štvrtok 10. októbra 2013

Avon Guľôčkový antiperspirant Invisible Care, 50 ml, cena 2,90 eur

Už dlho som sa chystala na túto recenziu, len nie a nie dokopať sa k nej. Hlavný dôvod bol ten, že takáto obyčajná "guľôčka" asi nie je príliš vďačným objektom pre recenzie - čo už na nej zrecenzovať okrem účinku... Keďže ale mňa osobne veľmi prekvapila, nemôžem ju v mojom blogu vynechať.

Mám rada guľôčkové antiperspiranty. Tuhé sa zvyknú usadzovať v záhyboch podpazušia a pri aplikácii tých aerosolových sa vždy pridusím! :) Preto u mňa "guľôčky" vyhrávajú na celej čiare.
Tento guľôčkový antiperspirant som chcela vyskúšať okamžite, keď sa objavil ako novinka v katalógu, takže som ho hneď aj objednala. Chvíľku mi nedotknuto stál v poličke, keďže som potrebovala spotrebovať ten aktuálny, chvalabohu dlho sa tam neohrieval.
Pre testovanie som si vybrala verziu s bielou gardéniou, ktorá by nemala zanechávať biele stopy na oblečení - guľôčku Invisible Care. Napriek extrémne nízkej cene - dostanete v akcii väčšinou okolo 1,60 eura - ma tento antiperspirant naozaj milo prekvapil! Nielenže tak, ako sľubuje výrobca, nezanecháva na oblečení žiadne viditeľné stopy, ale naozaj aj účinkuje! Používam ho len raz denne po večernej sprche a ja som sa skutočne nepotila ani nepamätám! :)
Musím vyzdvihnúť aj obal, ktorý fajn padne do ruky a predovšetkým guľôčku samotnú, ktorá sa točí tak, ako má a nezasekáva sa.
Bonusom je príjemná vôňa, taká klasická "guľôčková". V ponuke sú však viaceré varianty a u mňa v skrinke už čaká ten citrusový ;). Uvidíme, či bude rovnakým milým prekvapením, ako bol tento antiperspirant.

plusy:            účinok, cena
mínusy:         žiadne

celkové hodnotenie: 10/10

- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...