utorok 11. januára 2022

BENEFIT 24-HR Brow Setter / objav!

Tak si idem pomaly plniť resty z minulého roka. V dnešnej recenzii sa kukneme na zúbok produktu, ktorý s prehľadom zosadil z trónu všetkých mojich doterajších obľúbencov na poli fixácie viac či menej neposlušného obočia a ja sa vám pokúsim vysvetliť, prečo by ste ho mali potrebovať aj vy :).

24-Hour Brow Setter od BENEFIT.

BENEFIT 24-HR Brow Setter skusenosti

Produkty na obočie od značky Benefit celkovo mám veľmi rada a verím, že aj drvivá väčšina z vás. V tomto prípade je to tak v deväťdesiatich percentách stávka na istotu, ale – off course – určite sa aj tu nájde zopár /mnou/ nepochopených produktov.

Jedným z nich je pre mňa aj legendárny Gimme Brow, detaily si nezabudnite pozrieť v recenzii. Podľa mňa, tento fixačný gél nerobí na obočí takmer nič, takže tých cécéá 30 éčok je skutočná investícia roka!

Našťastie, značka si na poli fixačných gélov svoje renomé v mojich očiach napravila práve 24 hodinovým „brow setterom“.

BENEFIT obocie recenzie

Ide o bezfarebný /na rozdiel od Gimme Brow!/ gél, pri ktorom teda odpadá nutnosť vybrať si správny farebný odtieň. Jeho konzistencia je veľmi zaujímavá, ide o také jemné lepidielko.

Aplikátor je tiež pomerne unikátny. 

BENEFIT kozmetika recenzie
 
BENEFIT kozmetika skusenosti

Plochou časťou si viete gél naniesť na obočie vo väčšom množstve, prípadne neposlušné chĺpky na obočí ucapkať, dlhšími štetinkami obočie dokonale prečešete a chĺpky nasmerujete tam, kam len budete chcieť. Podotýkam teda, že ja som skôr za prirodzenosť a nevytváram na obočí ani dokonalé slimáky, ani strapaté čudá alá Nosferatu.

Obočie, ktoré si zafixujete týmto gélikom, ostane dokonale zafixované, ale nie ulepené – naopak, chĺpky ostanú akési pevné /neviem nájsť viac výstižné označenie!/ a fuckt verím, že v takomto stave vydrží to obočie aj tých 24 hodín! Fixácia je tak dokonalá, že toto zafixuje akúkoľvek farbu na obočí aj pri motorkovaní, keď prilbu dávate v jednom kuse hore – dole a po tom obočí si ňou šúchate naozaj kvalitne!

BENEFIT 24-HR Brow Setter fixacny gel na obocie recenzia

Je samozrejmosťou, že žiadnu neželanú farebnú stopu ani zvyšky tej hmoty na obočí nevidíte.

Toto je za mňa skrátka absolútne dokonalý produkt.

Mám ho zatiaľ síce len v miniatúrke, ale rozhodne ho mám v pláne používať permanentne a po spotrebovaní kupujem určite full verziu!

 

Poznáte tento produkt? Čo vy a značka Benefit?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektna recenzia, skoda, ze ste nepridali fotky pred a po naneseni. Ale benefit je topka co sa tyka obocia, presne si ho planujem kupit. A vdaka vasej druhej recenzii s tymi roznymi ceruzkami od nich ste ma presvedcila, ze ta tenka pencil ceruzka je lepsia nez ta zrezana do trojuholnika goof proof. Len teraz ste ma dostala s tymto vyrobkom. Planovala som ist do gimme brow ale teda skusim tento gel. 🙂 dakujem za skvele recenzie.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...