piatok 4. februára 2022

NEnákupy / január 2022

Akože fuckt ma to mrzí, že môj prvý nákupno-prírastkový článok roka 2022 bude takýto biedny, ale zadarilo sa a nič s tým nenarobím.

Veď uznajte... S týmto materiálom do sveta ozaj veľkú dieru neurobím.

kozmeticke nakupy a novinky januar 2022

Drvivú väčšinu som kúpila, zopár vecí sa ku mne dostalo inou cestou – necestou, ale ani jedna z vecí nebola kupovaná s bohumilým úmyslom urobiť si bjútyblogerskú radosť! To som teda dopadla, čo? Ha ha... Jediný – aj to vyslovene užitočný - objav sa mi zadaril s Cold krémom od Avène a vy ste si o ňom už mohli prečítať v samostatnej recenzii.

Saveonbeautyblog in news januar 2022

Po dlhom čase som sa dopracovala k maličkej objednávke z katalógu Oriflame a nemohla som obísť bez povšimnutia môj milovaný peelingový sprcháč s vôňou malín a mäty. Btw, v poslednom článku o sklamaniach minulého roka som písala o jeho atrape, ktorá sa zadarila značke Gabriella Salvete, takže som rada, že si teraz týmto spôsobom napravím chuť.

No a na úplný záver jedno malé ponaučenie. Nikdy, naozaj nikdy nevyberajte v katalógoch produkty na líčenie pier podľa farby. Len málokedy sa trafíte... Aj keď, kvalitou tá ceruzka od Avonu zas taký fail nie je :).

 

Čo vy a januárové nákupy? Tiež taká bjútyblogerská tragédia ako v mojom prípade alebo ste sa hecli presne opačným spôsobom? ;)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. U mňa práveže vcelku dosť nových vecí. Kúpila som si zase raz rúž, znova červený a znova od Rimmelu a fakt to najlepiše drží. A skúsila som telové mlieko Bioderma Atoderm.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja a červené rúže, tragédia :D mám tuším tri momentálne, z toho jeden som ešte ani nevyskúšala a zvyšné použijem tak raz za rok... Smutný príbeh... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...