piatok 28. januára 2022

AVÈNE Cold Cream / Zimný must-have!

Teším sa ako kôň, že budem aspoň raz za čas aktuálna a nebudem sa musieť silno intenzívne len tváriť, že je pred nami ešte dlhá, krutá zima, ha ha.

Je trestuhodné, že som sa nielen k produktu samotnému, ale aj k typu produktu ako takému dostala až po takmer deviatich rokoch blogovania a ešte viacerých rokoch „pestovania“ suchej pleti, ale stalo sa, no...

Každopádne, furt lepšie neskoro ako nikdy. A dnes vám teda môžem ukázať svoj nový objav a závislosť v jednom na poli kozmetickom.

AVENE Cold Cream pletovy krem

A teda poviem vám, že objav s veľkým O a závislosť s veľkým Z - AVÈNE Cold Cream krém pre citlivú pleť. Na skúšku som si kúpila to menšie balenie, ale viem, že nabudúce kupujem rovno to veľké.

Krém je vhodný pre všetkých „nositeľov“ suchej až extrémne suchej pleti, ktorá je ako bonus aj citlivá a off course, citlivá na chlad. No a toto som celá ja, preto objav tohto patladielka je pre mňa objav úplne zásadný.

AVENE Cold Cream recenzia

Cold Cream /nielen/ zn. Avène je určený pre hydratáciu, ukľudnenie a ochranu pleti pred vonkajšími vplyvmi obzvlášť v zimnom období, logika nepustí, že. Povedala by som, že je to taký základný must-have produkt pre všetkých suchokožcov. Okrem už tradičnej termálnej vody z Avène obsahuje ako jednu z hlavných ingrediencií aj biely včelí vosk, ktorý pokožku vyživuje a chráni.

AVENE Cold Cream skusenosti

AVENE Cold Cream krem pre citlivu plet

Jeho konzistencia je hustá, ale spočiatku sa vám zdá až šľahačkovo jemná - keď ho ale rozotriete, krémik tak nejako zhutnie a pleť premastí. Výraz premastí chápte ale v dobrom – respektíve aspoň tie z vás, čo máte suchú pleť, zvyšok to chápať nemusí, ha ha. Pre mňa je to skrátka úľava ako drak, keď mi krém na ksichte vytvorí takú tú vodeodolnú, ochrannú vrstvičku, ale zároveň aj do istej hĺbky vsiakne a tam „pracuje“. Je dosť veľa mastných krémov, ktoré totiž na mne robia len to prvé a to druhé úplne odignorujú a výsledkom je, že moja koža je ešte viac presušená! A to je presne to, čo „chcem“ že jo...

AVENE Cold Cream zlozenie

Maximálne top zistenie pre mňa je, že Cold Cream od Avène vonia!!! Ha ha... Viem viem, nie každý toto rád vidí pri pleťových krémoch, ale nemôžem za to, že mňa to vždy zahreje pri srdci! :) Vôňa je veľmi jemná, nevtieravá a príjemná, takže ja sa na mazanie týmto krémom vždy teším dvojnásobne.

Výsledky už po prvom použití boli pre mňa dychberúce. Pleť po večernom namazaní sa bola ráno vyživená, jemná, no čistá fantázia! Krém mi skrátka absolútne vyhovuje po všetkých stránkach, dokonca aj ako podklad pod mejkapom funguje a ozaj nemám nič, čo by som mu vytkla.

Takže myslím, že mám novú zimnú stálicu. Tak rýchlo vyskúšajte, kým je sezóna! ;)

 

Čo vy a cold krémy? Používate?

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára