piatok 11. februára 2022

NATASHA DENONA / Najlepšie paletky ever?

Ak by som sa musela rozhodnúť, ktorú z mojich pomerne početných paletiek očných tieňov mám najradšej a ktorá je zároveň najkvalitnejšia – lebo nie vždy to ide ruka v ruke, že jo – tak viem úplne presne, ktorá by to bola. Mám ju doma síce len od novembra, je úplne malilinká a ani nie úplne vzhľadná, ale tejto by som sa nevzdala za nič!

NATASHA DENONA Mini Glam Palette.

Natasha Denona Mini Glam Palette paletka ocnych tienov

Po paletkách od Nataše som samozrejme hádzala očkom už dlho – dlho, ale tak akosi som nikdy nemala príležitosť po nejakej z nich aj reálne chňapnúť. Iste, sú veľmi drahé, ale verte tomu, že kebyže nejakú niekde objavím, bez zaváhania kupujem. Sú totiž povestné svojou kvalitou a ja ako zodpovedná bjútyblogerka a vášnivá zberateľka paletiek očných tieňov sa predsa o tom musím presvedčiť na vlastnej koži, ha ha.

No realita bola taká, že som si na Natašine paletky spomenula pri mojej novembrovej dovolenke v Prahe a nebolo cesty späť :).

Nataša má smolu, že sa posledné mesiace trochu krotím s hromadením kozmetických zásob, takže som sa rozhodla zainvestovať len do mini paletky. Stála ma tuším niečo do 30 éčok, čo teda tiež nie je zrovna málo /a v podstate to nie je ani trochu ekonomické, ak vezmete do úvahy cenu klasickej paletky!/, ale pre mňa to bolo v tomto prípade úplne nepodstatné, ha ha.

Natasha Denona Mini Glam Palette recenzie

Opäť raz zaúradoval môj alibizmus, prirodzená opatrnosť a samozrejme aj osobné preferencie a vybrala som si verziu Glam, ktorá je v podstate dosť neutrálna hnedá s jemným nádychom do tepla.

Paletka obsahuje 2 matné očné tiene a 3 so shimmerom. Stačí. Beztak pri líčení používam maximálne 3, čo si budeme čo nahovárať...

Natasha Denona Mini Glam Palette odtiene

No a teraz rozmýšľam, odkiaľ začať s tým ujúkaním.

Popravde, mne sa páči aj ten obal. Keď ho chytíte do ruky, už tak lacno nevyzerá a mne sa veľmi páči aj fakt, že tá paletka je malá, skladná, šikovná a bez výhrad všetky odtiene použiteľné na denné aj večerné líčenie. K tomuto fakt nemám čo dodať a tlieskam.

No a čo sa týka konzistencie, tá splnila moje očakávania nielen do bodky, ale dokonca nad mieru! Tiene majú úchvatnú pigmentáciu aj maslovitú konzistenciu presne tak, ako to milujem, ale na rozdiel od hádam všetkých mojich luxusných paletiek tiene od Nataše prášia ozaj o výrazné poznanie menej!

No a blendia sa rozprávkovo, off course.

Natasha Denona Mini Glam Palette recenzie

Premýšľam, čo ešte vám k paletkám Natasha Denona povedať. Za mňa je to skrátka prekvapenie roka a napriek všetkým mojim predsavzatiam nenakupovať tony blbostí, pri paletkách tejto značky asi urobím výnimku. Pretože tieto paletky sú teda kua dokonalé – aspoň teda na základe tejto prvej skúsenosti neviem prestať vrtieť chvostom, ha ha...

 

Čo hovoríte na Natašine paletky? Máte doma nejakú?

 

- cc -

 

 

3 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím, za mňa tiež láska na prvé použitie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedivím sa :)... A ktorá verzia? Nech prípadne naberiem inšpiráciu... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...