, NARS Blush/Bronzer Duo, HOURGLASS Ambient Lighting Powder v odtieni Dim Light a HOURGLASS Ambient Lighting Blush v odtieni Mood Exposure.  Zvyšok boli darčeky k nákupom.

Ešte pár slov k miniatúrkam - môj vzťah k nim je totiž trochu kontroverzný. Off course, keď nejakú dostanem k nákupu, vždy sa jej nesmierne teším, ale v konečnom dôsledku mi už z princípu doma zväčša zavadzajú.

Miniatúrky dekoratívnej kozmetiky sú ale zásadne iný šálok kávy! Môžete si tak dovoliť kúpiť akokoľvek luxusný kúsok bez toho, aby vás zruinoval – že ma takmer každá miniatúrka vyšla na viac ako dvacku, o tom pomlčím, ha ha – a čo je úplne že top, máte nádej ten produkt aj spotrebovať! No a ja sa teda neskutočne vytešujem, lebo každá jedna z týchto vecičiek vyzerá ako absolútna bomba, zatiaľ...

AVENE kozmetika skusenosti

Príjemné poobedie som ale strávila aj na Notino - ja tu teda vždy trávim samé príjemné poobedia :D – a výsledkom boli okrem iného aj nové patladlá od Avène, ktoré milujem čím ďalej, tým viac! Recenzie na oba produkty už boli, ak si ich chcete pripomenúť, kuknite semsem.

NUXE kozmetika skusenosti

Pokračujeme tým, čo som dostala na testovanie z Elnino, potažmo čo som si vybralahydratačné sérumsprchovací gél na tvár a telo od NUXE. Skrátka, pre túto značku mám ja extra slabosť, trvá to už roky a zdá sa, že tak skoro neprestane!

saveonbeautyblog in news november 2021

Na záver som si nechala klasiku najviac klasickú, Repair Gel od LARENS a darček v podobe setu od mne nie úplne známej značky GREEN PHARMACY, ktorej sa potrebovala zbaviť moja prateta. Musím zatiaľ uznať, že minimálne ten krémik na ruky je fajn!

 

Tak, to by sme mali a že tu toho bolo za november celkom dosť! Tiež ste ho využili na kozmetické nákupy? ;)

 

- cc -

 

 

 

2 komentáre:

  1. Vidím, že Narsovská lícenka dorazila domov :) kedy recenzia?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D uvidíme... Myslím ale, že tento rok to už nedám.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...