štvrtok 30. marca 2023

Spotrebovanci / február 2023

Prvý jarný mesiac sa nám pomaly dopracoval ku koncu a ja idem trestuhodne pokecať sama so sebou na tému spotrebovanci takto na poslednú chvíľu. Snáď mi bude odpustené, ale naozaj som to skôr nejako nestíhala - prvé jarné lúče spôsobili nástojčivé volanie motoriek a to sa po zime veeeľmi ťažko odoláva, chápete.

No, poďme teda bez ďalších zbytočných kecov na vec.

saveonbeautyblog - spotrebovana-kozmetika-za február 2023 - recenzie

Z tých stálic som tentokrát až tak veľa nespotrebovala – LARENS Repair gel, NUXE pleťový krém, CATRICE Youth Lip Serum, MAYBELLINE riasenku. K ostatným veciam sa už potrebujem rozkecať.

 

CLINIQUE Take the Day Off odličovací balzam

Jasný adept na ďalšiu stálicu. Odličuje naozaj dokonale nielen pleť, ale aj oči bez toho, aby vás čokoľvek štípalo, pálilo alebo akokoľvek inak prdelo a na kompletné odlíčenie vám postačí pidimnožstvo! Za mňa bomba, rozhodne kupujem ďalšie balenie a som presvedčená o tom, že keď nepoužijem túto vecičku, moja pleť nebude nikdy tak dokonale čistá!

 

FRAIS MONDE Hydro Bio Reserve hydratačné sérum

Absolútne dokonalé hydratačné sérum, kúštik olejové, ale vstrebáva sa bez problémov, takže hydratuje úžasne akýkoľvek typ pleti. Je pomerne výrazne parfumované, ale ja ten odér milujem a zloženie je bio, takže môžem len vrelo odporúčať. Mám už druhý kus a v budúcom článku o spotrebovancoch ho už smelo šupnem medzi stálice.

 

FRAIS MONDE Pro Bio – Age očný krém

No čo vám budem hovoriť – čo produkt od tejto značky, to kozmetický skvost. Výnimkou nebol ani tento očný krém, ktorý mi vydržal cécéá pol roka a hydratoval očné okolie úplne ideálne – intenzívne, ale bez nadmernej mastnoty. Toto rozhodne potrebujem opäť!

 

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye očný krém

To sa ku mne dostala už druhá miniatúrka a ja sa nesťažujem veru. Krémik veľmi príjemný, silný, očné okolie vyživujúci, čo viac okrem nižšej ceny si môžem priať? Ak si rady doprajete luxus v kozmetike, pokojne do neho choďte. Na druhú stranu, určite viete nájsť ešte funkčnejšie produkty aj v nižšej cenovej kategórii, o tom nepochybujem, takže finálny verdikt je len na vás.

spotrebovana kozmetika recenzie

GREEN PHARMACY krém na ruky

Žiaden zázrak, ale rozhodne produkt, kvalitou celkom dosť vysoko prevyšujúci jeho cenu! Vstrebe sa rýchlo, ale nie zas tak úplne bez stopy, takže za mňa ideálny krém na mazanie sa niekde v kancli, poznáte to, asi netreba vysvetľovať...

 

GARNIER micelárna voda pre citlivú pleť

Ideálna micka, nebyť jednej veci – a tým je odér. Čo je vec, ktorá mi na micinách príšerne prekáža! Teda aby som bola úplne presná... Keby to voňalo pekne, nefrflem napriek tomu, že v prípade micelárok by to bolo trocha kontraproduktívne. Lenže toto – klasika – smrdí občas ako plesnivé, ako občas micelárne vody zvyknú.

Paradoxne, toto je už moje druhé balenie a skúsenosť identická. Netvrdím, že nespotrebujem aj nabudúce, ale asi by som dala prednosť radšej inej značke.

 

MON PLATIN DSM Boutique Rich & Famous sprchovací krém

Veľmi fajn vecička s príjemnou vôňou a úžasne krémovou konzistenciou. Rozhodne by som sa potešila ďalšiemu baleniu, ale musel by mi ho niekto darovať -  podľa mňa tá cena 9 éčok za pol litra je predsa len kúštik nad limit mojej bjútyblogerskej tolerancie cien sprcháčov J.

 

ASTRID pomáda na pery s vit. E, SPA CEYLON balzam na pery, THE BODY SHOP Lip Juicers Balm

Všetky 3 balzamy a môj názor na ne nájdete v tomto článku, tak som sa rozhodla ušetriť sebe čas, prácu aj nervy. Spotrebovala som do dna len „hrozienkovú masť“, zvyšné dva kvôli pokročilému veku opustili moju zbierku nie úplne spotrebované.

 

Amen. Máte skúsenosti s niektorým z produktov z dnešného článku aj vy? 

 

- Kocúr -

1 komentár:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...