utorok 11. októbra 2022

Spotrebovanci / september 2022

Dnes budem musieť byť asi veľmi úsporná vo vyjadrovaní. Hoci septembrové nákupy za veľa nestáli, so spotrebúvaním kozmetiky to bude presný opak. Mám tu toooľko produktov, ktoré si zaslúžia bližší pokec, že sa budem musieť seriózne snažiť nerozkecávať sa príliš!

Viem, viem, v mojom prípade ťažký boj s mojim druhým ja...

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy, začnem nalinkovaním stálic typu LARENS Dermo Wash, LARENS Hydro Balance Face Cream, AVÉNE CicalfateBIODERMA Photoderm MAX Aquafluid. Niektoré produkty na fotke chýbajú, dôvod je prostý. Skrátka som ich minula akurát na dovolenke a bohapusto šľahla obaly do koša.

 

EMMA HARDIE Moisture Boost Vit+C pleťový krém

Jeden z najpríjemnejších a hlavne najvoňavejších pleťových krémov, aké som skúšala. A najluxusnejších, off course. Účinky až tak intenzívne hodnotiť nebudem, keďže som mala len miniatúrku, ale naozaj sa mi zdá, že pleť po dopoužívaní tohto krému ostala trochu viac zjednotená než obvykle! Nebyť tej monštróznej ceny, s radosťou by som do tejto vecičky išla opätovne...

 

TWO balzam na pery jahoda – malina

No... Balzam s údajne 100% prírodným zložením, na môj vkus mal však celkom dosť tých ale. Začneme účinkom, ktorý bol v podstate fajn, o to pokoj a to napriek tomu, že som ho začala používať až tesne po uplynutí záruky. Čo znie teda dosť hlúpo, vzhľadom k pokusom zhodnotiť najmä konzistenciuvôňu, že, ale myslím, že budem objektívna. Výrazné pripomienky mám najmä k tej konzistencii. Balzam je veľmi tuhý – čo by mňa osobne až tak veľmi neprdelo, ale je fakt, že na perách pôsobí pri aplikácii až pieskovo - a vplyvom tepla sa mi zmenil doslova na peeling. Bodka. Vôňa bola vcelku príjemná, nie moc výrazná a taká aj ostala.

Negatívne hodnotím tiež obal, ktorý bol síce po vizuálnej stránke okej, ale papierový a furt bol v hornej časti okolo tyčinky samotnej pekne zakydaný, nech som sa snažila ako som chcela! Okrem toho, fungoval ako klasický jelení loj – rozumej, vytláčal sa prstom zo spodku smerom nahor.

Nespotrebovala som ani polovicu... Okej, prízvukujem ešte raz, že balzam už bol po záruke. Pokiaľ si ale dobre pamätám, podobne konzistenciu hodnotili aj iné blogerky a nepredpokladám, že by ho každá skúšala po uplynutí záruky ako ja, ha ha...

 

CIEN Sun SPF 20 trasparentný sprej na opaľovanie

Jedna z vecí, spotrebovaných na dovolenke. Fajn výrobok, lebo transparentnýnemastný. Na druhú stranu, aplikácia nebola vždy zrovna júzerfrendly a pred koncom spotreby som mala pocit, že ten obsah vyteká už asi z každej strany zpod pumpičky! Takže nabudúce zrejme odolám.

Na druhú stranu, účel splnil.

 

ZIAJA Med Hydrating Treatment telový balzam

Pôvodná recenzia v plnej platnosti! Milujem toto mazadlo. A keby ešte nejako pekne voňalo...

saveonbeauty out news september 2022

SEBAMED Sensitive Skin Intimate Wash

Rozhodne spokojnosť – dokonca natoľko, že som mala v pláne písať aj samostatnú recenziu! Možno ešte bude, ha ha... Vecička mala stredne hustú konzistenciu a voňala. Čo, ako určite viete, je pre mňa ešte furt ohromné plus :).

 

BOBBI BROWN Soothing Cleansing Oil

Tak na toto recenzia bude určite, takže teraz viac prezrádzať nebudem. Ale viem, že vy si určite rady počkáte na môj finálny verdikt J.

 

BOBBI BROWN Smokey Eye Mascara

Pri značke ešte ostaňme a ja premýšľam, ako pojmem článok s recenziami tejto značky. Za mňa iba priemer tentokrát, to len ak by som sa rozhodla nerecenzovať ju :).

 

BALEA Professional Wonderful Repair šampón

Ďalší z partizánov, ktorý na fotke chýba, pretože som ho nechala na hoteli na dovolenke. Nespotrebovaný. Tak toto bola ozaj príšernosť najhrubšieho zrna a ak by som bola ten obal dotrepala domov, zaslúžil by si aj samostatnú recenziu!

Šampón určený pre suché a poškodené vlasy s obsahom keratínu a mikroproteínov za nejaké 2 éčka bol kúpený maximálne núdzovo a musím povedať, že nič tak zlé moje vlasy už dlho predlho neokúsili. Šampón zanechal vlasy ťažké, umastené, obalené niečím a ja za moje suché vlasy hovorím, že použiť maximálne tak jednorazovo  v stave najvyššej núdze! ... s „devinou“ pri hlave, alebo tak...

Inak nemilosrdne hodiť do koša alebo s ním umyť čokoľvek iné okrem vlasov, zem trebárs...

 

A sme úspešne na konci, snáď vás to moc nebolelo. Ktorá z vás miluje šampóny od Baley? :D

 

- Kocúr -

 

 

 

2 komentáre:

  1. Nuž tie prírodné a handmade balzamy robia niektoré fakt ako z roku 5. Tiež sa mi to nepáči žiaľ no je tá super eko doba takže s tým asi neprestanú. Skús možno Kneipp ten má obal vysúvací a viečko z plastu čiže pohoda. Ziaja MED rad na ten si ma namotala, aktuálne mám očný krém s C-čkom a zdá sami skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...