piatok 16. decembra 2022

Moje internetové must-haves / Tipy na darček PART 1

Keďže sa nám pomaly, ale isto blíži koniec roka a s ním neodmysliteľná megadávka štatistických výplodov nás, bjútyblogeriek, rozhodla som sa teraz pred Vianocami zaradiť na blog úplne malilinkú sériu /asi dvoch :D/ článkov s tipmi na darčeky z mojich obľúbených e-shopov.

Asi nemusím prízvukovať, že pôjde o moje osobné absolútne must-have produkty, ktoré nezbožňujem len ja, ale mali by ste aj vy, ha ha.

A dnes si vezmem na paškál Notino.

urban decay stay naked trhreesome paletka recenzie

URBAN DECAY Stay Naked Threesome rozjasňujúca a bronzujúca paletka

Prečo potrebujete?

Je megapraktická. Má prekrásne farbičky a unikátnu, zamatovú konzistenciu, ktorá vytvára prirodzený finiš. Bezproblémovo sa s ňou pracuje, aj keď ste ľavoruká. No a vyzerá luxusne.

urban decay all nighter skusenosti

URBAN DECAY All Nighter extra silný fixačný sprej na make-up

Prečo potrebujete?

Ak nosíte okuliare, udrží vám pod nimi na uzde korektor aj mejkap. 

clarins self tan radiance-plus golden glow booster samoopalovaci pripravok na tvar

CLARINS Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster samoopaľovací prípravok na tvár

Prečo potrebujete?

Ak si zo zásady vôbec neopaľujete tvár, ale telo áno, nebudete vyzerať ako mimozemšťan, ak na svetlo božie vyjdete bez mejkapu. No a primiešate do akéhokoľvek pleťového mazadla.

beauty of joseon ochranny pletovy krem s probiotikami skusenosti

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice + Probiotics ochranný pleťový krém

Prečo potrebujete?

Lebo má tú najpríjemnejšiu konzistenciu ever a úžasné zloženie. A nerobí problémy pod mejkapom... ako to zvykne asi 95 percent všetkých espéefiek sveta.

purito serum s kyselinou hyaluronovou

PURITO DermHA-3 hydratačné sérum

Prečo potrebujete?

Lebo úžasne hydratuje. Jeho aplikácia je bezproblémová. No a nezanedbateľné fakty, ktoré pri sérach nebývajú bežné ani náhodou - balenie veľké a za fajn cenu!

avene-tolerance-extreme-kozmetika-skusenosti

AVÈNE Tolérance Extrême čistiace mlieko

Prečo potrebujete?

Ak máte citlivú pleť a vyskúšali ste už bez úspechu všetky pleťové čistidlá na svete. Najúžasnejšia konzistencia PART TWO. Jednoduché zloženie a famózny, sterilný obal.

bioderma atoderm telove mlieko

BIODERMA Atoderm Cream telový krém

Prečo potrebujete?

Lebo je to to najlepšie mazadlo na suchú pokožku tela ever, ktoré zabezpečí hebkú pokožku ešte druhý deň od aplikácie. A vonia!!!

 

Tak, toto je zopár mojich tipov na kozmetické vianočné darčeky z Notina a zároveň prehľad mojich osobných top produktov z tohto e-shopu. Berte to ako malé pripomenutie ich existencie, možno nimi niekoho potešíte – ale kľudne potešte aj seba :).

Btw, na záver malý tip, keď už ozaj nebudete vedieť, kam z konopí či skrátka len nebudete stíhať. Vedeli ste, že Notino má v ponuke personalizované darčekové poukážky v hodnote 25 až 100 euro, do ktorých si viete nahrať akúkoľvek fotku, napísať, čo vás napadne a môžete ju dať poslať rovno na mail tomu, komu ju chcete venovať? 

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Veľmi užitočný článok, najviac ma zaujalo telové mlieko pretože aktuálne bojujem s ekzémom takže hľadám všetko možné. Akurát tá parfumácia sa neodporúča pri ekzéme ale záleží či je silná alebo nie. Cerave telové mlieko mi zatiaľ sedí úplne najviac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je silná vôbec, ale majú v ponuke aj neparfumovanú verziu, keby si chcela vyskúšať :). Mne ale teda táto parfumovaná vyhovuje, lebo mi to šialene dobre vonia :D a teda aj kvalitou celkovo je to TOPka...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...