utorok 14. decembra 2021

Spotrebovanci / november 2021

Okej. Situácia so spotrebovancami za november ma doslova núti byť stručná. Hneď pre začiatok vás odrovnám linkami na to, čo používam už dlho – dlho a potom budeme pokračovať tými „novinkami“ :).

saveonbeautyblog dennik beautyblogerky

AVON ružová pleťová voda, AVON Care krém na ruky, ECODENTA zubná pasta, LARENS Repair Gel, LARENS Dermo Face Cream, LARENS Syn Ake Eye & More, PUPA MILANO lak na nechty, ORIFLAME balzam. Toto všetko sú stálice, pokračovať budeme tým zvyškom a na samý záver si nechám vyhodencov z dekoratívky.

 

LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 sérum

Vynikajúce hydratačné sérum gélovito – olejovitej konzistencie, ktoré navyše úžasne voňalo. Ja sa k nemu rozhodne vrátim, ak sa ale neráčite s voňavou skincare, omrknite Dermallergo sérum tejto značky. Účinkami aj konzistenciou sú v podstate totožné, akurát toto je bez vône.

 

NIVEA Rose Touch micelárna voda

Tradične dobrá micka od Nivey, ktorá ale voňala tak výrazne a tak retro po ružičkách, že nabudúce uprednostním asi hociktorú inú od Nivey.

 

AVON Restoring Cuticle Cream krém na nechtovú kožtičku

Skvelá vec, ktorá naozaj účinkuje a mám už ďalšie dve balenia do zásoby. Za tie prachy, kúpa roka a recenzia bude!

 

CERAVE Reparative krém na ruky

Výborný a účinný krém na ruky trochu výživnejšej konzistencie, bez parfumácie. Nech máte ruky v podstate akokoľvek zdevastované, dá ich dokopy.

saveonbeautyblog recezie kozmetiky

MYDENTITY MyConfidant šampón

Úžasný šampón, must-have pre všetkých, čo bojujú s extrémne suchými, krepovitými vlasmi, ktoré sa vďaka nemu vedia dopracovať až do stavu mastnoty. Čo uznávam, že samo o sebe znie asi divne, ale suchovlásky pochopia!

 

AVON Planet Spa Aromatherapy nočná pleťová maska s levanduľou a harmančekom

Spotrebovala som, ale viac nepotrebujem. Nie že by samotné maskovanie sa touto trochu gélovitou maskou nebolo príjemné, ale na pleti to zanechalo pocit tak udusenej pleti, že to ozaj nepotrebuje nikto. Radšej odporúčam z pleti po 20 minútach zmyť.

 

LA ROCHE-POSAY Hydraphase HA očný koncentrát

Príjemný očný gél, ktorý ale do budúcna asi skôr nepotrebujem než potrebujem. Nič proti nemu, ale tieto tradičné, nemastné očné gély ma nikdy dvakrát nefascinovali a furt ma žiaden z nich nepresvedčil, že by som ich k životu nutne potrebovala!

 

COLLISTAR Infinito riasenka

Naozaj príjemná, použiteľná riasenka, ktorá vytvorila na riasach veľmi pekný, prirodzený vizuál. Toto slovíčko schválne zdôrazňujem, pretože mi je jasné, že nie každá kope za prirodzenosť - ak máte radšej na vašich riasach poriadnu drámu, tak existenciu tejto riasenky môžete pokojne ignorovať. Ja som ju mala ale veľmi rada dokonca aj v jednej – jedinej vrstve. A to ste u mňa hádam ešte nevideli.

 

ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter, odtieň 008 Hug Me

Ťažké retro z mojej zbierky. A spotrebované do dna, ako inak. Tieto hydratačné masielka zbožňujem a aj keď práve toto konkrétne sa mi zdalo menej maslovité než iné odtiene, rozhodne bolo skvelé. Ak budete mať šťastie, niekde na značku Astor ešte môžete natrafiť a ak sa vám zadarí, rozhodne odporúčam vhodiť do zásoby minimálne tieto masielka – jedny z najúžasnejších patladielok na pery, aké kedy okupovali drogérkové stojany!

Recenzie kozmetickych produktov

Na úplný záver som si nechala zopár vyhodencov na poli dekoratívkovom, ktorí okupovali môj vzácny životný priestor ehmmm, nooooo... niektoré hádam aj celé desaťročie!

 

MANHATTAN X-treme Last Lipliner

Kandidát na titul najväčšej vykopávky v mojej zbierke dekoratívky. Automatická ceruzka na pery  v pomerne hnusnom tmavofialovom odtieni, skutočne si nepamätám dôvod jej kúpy! A úprimne rozmýšľam nad tým, koľkokrát za život som ju použila...

