piatok 21. októbra 2022

CLINIQUE Take the Day Off Cleansing Balm / Testujem hype-produkty!

Posledný rok som začala celkom dosť experimentovať na poli prípravkov, určených na odličovanie/čistenie pleti. Vždy som v tomto bývala konzerva, ktorá sa hecla akurát tak micelárkou na istý čas a väčšinou dávala prednosť odličovaniu pleťovým mliekom a „dočisteniu“ /#achboze/ pleťovou vodou. No, niektoré rané začiatky mojej generácie boli skutočne tragikomické...

clinique odlicovaci balzam recenzie

Okej, prejdime k veci.

Ja som sa bezvýhradne zamilovala. Prvýkrát sa mi to stalo už pri balzame od Emma Hardie, ak by ste ale uprednostňovali menej olejovú, nevoňavú a jo, podstatne lacnejšiu verziu, kuknite na tiež tak trochu kultový CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm.

Svojho času som absolvovala prvú skúsenosť s miniatúrkou Take The Day Off odličovacím olejom, z toho som ale dvakrát nadšená nebola. Zato skúsenosť s miniatúrkou odličovacieho balzamu dopadla tak, že už mám doma takmer najväčšie balenie!


clinique take the day off odlicovaci balzam hodnotenie
 
clinique odlicovaci balzam skusenosti

Ako som už naznačila, produkt má hodvábnu konzistenciu balzamu, v ktorej sa nenachádza doslova viditeľno – hmatateľný olej, ako je to napríklad pri balzame od Emma Hardie. Záleží teda na vašich osobných preferenciách, čo uprednostňujete – mne osobne tento typ odličovacích balzamov „bez oleja“ vyhovuje asi viac. Pri tých olejčekoch sa tak akosi furt bojím, že sa mi to dostane do očí a vyžerie mi ich, ha ha... Okrem toho, balzam od Clinique je neparfumovaný, čo bude asi podstatné plus pre väčšinu užívateliek.

cinique odlicovaci balzam zlozenie

Začnem tým, ako to robím ja. Oči aktuálne odličujem micelárkou a tou si zľahka prebehnem aj tvár. Zľahka, pričom sa zameriam hlavne na okraje tváre pri vlasoch, ktoré by som si balzamom predsa len mohla umastiť.

Potom príde na rad odličovací balzam.

Super je, že na jedno odlíčenie spotrebujem skutočné minimum produktu. Balzam rovnomerne rozprestriem prstami po tvári s tým, že nevynechám ani oči. Off course, nič nedrhnete a tobôž nie oči! Na druhú stranu, nemusíte sa tejto oblasti báť – balzam je veľmi jemný a ani raz mi nepodráždil oči, ani keď som ním šmrdlala po riasach!

Keď mám balzam na celom ksichte, príde na rad jemná masáž, aby ste balzam „zapracovali“ do zvyškov líčenia. Potom treba pokračovať navlhčenými rukami. V tomto momente sa balzam zmení na jemný olejček, ktorý pracuje na odlíčení pleti.

Na úplný záver tvár dôkladne opláchnem čistou vodou a vzápätí umyjem ešte čistiacim pleťovým gélom /jedine a len týmto/.

Výsledkom takéhoto procesu je dokonale čistá pleť, nemastná, ale zároveň nevysušená. Aspoň teda tá moja, off course. Pozitívne ale hodnotím aj dôležitý fakt, že je to všetko veľmi príjemné, život absolútne neotravujúce a zároveň maximálne jednoduché.

clinique take the day off cleansing balm recenzie

Čo viac dodať. Tento výrobok je oprávnene jeden z must-have produktov značky a ja vám vrelo odporúčam vyskúšať ho. K dispozícii sú nielen menšie balenia, ale aj väčšie než je to moje, 125mililitrové, takže kľudne nakupujte :). Na Elnino napríklad ten môj zoženiete za niečo okolo dvacky a to, myslím si, je veľmi užívateľsky príjemná cena - a nielen vzhľadom k tomu, že vám jeho spotrebovanie bude trvať celé veky.

 

Poznáte tento produkt?

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Poznám tento produkt aj som ho skúšala vo velkom balení. Mne vsak ten olej chybal v zložení takže to pre mňa nebol naj top produkt

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výborná vecička, tiež som ho skúšala vďaka spolupráci s Elnino :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...