piatok 23. septembra 2022

EMMA HARDIE / Na čom som závisláčila v lete!

Dnešným článkom by som mohla pokojne započať novú sériu s názvom „Na čom som fičala toto leto“. A na čom budem s určitosťou fičať počas jesene. Jo jo, moja záľuba v luxusných značkách starostlivosti o pleť si opäť raz prišla na svoje.

EMMA HARDIE Moisture Boost Vit+C pleťový krém.

emma hardie kozmetika skusenosti

Určite som to na blogu omieľala už niekoľkokrát, ale neodpustím si – dobrý hydratačný krém je základ každej starostlivosti o pleť a obzvlášť, pokiaľ ju máte suchú a citlivú. Séra sú prepotrebné, avšak kvalitné hydratačné krémyabsolútna nutnosť.

No a ja som pri ich výbere v podstate konzerva. Naozaj moc neexperimentujem, no keď mám možnosť vyskúšať nejakú za á: kultovú alebo za : luxusnú značku, nikdy nedokážem odolať!

Preto som neodolala ani hydratačnému krému s vitamínom C od Emma Hardie a musím uznať, že ma dostal do kolien.

Najskôr ale oficiálne bla bla bla.

Krém s úžasným zložením s vitamínmi C a B3 má redukovať tmavé fľaky a pigmentové škvrny, výťažok z červených morských rias regeneruje pleť, poškodenú UV žiarením a tekvicové enzýmy podporujú obnovu kožných buniek. Off course, pleti dodáva tiež potrebnú dávku hydratácie a pleť vypína.

emma hardie kozmetika recenzie

Jeho konzistencia je v podstate veľmi ľahučká, ale nie úplne tak ľahučká, že by aj sušienky boli po ňom presušené! Naopak, krém je aj na mojej suchej pleti veľmi príjemný, dodáva jej výživu a hydratuje excelentne. No čo vám poviem, je radosť mazať ho...

Jeho vstrebávanie prebieha bez problémov a rovnako aj následná aplikácia mejkapu, nežmolkuje ani nerobí žiaden iný bordel.

Mňa osobne neskutočne fascinuje okrem konzistencie aj odér krému. Ten je – pokiaľ sa dobre pamätám – totožný s odérom kultového Moringa Cleansing balzamu, aj keď sa mi zdá trošku jemnejší. Podľa mňa ide o jednu z najkrajších vôní, akú som kedy v kozmetike ňuchala, chápem ale, že nie každému musí vyhovovať! Rozhodne odporúčam vyskúšať najskôr miniatúrku či už balzamu alebo krému, pre istotu.

Hoci mám doma len 20ml pidibalenie, musím uznať, že mi vydržalo skutočne dosť dlho a rozhodne by som šla do plného balenia, nemať zásoby, aké mám, ha ha. Aktuálne dokonca s kódom notino15 ho viete zohnať s 15% zľavou a darčekom k nákupu. Amen.

Máte osobnú skúsenosť s touto značkou?

 

- Kocúr -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...