Takže, prosím, nepýtajte sa ma na detaily, ha ha.

 

TREND IT UP Contour & Glide Lipliner

Veľmi fajn automatická kontúrka na pery s excelentnou pigmentáciou,  v excelentnom odtieni, s nie úplne famóznou výdržou, ale v globále som s ňom bola spokojná. Jej problémom /či skôr mojím problémom, ha ha/ bolo to, že sa kúštik pred koncom tuha zlomila a keď mi pri líčení párkrát skončila na zemi – boh ju ochraňuj, keby skončila na mne! – tak som sa rozhodla posunúť ju smer odpadkový kôš.

 

PUPA MILANO lícenka

Presnejšie, kompaktná lícenka s aloe vera v odtieni 08 :) a zároveň moja tuším prvá lícenka v živote! Z nostalgie som ju doma opatrovala dlhých 7 rokov, vizuál bol riadne opotrebovaný /produkt vnútri len čiastočne!/, dekel dávno odlomený, ale skrátka, nechcela som sa jej zbaviť.

Musím uznať, že produkt ako taký vôbec nebol zlý, akurát trošku svetlejší, než mi bolo za posledné roky milé, takže som ju už príliš nepoužívala. Jo ale vec nevídaná, ten štetček vnútri bol naozaj fajn a ponechala som si ho! 

 

ALVERDE Lipstick Pencil, odtieň 10 Berry

Vyhadzujem po cécéá 7 rokoch. Úplne na rovinu, veľa pozitív na tejto pastelke nebolo – viď recenzia - ale ten odtieň bol vážne fajn. Po tých storočiach sa už patrilo vyhodiť ju, ale musím povedať, že keby som v podobnom odtieni nemala ďalších tristopäť kúskov, tak si ju hádam aj nechám!

 

ASTOR Perfect Stay 24h púder a make-up v jednom

Prvý kúsok som dostala v rámci krátkej spolupráce so zn. Astor, druhý som si dobrovoľne kúpila – a najmä kvôli krycím schopnostiam tohto púdru. Áno, používaný už iba ako púder. Posledný rok – dva som ho používala najmä pri cestovaní, ale keďže mi zrazu z ničoho nič začalo vadiť, že nesedí môjmu podtónu a odtieňu pleti v asi žiadnom ročnom období, tak som sa rozhodla rozlúčiť sa s ním.

Ono podľa toho, ako humusne vyzerá, už bol ozaj najvyšší čas, že. Ha ha...

Kozmetika recenzie

RIMMEL Stay Matte púder, odtieň 002 Peach Glow

Pomerne vyhajpovaný púder, ktorý som používala ešte niekedy v hlbokej puberte – off course, vtedy vyhajpovaný ešte nebol, keďže toto slovíčko neexistovalo. Ha ha. Myslím ale, že už vtedy sa tešil všeobecnej obľube.

Ja som ho očekovala po tých desaťročiach len tak, zo zvedavosti a úprimne nechápem, čo na tomto púdri niektoré baby vidia! Podľa mňa to ani poriadne nezmatňuje, ani nefixuje korektor, ani nič.

Takže aj vďaka tomu, že vyzerá takmer rovnako ohavne ako púder vyššie, rozhodla som sa aj napriek nespotrebovanému obsahu nikomu ho neposunúť, ale jednoducho ho vyhodiť.

Trochu ma to stále mrzí, to nie že nie...

 

PUPA MILANO Made to Last vodeodolný očný tieň v ceruzke, odtieň 016 Chocolate

Táto pastelka bola súčasťou letnej limitky s názvom Bronze Fever a bola ozaj excelentná! Najmä teda ako očná linka, ktorá priam famózne drží aj na vodnej linke.

Off course, túto konkrétne už asi nezoženiete, ale v iných odtieňoch áno! Určite odporúčam omrknúť e-shop Pupy alebo ich obchod, ak budete mať cestu okolo. Už bola ale skrátka po limite a keďže ide o vec, čo sa patle doslova do oka...

 

A teda áno, je to tu – sme na konci. Sama som neverila, že to zvládnem len na niečo málo nad dve strany vo worde, ale som skrátka prirodzený talent :).

 

- cc -

 

3 komentáre:

  1. Ani ja nechápem Rimmel Stay Matte. U mňa to robilo pleť ešte horšou, mastnou a proste to bolo celé oničom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne :D podľa mňa, absolútna kozmetická zbytočnosť.

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...