štvrtok 11. mája 2023

HOURGLASS Ambient Lighting Blush / Testujem hype-produkty!

Hoci klenot, ktorému venujem dnešný článok, mám doma už hádam aj rok a pol, rozhodla som sa, že sa tu objaví až vtedy, keď sa do neho absolútne zamilujem. V čase, keď som ho kupovala, nemala som veľmi ani čas, ani náladu na nejaké testovačky, ale keďže išlo o kúsok, o aký išlo, nechcela som ho odbiť nejakou priemernou recenziou, písanou „z povinnosti“.

No a keď som sa do neho zamilovala, zas som nestíhala, ha ha.

Každopádne, dnes ju tu máte. HOURGLASS Ambient Lighting Blush v odtieni Mood Exposure.

hourglass licenky recenzie

Čo vám budem hovoriť... Mala som matné tušenie, že toto bude láska, ale že až taká, to by ma asi hádam ani nenapadlo. Ja mám zapečené lícenky rada, mám rada luxusné značky, ale toto je taký skvost, že keby sa ma niekto spýtal, ktorú lícenku by som si nechala ako jedinú, rozhodne poviem túto od Hourglass.

hourglass ambient lighting recenzie

Iste, nepotrebujete ju k životu úplne nutne, existuje iks naozaj úžasných líceniek za podstatne nižšie až smiešne ceny, úplne objektívne je táto ale absolútna topka medzi topkami. Prečo?

Svoje nadšenie budem dávkovať :). Okrem prekrásneho, luxusného obalu mi lícenka veľmi vyhovuje odtieňom. Iste, nemala som medzi miniatúrami na výber a popravde som sa toho studeno vyzerajúceho odtieňa aj trochu obávala, v konečnom dôsledku som ale nesmierne rada za túto voľbu. Odtieň Mood Exposure je úplne neutrálny a bude sedieť podľa mňa každému podtónu a každému odtieňu pleti v každom ročnom období! Doslovne.

hourglass ambient lighting blush odtiene

Odtieň ale nie je to naj, čo táto lícenka ponúka. Najhlavnejším benefitom je zapečená, hodvábna konzistencia s tak dokonale namiešanou pigmentáciou, že je skrátka absolútne nemožné týmto kúskom vytvoriť nevydarené líčenie! Farba nefľakatí a líčka máte tak hotové doslova za pár sekúnd.

Výdrž je samozrejme celodenná, k tomu ani nepovažujem za potrebné nejako extra vyjadrovať sa.

Výsledný finiš lícenky je hodvábny podobne ako jej konzistencia. Lícenka vašu tvár doslova rozžiari, ale nie je to tým, že by v sebe mala trblietky, odlesky alebo čokoľvek, čo otravuje život už len z princípu. Skrátka, je dokonalá!

hourglass licenka recenzia

Čo sa týka štetca, na zapečené lícenky používam štetce husté s tvrdšími štetinkami – kľudne aj prírodné – ktoré lepšie naberú na seba farbu a viete nimi po lícenke poriadne pošmrdlať. V prípade lícenky od Hourglass to s kľudom môžete robiť, ale nemusíte – tých ťahov štetcom stačí celkom málo.

Fotka klame telom - tento štetec na lícenku nepoužívam!

A prečo miniatúrka? No jednak, lebo cena, že, ha ha, a dvak, lebo mi miniatúrka úplne stačí. Na štetec, ktorý je na ňu najvhodnejší, sa dá nabrať úplne v pohode a aspoň máte akú – takú nádej, že ju aj spotrebujete. Garantujem, že aj to vám bude trvať niekoľko rokov...

Mám niečo ešte dodávať? Myslím, že viac slov netreba.

 

- Kocúr -

 


2 komentáre:

  1. Jani presne tak miniatúrky úplne stačia čo sa týka líceniek, bronzerov aj rozjasňovačov a aj tak ich máme problém spotrebovať. Mne sa už skôr rozbije alebo rozpadne obal ako by som produkt reálne minula.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, niektoré typy produktov skrátka nemáš šancu spotrebovať...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...