utorok 15. marca 2022

BOTTEGA VENETA Illusione Tonka Solaire / Jarná parfumová inšpirácia!

Milujem, ak nájdem svoju vôňu vôní, ktorá ma priková k zemi na prvý oňuch a o ktorej vám hneď môžem s neskrývaním nadšením písať! To sa mi stalo aj prednedávnom, keď som pričuchla k novinke minulého roka, BOTTEGA VENETA Illusione Tonka Solaire.

bottega veneta illusione tonka solaire parfumovana voda

Parfumované vody od Bottega Veneta mám veľmi rada. Nie sú ani trochu tuctové, práve naopak – ich odéry sú maximálne sofistikované a pre dospelé ženy. Pre žiadne adolescentky. Netvrdím, že občas našim noštekom nepadnú dobre aj tie prvoplánové, jednoduché vône, ale... Veď ma poznáte.

K parfumovanej vode Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire som pričuchla u kamošky a bola to absolútne bezvýhradná láska. Trochu ma štve, že sa tvári zľahka limitkovo, ale ja dúfam, že nezmizne z trhu len tak! Tento typ vôní milujem, pretože... Samozrejme vám to vysvetliť neviem, ha ha, jednoducho, táto vôňa je stelesnená jar a možno ešte viac leto, pre mňa ideálna na deň aj na večer, skrátka by som sa s ňou dokázala polievať donemoty! Btw, to netreba, jej výdrž je slušná.

Okrem toho odéru milujem aj elegantný hranatý flakón, ktorý opäť aj v menších objemoch patrí do kategórie #rozbinajbližšiuhlavu, ale je skutočne veľmi oku lahodiaci.

bottega veneta illusione tonka solaire for her recenzie

Čo hovorí o vôni značka samotná?

No, hovorí, že je kvetinovo – drevitá s pižmovým podtónom, jej hlavu tvorí mix pomarančového kvetu, čiernych ríbezlí a citrónu, srdce figový list a základ fazule tonka, olivovník a céder. Ja hovorím, že táto vôňa je veľmi ženská, rafinovaná, ale zároveň čistá a že je pre mňa zosobnením slnka - ktoré začína pomaličky už hriať a že je teda čas poobzerať sa po nejakom novom jarnom parfume, že, ha ha.

bottega veneta illusione skusenosti

Moja voľba je jasná. Nová Bottega ma absolútne očarila, je prekrásna a ja ju nedokážem prestať ovoniavať. A už teraz viem, že toto nebude len taká tá jednorazovka, ale že som objavila ďalšiu stálicu, ktorá rozšíri moju voňavú zbierku na celé veky.

 

Čo vy a vône od Bottega Veneta?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára