utorok 16. augusta 2022

PURITO / kyselina hyalurónová a iné

Ak by som vám mala odporučiť jednu jedinú ingredienciu, bez ktorej neprežijete váš kozmetický život bez ujmy, je to kyselina hyalurónová. V mojej početnej skincare zbierke sa spravidla nachádza hneď v niekoľkých výrobkoch – z toho v asi tak 2 – 3 sérach minimálne, ha ha – a jedno vám teda dnes opäť chcem ukázať. Novinkové.

PURITO DermHA-3 hydratačné sérum s kyselinou hyalurónovou.

purito kozmetika skusenosti

Tento vegánsky produkt bez obsahu alkoholu a bez parfumácie obsahuje vysoký podiel kyseliny hyalurónovej v 3 typoch, ktorá intenzívne hydratuje pleť a tým redukuje jemné vrásky, pleť vyhladzuje a spevňuje. Okrem kyseliny obsahuje napríklad aj pantenol, alantoín či madecassozid /zložka pupočníka ázijského/, ktoré pleť upokojujú a chránia. Toto aspoň sľubuje výrobca a ja som sa rozhodla uveriť mu a vecičku objednať.

Sérum o objeme prekrásnych 50 ml je balené síce v plastovej fľaštičke, zato vyrobenej na kompletku z cukrovej trstiny. Aplikátor je už tradične kvapkadielkový a ja to oceňujem, len prosím, dávajte pozor na to, aby ste si kvapkadlo neopierali o prsty, o dlaň, o ksicht... hygiena by bola nadobro v ťahu a keď vidím toto niektoré ženy robiť, mám tendencie upadať do mdlôb, ha ha.

purito dermha-3 hydratacne serum recenzie

Konzistencia séra je pomerne vodičkovitá. Pri aplikácii s ňou teda nemáte žiaden problém, rovnako ani pri aplikácii akýchkoľvek iných produktov na tvár, ošetrenú týmto sérom. Používať ho môžete ako ráno, tak aj na noc, zároveň ale prízvukujem životnú potrebu dávať ho na pleť navlhčenú, aby malo v tej pleti akú vlahu viazať! Viem, že to všetky viete, ale nedá mi nepripomenúť to v každom článku o hyalurónke! :)

No a moje dojmy z účinkov? Ja som veľmi spokojná. Sérum hydratuje, je na pleti príjemné a viac mi k životnej spokojnosti netreba. Vstrebáva sa síce vcelku rýchlo a vcelku bezstopovo, ale v prípade séra je to vlastne benefit – aspoň viete, že sa dostane tam, kde sa dostať má.

Viac nemám čo dodať. Ako som spomenula hneď v úvode, séra s kyselinou hyalurónovou sú absolútnym must-have v kozmetickej výbave každej jednej z nás a toto od Purito vám môžem len odporúčať. Príjemným bonusom je pomer cena – objem a zdá sa, že aj výkon samotný :).

Čo vy a značka Purito?

 

- Kocúr -

 

3 komentáre:

  1. Mňa láka ich SPF. Kyselina hyalurónová je super no nejako po 30tke mám pocit, že mi už nestačí a potrebujem niečo silnejšie. Inak som ťa spomenula u seba nedávno medzi mojimi obľúbenými blogerkami .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeeejda, ďakujem, teším sa veľmi a mrknem! :)
      Ono po 30tke má človek pocit, že potrebuje všetko a ver tomu, že po 40tke ešte viac! :D Neviem ale, či niečo hydratuje lepšie ako hyalurónka :)...
      Btw, to espéefko chcem vyskúšať aj ja :).

      Odstrániť
  2. CSGOEmpire does their bonuses a bit differently way|in one other way} – instead of distributing set quantities of money, they provide out free “cases” to everyone who signs up. We didn’t run into any lag or endure with gradual loading speeds, even when pulling up 4 games at a time. If you’re after a quick hand of poker, could also|you can even} play via Ignition’s 8 video poker variants. The promotion offered on this page was out there on the time of writing. With some Casino promotions altering on daily basis, we 솔카지노 suggest you to examine on the site if it still out there. Also, please do not forget to learn the terms and situations in full earlier than you accept a bonus.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...