pondelok 10. apríla 2023

Smith´s Strawberry balzam na pery / megaobjav PART NEVIEMKOĽKO

Ou jééé, milé moje, je to tu, konečne nastal čas čé a ja som otvorila posledného partizána z mojej prehistorickej U.S. objednávky balzamov na pery od Rosebud Perfume. Ako zlatý klinec na záver som si nechala SMITH´S Strawberry Lip Balm a aj keď som sa reálne obávala, čo z tej plechovky na mňa vyskočí, keď ju otvorím po viac ako 7 /slovom, siedmych!!!/ rokoch, moje obavy sa našťastie nenaplnili!

A tak tu dnes máte plnohodnotnú recenziu na ďalší úžasný balzam na pery.

rosebud perfume lip balms
 

Keď som pred milión rokmi objednávala tieto kultové balzamíky, zažívali v tých časoch priam monštrózny boom. U nás sa samozrejme nedali nikde zohnať, ja som musela objednať priamo z Ameriky a tu hľa, môj kompletný harmonogram objednávok, na pobavenie: Prvý kúsok v auguste 2014, druhý kúsok o 3 mesiace neskôr. V júni 2015 ďalšie štyri.

No a zďaleka to nebolo kvôli tomu, že by som ich všetky tak rýchlo spotrebúvala, ha ha, skrátka, len som ich potrebovala mať doma. Priznám sa, jeden z nich – ten mentolový – som darovala kamoške, ostatné som spotrebovala všetky sama a do dna a teraz sa mi podarilo otvoriť tento posledný.

Nalejme si čistého vína, po vizuálnej stránke sa mi táto plechovka páči asi najmenej, ale to je len detail, off course.

rosebud balzam na pery skusenosti

Vazelínka má tentokrát svetloružovú farbu a vonia ako jahody so smotanou. Ako jahodovo – smotanový cukrík. Chutne. Sladučko. Na zožratie. Chuť nemá nijakú, čo je pre mňa v podstate plus v tomto prípade.

No akooo, ja už vážne neviem, čo dodávať k účinku Rosebud balzamov. Sú skvelé, úžasné, na perách príjemné, držia na nich ako pribité a zahoja a zhydratujú doslova všetko! A na jednu aplikáciu postačuje úplne, úplne minimálne množstvo... Skrátka, absolútna topka medzi balzamami na pery.

rosebud balzam na pery zlozenie

Samozrejme ako vždy, aj teraz musím dôrazne odporúčať pchať do nich len umyté prsty /rozumej: čerstvo umyté
/, v takom prípade vám balzam vydrží otvorený aj viac ako rok. Uznávam, nie je to úplne užívateľsky komfortné, ale verte mi, kvôli tomuto balzamu budete ochotné podstupovať to.

Viac ani nepotrebujem dodávať. Už teraz sa pomaly rozhliadam po e-shope, kde by som tieto balzamy zohnala – svojho času sa dali objednať na Notino, to už je samozrejme dávna minulosť a ja hľadám ďalej, nech už budem objednávať odkiaľkoľvek a akýmkoľvek spôsobom.

No schválne, ktorá z vás tieto balzamy pozná? A prípadne, ak máte tipy, kde ich ukoristiť, sem s nimi!

 

- Kocúr -

 

 

2 komentáre:

  1. Ako vies, milujem ich aj ja.
    Tento bol moj oblubeny, spolu s dalsimi asi tromi od tejto znacky.
    Spolieham sa na to, ze sa pridam k tebe k spolocnej objednavke :).
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...