utorok 21. marca 2023

MAC Powder Kiss Lipstick / Najzásadnejší objav!

Ou jééé, milé moje, teraz sa pekne posaďte, bude to jazda! A nie hocijaká! Lebo Kocúr opäť raz objavil asi najlepší rúž na svete a ako isto viete, to niečo znamená.

Vlastne, asi by som mala začať tým, že tieto rúže sú hnusné, nekupujte ich a nechajte ich všetky pre mňa, prosím vás! :)

mac powder kiss ruze na pery skusenosti

Moje skúsenosti s rúžmi na pery od značky MAC sú pomerne slušné. Nie že by moja zbierka nejako extra vynikala čo do počtu, ale vyskúšala som už viacero konzistencií, ktorými je značka povestná a popravde, nebyť tých farbičiek, asi by som nad značkou zlomila palicu. Ako správna rúžová maniačka mám na tomto poli dosť dobrý prehľad a rozhodne existuje zopár iných značiek, ktoré majú vo svojom portfóliu absolútne topky a MAC to až doteraz jednoducho nebol.

Ale objav, ktorý som učinila nejaký ten mesiac dozadu, obrátil naruby všetky moje názory, predstavy aj predsudky a ja som objavila rúž, ktorý vážne ohrozuje prvenstvo mojich najobľúbenejších rúžov ever! A to som sa ho dlho-dlho doslova obávala...

mac powder kiss lipstick recenzie

MAC Powder Kiss Lipstick má totiž tak brutálne unikátnu konzistenciu, že mne osobne vyrazila dych.

Začnem ale pekne od začiatku.

K môjmu prvému kúsku /lebo áno, už má Kocúr vo svojej zbierke dva Powder Kiss rúže/ som sa nedostala úplne plánovane. Pôvodný zámer uloviť môj milovaný odtieň do rezervy samozrejme nevyšiel a tak som sa rozhodla urobiť si radosť iným. Moja voľba padla na odtieň 920 Velvet Punch, čo je absolútne dokonalá malinová s jemným fialkovým podtónom, ideálna nielen na večer, ale aj na deň. Hovorí niekto, čo je schopný nosiť do práce na hube ružovú neónku, ale furt pri tom vyzerá seriózne, ha ha. O malé niečo neskôr som svoju zbierku rozšírila o odtieň 304 Sultriness, krásnu „nude“ s trošku teplejším podtónom, ktorá je ale dostatočne tmavá na to, aby ju aj Kocúr nosil s radosťou :).

mac powder kiss lipstick velvet punch swatch
 
mac powder kiss lipstick sultriness swatch

Pigmentácia oboch odtieňov je stopercentná. Rúže voňajú po vanilke a dokonca po nej aj chutia. Poďme ale k tej konzistencii, ktorá ma doslova dostala do kolien.

Konzistencia Powder Kiss rúžov je skutočne jedna z najlepších vecí, akú kedy moja fajnová papuľka okúsila. Aj keď som sa dlhé roky obávala, že tieto rúže budú príliš vysušujúce, zvýrazňujúce aj tie vrásky, ktoré na perách nemáte, pravdou je absolútny opak. Tieto rúže sú naozaj na perách púdrovo ľahké, neskutočné, absolútne tenučké a žiaden bordel nezvýrazňujúce, výsledný finiš po nanesení je saténovo matný a ich výdrž veľmi fajn. Počas dňa sa vytrácajú absolútne prirodzene a keďže som očekovala dva tak rozdielne odtiene, viem to snáď posúdiť celkom objektívne.

A nevysušujú.

mac powder - kiss rúž na pery velvet punch
 

mac powder kiss lipstick sultrines

Priznám sa rovno, že som nimi absolútne posadnutá, najradšej by som ich nosila permanentne /hlavne ten „môj“ odtieň Velvet Punch/ a pociťujem potrebu svoju zbierku týchto krásavcov rozširovať asi donekonečna! Nuž, poznáte ma... Kocúr nevychváli do nebies nejaký rúž na pery len tak pre nič za nič.

Chcete ešte niečo dodávať? Myslím, že viac slov netreba, ja mám opäť raz chuť nakupovať aj odtiene do zásoby! Odporúčam mrknúť na Elnino, kde si určite vyberiete nejakú svoju farbičku, ceny tu majú extrémne júzerfrendlybadžetfrendly.

 

Milujem!!!

- Kocúr -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára