sobota 24. augusta 2013

Balea Exotic Shower Sprchový gél v spreji, 150 ml, cena 1,79 eur

Na tento originálny sprcháč som si robila zálusk odvtedy, ako som ho objavila v DMkovskom letáku ako novinku. O to viac som sa potešila, keď som ho našla ako súčasť meninovo-darčekového balíčka od kamarátky /rovnako postihnutej kozmetickej maniačky ako som ja :)/.

Balea sprcháče mám veľmi rada - krásne voňajú a stoja málo. Výnimkou nie je ani tento s nápaditým spôsobom aplikácie. Balením a snáď aj konzistenciou tak trochu pripomína penu na holenie. Bledooranžový gél v podstate okamžite po kontakte so vzduchom sa mení na hodvábne jemnú, krémovú penu, ktorej konzistencia vydrží v rovnakom stave počas celého sprchovania. Naniesť ho môžete priamo na pokožku alebo na umývaciu hubku. Bonusom pre všetky milovníčky sladučkých ovocných vôní je krásna "tutti-frutti" vôňa.
Sprcháč pokožku šetrne očistí a pritom ju vôbec nevysuší. So sprejom sa však treba tak trochu naučiť narábať, inak ho miniete rýchlosťou blesku. To je zároveň jediné negatívum, ktoré som na tomto produkte objavila, inak som s ním nadmieru spokojná.
Aj pri tomto výrobku ide o limitovanú edíciu - necháme sa prekvapiť, či sa s podobným sprcháčom na DMkovských pultoch v budúcnosti ešte stretneme.

plusy:            účinok, originálny spôsob aplikácie, vôňa
mínusy:         rýchlejšia spotreba

celkové hodnotenie: 9/10

- claire -



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...