piatok 4. marca 2022

NEnákupy / február 2022

Aj vo februári som moje nakupovanie brala veľmi, veľmi minimalisticky a skutočnú radosť som si urobila akurát vecami, ktoré som dostala na testovanie! Teraz by som sa mala asi tváriť ako veľmi vás chcem k podobnému pohľadu na nakupovanie inšpirovať, ale nebojte sa. Ako vždy, vonkajšie okolnosti mi k tým úsporným nákupom trochu dopomohli, ha ha, takže to vlastne moja zásluha je len z časti, ale je holý fakt, že posledné mesiace naozaj prestávam pociťovať minimálne potrebu nakupovať do zásoby!

No, aspoň niečo.

Kozmeticke nakupy a novinky februar 2022

O celkom dosť z vecičiek na fotke ste už na blogu čítali – a to ani omylom nehovorím o stáliciach typu Repair gel. Ukázala som vám napríklad môj milovaný pleťový krém zn. NUXE, ktorý prešiel menším fejsliftom, objav za pár drobných v podobe telového mlieka od BALEA či ekologickú verziu odličovacích tampónikov.

O čom vám budem písať určite detailne, to je hydratačné sérum mojej obľúbenej a možno trochu nedocenenej značky FRAIS MONDE a je dosť možné, že spomeniem aj vodičku na vlasy od Dr. SANTÉ, ktorá ma na Notino vyšla asi na eurotridsať, ha ha a asi sa aj zasmejem, keď bude naozaj funkčná! :) Svojho času som od nich používala šampón na vlasy a on vôbec nebol zlý!

Saveonbeautyblog in news februar 2022

Posledné úlovky, ku ktorým sa vyjadrím, bude multifunkčný štetec na líčenie očí zn. BRUSHART, ktorý som prihodila do nákupného košíka trochu zo zvedavosti a trochu kvôli tomu, že som vďaka nemu mala poštovné zadara a hlavne, CANNAVI by LARENS CBD Warming  Help gél s intenzívnym hrejivým účinkom, ktorý síce nie je tak úplne že kozmetika, ale keď už to je aktuálna larensácka novinka, ktorá navyše aj funguje... No neukážte to! ... dôchodkyňa...

Takže, sme na konci. Uznávam, z bjútyblogerského hľadiska to nebolo bohviečo, ha ha, ale ja som aj tak na seba celkom hrdá a pekne sa aj sama seba pochválim!

Vám sa to kedy naposledy stalo? Že ste sa pochválili? :)

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Tak Frais Monde je na slovensku tusim len v jednom e-shope, takze necudo, ze ju vela ludi nepozna. Som zvedava na recenziu.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, asi máš BOHUŽIAĽ pravdu... myslím, že to je skvelá značka a v rozumnej cenovej kategórii, takže by si určite zaslúžila dostať sa viac do povedomia...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...