utorok 27. februára 2024

URBAN DECAY Space Cowboy / Testujem hype-produkty!

Pred istým časom totálne prevalcoval blogosféru a ktorá kozmetická maniačka ho nemala doma alebo o ňom aspoň nepočula, akoby ani nežila. Áno, aj Kocúr po istom čase podľahol a teda vôbec to nebolo kvôli tomu, že by odolával jeho kúpe dobrovoľne! Naopak, veľmi intenzívne som po ňom začala pátrať – obzvlášť po tom, ako som zistila, že značka URBAN DECAY v podstate zmizla z parfumérií nielen u nás, ale aj u našich západných susedov...

Jo jo, reč je o  Moondust očnom tieni v tom najkultovejšom odtieni Space Cowboy.

urban decay moondust space cowboy swatch
 

Ako to balenie je seriózne ohavné. Plast je síce kvalitný, ale keď to porovnám s inými baleniami monotieňov tejto značky, toto je ozaj trapas. No ale budiž, poďme sa pozrieť na samotný tieň.

Space Cowboy, to nie sú len zlisované trblietky. Tieň má aj istý farebný, taký broskyňkový základ, ktorý síce tie trblietky občas prebijú, ale jednoznačne je tam.

urban decay moondust eyeshadow space cowboy odtien

urban decay moondust space cowboy swatch


Vzhľadom na typ očného tieňa je samotná
farebná pigmentácia veľmi dobrá. O trblietkach asi ani nemá zmysel vyjadrovať sa – tam je to absolútna bomba, oko sa vám ligoce z každého uhla a trblietky sa dajú aj vrstviť, ak by sa vám nejakým nedopatrením málilo!

Odfotiť tieň som sa snažila za všetkých možných aj nemožných svetelných podmienok.

urban decay moondust space cowboy odtien

urban decay ocne tiene skusenosti

urban decay moondust space cowboy recenzie

urban decay moondust ocne tiene skusenosti


Čo sa týka konzistencie, tá je tiež trošku taká
predvídateľná a tieň nie je úplne maslový, na čo sme asi zvyknuté pri tejto značke.

To zas si treba naliať čistého vína - jednoducho, je to plné trblietok a takýto očný tieň nikdy nebude mať vyslovene maslovitú konzistenciu.

Ja osobne som bola pri prvej aplikácii trochu vydesená, keďže trblietky mi hneď pri líčení dosť opadali pod oko a to ten tieň od začiatku nanášam jedine a len prstom, aby čo najviac vynikol. Nedajte sa ale odradiť. Druhá aplikácia bola v podstate už takmer bezproblémová a šarapatu teda narobila iba vrchná vrstva trblietok v panvičke.

urban decay moondust ocny tien space cowboy


Výdrž produktu ako takého je skvelá, bez problémov a bez akýchkoľvek známok „opotrebovania“ dá Space Cowboy celý deň, pod oko nepadá a viac už nemám čo dodať.

Off course, úplne neuveriteľne a nečakane som zohnala na Notino, kde je aktuálne za naozaj fajn cenu – ak chcete rozšíriť svoju zbierku o nejaký moooc trblietavý kúsok, nabetón vám môžem odporučiť tento.

 

No priznajte sa, ktorá z vás hajpu okolo tohto fešiho tiež podľahla?


- Kocúr - 

2 komentáre:

  1. Ja asi žijem na mesiace, pretože som o ňom vôbec nevedela, veľmi sa mi páči, no viem, že by som ho mala len v zbierke a pri líčení by som aj tak použila paletku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič si z toho nerob, aspoň v jednom prípade som naplnila svoje poslanie 😂 Prekvapivo, ten tieň je skvelý aj na bežný deň do roboty, ja k nemu šupnem len niečo hnedé na vykontúrovanie oka, zväčša bronzer a frčím, ráno nikdy nemám čas prdieť sa s líčením...

      Odstrániť