štvrtok 4. mája 2023

NEnákupy / apríl 2023

Takže v apríli sa nám Kocúr celkom urval z reťaze. Občas síce aj z donútenia, ale to ho vôbec neospravedlňuje. Takže až som vzbudila vašu pozornosť, nech sa páči, čítajte ďalej.

nakupy april 2023

Začnem tým, čo ma potešilo asi najviac. Darčekový set s miniatúrkami sér od BEAUTY OF JOSEON som na Notine skrátka nemohla nechať. Každé sérum má objem 10ml a to už eventuálne viete posúdiť nielen to, či vám bude vyhovovať alebo nie, ale aj účinky samotné! Recenzia určite bude a počítam s tým, že aj kúpy plných balení.

Nemenej veľkú radosť urobila aj miniatúra púdru od NARSodličovací balzam od HEIMISH, keďže som usúdila, že bez používania cleansing balzamov moja pleť už nikdy nebude čistá, ha ha.

saveonbeauty in news april 2023

Z Elnino na testovanie mi zaslali hubku na mejkap od REAL TECHNIQUESmasku na vlasy OLAPLEX, to už ale vy viete, keďže som ich už stihla aj zrecenzovať.

No a ešte pár teplých slov k zvyšku.

Vždy, ako sa blíži máj, neviem odolať ničomu s melónovou vôňou. Preto doma opäť vytasím balzam na pery od Baley, limitku, ktorú som si odložila od minulého roka a neodolala som ani kúpe mydla na ruky a sprcháča BALEA. Priznávam, to mydlo mi vonia príjemnejšie než sprcháč, ten mi príde už too much, ale nevadí, prekusnem.

Ako sa blíži máj, začínam vždy pokukovať aj po samoopaľovákoch. Po milión rokoch som sa rozhodla dať šancu mliečku od BALEA a furt ma presviedča o tom, že je celkom fajn. Uznávam, to od Dove je predsa len asi kúštik príjemnejšie, ale čo všetko nepodstúpite z nostalgie...

Krém na ruky AVON a milovaný peelingový sprcháč od ORIFLAME boli darčeky, odlakovač SALLY HANSEN nutnosť.

himalaya antisepticky krem

Na úplný záver som si nechala asi tak tristo balení antiseptického krému HIMALAYA. Off course, na fotke ich vidíte menej, ha ha, nejaké som už stihla spotrebovať. Táto univerzálne využiteľná vecička stojí asi tak euro pade a fakt to celkom pomáha hojiť podráždenú pokožku! Myslím, že na toto struhnem aj recenziu, mohli by ste to eventuálne potrebovať...

 

Takže? Čím kozmetickým ste si urobili radosť vy?

 

- Kocúr -

1 komentár:

  1. Určite daj článok o tej mastičke, to som zvedavá čo všetko sa s ňou dá vyriešiť a za tú cenu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...