utorok 1. marca 2022

NUXE Rêve de miel / Návrat roka!

Vôbec to nie je dávno, čo som sa vám tu na blogu posťažovala, že moja obľúbená značka mi zrušila môj ešte obľúbenejší pleťový krém a ajhľa, aj nemožné sa občas stáva. Nebudem sa tváriť, že som sa sledovaním tejto problematiky zaoberala nejako prehnane intenzívne, ale pravdou je, že existenciu NUXE Rêve de miel Ultra Comforting balzamu na suchú a citlivú pleť som zaregistrovala v podstate až po tomto mojom posťažovaní sa, ha ha.

A off course, chrobák v hlave bol nasadený.

NUXE reve de miel ultra comforting face balm

Ak máte chuť, pripomeňte si tento článok, v ktorom som o kréme písala. Naschvál zdôrazním slovíčko krém, keďže presne takto bol označený na obale, takže nebyť slovného spojenia ultra comforting, asi by ma ani nenapadlo, že v prípade novinkového balzamu by mohlo ísť o jeden a ten istý produkt!

No, tá motyka teda občas vystrelí... A na moju obrovitánsku #anisinevietepredstavit radosť, práve v tomto prípade! Áno áno, obalu trochu zmenili fasádu a premenovali na balzam, ale konzistenčne, vôňou a predpokladám, že aj zložením ostalo toto patladielko úplne identické!

NUXE reve de miel ultra comforting pletovy krem recenzie

A musím uznať, že naozaj celkom súhlasím s tým označením „balzam“. Hoci má krém veľmi hustú konzistenciu, extrémne hutný nie je a preto vytvorí na pleti film, príjemný pre každú nositeľku suchej pleti bez toho, aby ju doslova umastil. Skrátka, čistá fantázia – ak ste za suchotiny, určite budete chrochtať blahom!

NUXE reve de miel kozmetika skusenosti

Balzamík obsahuje med, propolis a nejaké tie olejčeky, vďaka tomuto zloženiu – 92,9 % zložiek je vraj prírodného pôvodu -  má pleť vyživiť, regenerovať, ukľudniť a chrániť pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, znižuje drsnosť a začervenanie pleti.

NUXE reve de miel ultra comforting pletovy krem zlozenie

Čo sa týka odéru, po tých milión rokoch som sa dozvedela, že by to malo voňať po mimóze, otočníku, mede a vanilke, za mňa je to ale furt a jednoznačne harmanček /či kamilky, popravde, netuším, či je medzitým rozdiel, ha ha/. Ako dosť produktov tejto značky, aj táto vôňa je dosť intenzívna, takže bacha na to, ako ale viete, ja túto vôňu zbožňujem úplne nekriticky! :)

Cena tohto môjho milovaného patladielka je veľmi fajn v porovnaní s inými krémami, ktoré zvyknem používať - aktuálne na Elnino cécéá 15 éčok - takže aj z tejto stránky maximálna spokojnosť.

NUXE reve de miel ultra comforting face balm

No čo viac dodať k tejto vecičke... Som šťastná – prešťastná, že sa moja stálica vrátila na trh a úprimne dúfam, že sa z neho už nikdy nevytratí. Za mňa je to ideálny krém na zimu pre všetkých, čo majú suchú až extrémne suchú pleť. Bodka.

 

Kedy ste sa naposledy naštvali/potešili, že vám nejaký obľúbený výrobok zrušili/vrátili do predaja?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Mn sa to už tiež stal, že mi jedna značka zrušila krém. Tento balzam/ krém ma krásny obal, len škoda, že je pre suchu pleť :)
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...