utorok 3. mája 2022

NEnákupy apríl 2022 / Trochu nákupy a trochu pokec!

Dnes to bude taký nie úplne tradičný nákupný článok. Bude to samozrejme aj o mojich obľúbených NEnákupoch, ale bude to aj trochu pokec. A to viete, že v mojom prípade niečo znamená!

saveonbeauty nakupy april 2022

Už dlhší čas premýšľam o mojom vzťahu k môjmu blogu. Neľakajte sa, určite to tu nechcem zabaliť po tých 9 rokoch aktívneho púšťania premúdrelých slov do sveta /verím, že veľa z vás by to určite nerozchodilo, ha ha/, akurát sa zamýšľam nad tým, aký je pomer toho povestného chcemmusím. Ono totiž, keď niečomu venujete toľko zo svojho voľného času, po tých rokoch sa ten pocit povinnosti skrátka dostaví – či chcete alebo nie.

Snáď vás ani nenapadlo, že to musenie sa týka nakupovania samotného... Aj keď sa snažím posledné mesiace v tejto sfére trochu krotiť, asi je vám jasné, že moja mánia ma zrovna dvakrát neopustila, ha ha. Fakt je akurát to, že môj životný štýl je taký aký je a občas skrátka nestíham, ale napriek tomu sa pre vás článok snažím pripraviť.

Off course, článok, ktorý by mal hlavu a pätu a nie pár viet pod jednou fotkou, že. Priznám sa, že som v tomto trochu Monk a ak sa mi raz za čas nepodarí publikovať  článok v deň, keď by publikovaný byť mal... to už pre mňa ako autorku taká zábava skrátka nie je a presne v tomto bode to začína pekne smrdieť povinnosťami!

Preto som sa rozhodla pri blogovaní akýchkoľvek pocitov povinnosti skrátka a jasne zbaviť. Lebo veď keď tu v niektorý utorok alebo piatok nenájdete článok, svet asi nepadne, či?

Nie, nepadne :).

No ale dosť bolo kecov, verím, že ste pochopili a prejdime k veci. Moje aprílové NEnákupy :).

saveonbeauty in news april 2022

V apríli nebolo toho nejako závratne veľa, ale bolo celkom o čom. Že som objavila svoj nový signature parfém, to už viete. Že som objavila /už zas/ signature sérum, o tom sa dozviete :). Ako vidíte na fotke, drvivú väčšinu predstavujú stálice, ktoré kupujem donemoty a tentokrát nevynímajúc dekoratívku – po dlhej dobe som sa „vrátila“ k novému odtieňu lícenky od Bourjois a tiež k môjmu zatiaľ najmilovanejšiemu  pleťovému púdru ever, tiež od Bourjois.

Absolútne novinky novinkovaté tu máme tentokrát len o počte 4 kusy – okrem už spomenutého séra od Caudalie, ktoré som dostala na testovanie z Elnino, skvelú telovú ceruzku na oči od Essence, kontúrku na pery od NYX v mojom milovanom, jedovatom odtieni Pink Lust /ešte nevyskúšanú, aj keď sa na to už ozaj trasiem!/ a nové päťdesiatkové espéefko od Avon s vitamínom C, ktoré som skrátka musela vyskúšať. Viac som v apríli k spokojnosti nepotrebovala, ha ha.

No a to by bolo všetko, čo sa týka témy aprílové NEnákupypokec. Nič svetoborné :). Ako to vidíte vy? Máte rady u blogeriek/youtuberiek pravidelnosť v publikovaní alebo skrátka sledujete príspevky krížom krážom, prípadne vtedy, ak hľadáte niečo konkrétne? Ja sa priznám, že využívam oba spôsoby „kontaktu“ s blogosférou...

 

- Kocúr -

 

 

4 komentáre:

  1. Jani my blogujeme zhruba rovnaký čas, ja možno ešte o rok dlhšie ak si dobre spomínam ale možno ani nie. Každopádne ak je z čohokoľvek povinnosť tak sa tá radosť vytráca jasné. Robíš to super, že si povolila no písať neprestala. Ja by som nejakú tu slzu vypustila určite lebo tvoje články milujem. Majú ducha, šťavu a baví ma ich čítať. Ja už tú kozmetiku až tak neriešim, píšem stále no väčší focus mám na koučing spánku a pomoc v tejto sfére. Avšak teraz paradoxne ma to písanie baví možno ešte viac. A kozmetiky mám doma stále kopec a proste sa toho povolania beauty blogerky tiež neviem vzdať :) No a je super ak bloger prispieva pravidelne avšak ak to sem-tam nestihne tak nevadí. Vždy lepší neskôr článok od srdca ako 3 suchopárne vety lebo "termín".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hovoríš mi z duše a ďakujem :* :). Určite plánujem publikovať v zaužívaných termínoch, čiže utorky a piatky tak, ako ste zvyknuté, len teda ak budem niekde odcestovaná alebo budem mať iné povinnosti, tak to nebudem siliť... Doteraz som občas silila, priznávam :D... Ale už nebudem :D.

      Odstrániť
  2. Ja som presne toto u seba riešila najmä minulý rok, keď som si dala zas takú dlhšiu pauzu. Mala som pocit presne toho "musenia" a nie toho chcenia. Zišlo teda z mojej potreby uverejniť článok každé tri dni, do čoho som sa nútila aj v období učenia sa na atestáciu a podobne. Keď som sa vrátila k písaniu, tak som si povedala... ako sa bude dať, koľko budem mať chuť. Snažím sa preto pridávať raz do týždňa, ale nerúcam sa z toho, keď vynechám. Chcem, aby to bola radosť :) Presne preto som si nechala len jednu, jedinú spoluprácu z ktorej mám radosť a nenúti ma do ničoho...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozumiem Ti a podpisujem sa pod to... Ja mám v podstate už tiež iba 2 spolupráce a keby ma mali nejako obmedzovať a niečo zásadné mi diktovať, zruším radšej všetko, chuť písať je na prvom mieste :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...