piatok 17. decembra 2021

NEOSTRATA / Najlepší očný krém ever?

Že ste po milióndesiatom pokuse o riešenie nejakého kozmetického problému úplne prestali veriť v existenciu niečoho priam zázračného, čo naozaj funguje a naozaj rieši problémy tak, že vidí rozdiel aj vaše okolie a nielen vaša, v tomto smere prebujnelá obrazotvornosť?

No, v prvom rade – vôbec sa vám nečudujem, keďže som na tom donedávna bola podobne. V druhom rade vás ale idem hneď vyviesť z omylu. Zázraky sa totiž občas dejú!

Neostrata Skin Active Repair Intensive Eye Therapy ocny krem

A v tomto prípade ma to teší hneď niekoľkonásobne, keďže práve očné krémy sú z tohto hľadiska sférou najviac problematickou a spravidla najviac nefungujúcou.

Za svoj život som vyskúšala nespočetne veľa očných krémov, potažmo sér, ktoré boli naozaj dobré, ale zatiaľ len o tomto jednom môžem povedať, že už po krátkom čase dokázal doslova zázraky - NEOSTRATA Skin Active Repair Intensive Eye Therapy očný krém pre zrelú pleť.

A môžem sa tváriť akokoľvek nezrelo, moje očné okolie ho skrátka potrebovalo ako soľ.

Očný krém od Neostrata má maximálne prepracované zloženie, ktoré

- vďaka patentovanej zložke NeoGlucosamine a peptidom stimuluje produkciu kolagénu a tým vypína pleť a žehlí vrásky a zabezpečuje farebné zjednotenie pleti;

- vďaka extraktu z jablkových kmeňových buniek dokonale omladzuje pleť;

- vďaka kofeínu redukuje opuchy a kruhy pod očami;

- vďaka kyseline hyalurónovej hydratuje;

- vďaka vitamínu E posilňuje antioxidačnú ochranu pleti.

 

Neostrata kozmetika zlozenie

Úprimne môžem povedať, že všetky tieto problémy ma trápia, aj keď nie úplne všetky sú dôsledkom môjho dátumu narodenia. Ha ha. Najmä tie kruhy pod očami a opuchy, ale to vám asi docvaklo.

Krémik má veľmi luxusné, pumpičkové balenie, ktoré je vzduchotesné /alebo sa tak aspoň tvári/ a konzistenčne pripomína vcelku ľahký gél s olejovým základom. Ak by ste nerozumeli, tak ide o hmotu, ktorá je trochu priesvitná, na dotyk je evidentné, že je v nej niečo, čo pripomína olejčeky, očné okolie to z týchto dôvodov krásne zhydratuje a vyživí, avšak so vstrebávaním nie sú najmenšie problémy.

Neostrata ocny krem recenzie

Krém samozrejme nie je parfumovaný. Zaujímavosťou je aj odporúčaný spôsob aplikácie. Zrejme v tom zložení je niečo, čo môže pôsobiť na pleť trošku iritačne, preto by sa mal krémik prvé dva týždne používať len na noc a až vtedy, ak si vaša pleť zvykne a nebude protestovať, môžete ho do svojej skincare rutiny zaradiť aj ráno.

 

Toto je ale „problém“ celej značky Neostrata, mám ten dojem – vďaka premakanému zloženiu treba k jej používaniu pristupovať tak trochu opatrne.

 

Späť ale k očnému krému. Nie som až taký macher, aby som tu vedela ohľadom toho zloženia mudrovať, ale faktom je, že občas ten krémik pod tými očami trošku cítim. Nie je to ale nič zásadné, popísala by som to ako veľmi jemnučké, chvíľkové „pálenie“, ktoré trvá možno pár sekúnd. Žiadne ďalšie podráždenia sa v tomto prípade nekonali – a to verte, že svoju pleť viem občas riadne rozzúriť, ha ha. Takže ak sa to prihodí aj vám, nech vás to rozhodne neodradí! Ak sa pôsobenie krému prejaví len takto, skúste aplikáciu obdeň alebo ešte menej a pridávajte pekne postupne, až kým si pleť nezvykne.

No a teraz konečne ten efekt.

Kvôli ktorému vám fakt dôrazne odporúčam vydržať! :)

Ja naozaj vidím, že tie vrásky v očnom okolí sú redukované! Myslím existujúce vrásky. Žiadne kecy o prevencii, optických efektoch atď., ktoré v podstate nikoho nezaujímajú!

Samozrejme, netvrdím, že vrásky zmizli úplne, ale rozhodne sú výrazne jemnejšie, vyplnené.

Neostrata kozmetika skusenosti

Keď spotrebujem toto balenie, rozhodne kupujem ďalšie. Krém samozrejme je luxusný aj svojou cenou, nielen zložením alebo účinkom. S týmto som ale ja už dávno zmierená a viem, že za kvalitu skrátka platiť musíte.  

Na Notino ho aktuálne máte nielen za kúštik akciovú cenu, ale aj s poštovným zadara a pri nákupe kozmetiky tejto značky nad 55e dostanete zmatňujúce sérum zn. Neostrata v plnej veľkosti v hodnote ďalších takmer 30 éčok!!!

Zároveň upozorňujem na možnosť využitia Notino darčekových poukážok  - ak by sa vám pošťastilo, že vás nejakou niekto obdaruje /alebo vy by ste nejakú chceli niekomu darovať :)/, môžete ju samozrejme využiť aj na nákup kozmetiky zn. Neostrata. Darčekové poukážky máte k dispozícii v tlačenej aj v elektronickej verzii v až troch hodnotách a verím tomu, že potešia.

 

Mňa by teda určite potešili, snáď Ježiško číta môj blog, ha ha.

 

Čo viac dodať... Očným krémom od Neostrata som nie že milo prekvapená, ale doslova šokovaná. Priznám sa, že ja som ho dostala ako darček k nákupu ďalších patladielok od tejto značky, ale po tejto skúsenosti viem, že idem do neho opäť. Hádam sa mi pošťastí zasa nejaký mega darček :).

 

Čo vy a značka Neostrata?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Myslím si, že som z neho mala vzorku a lepší som v živote nevyskúšala!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou jeeeeee, teším sa! :) Nečudujem sa, že si ten efekt videla už zo vzorky...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...