piatok 2. augusta 2013

Dove Creme Mousse Body Wash, 200 ml, cena 2,79 eur

K tejto recenzii ma dohnala naštvaná kamarátka a ja nemôžem iné, len dať jej za pravdu. Hoci nie som veľkým priaznivcom sprcháčov, presahujúcich nákupnú cenu euro päťdesiat, aj ja som pred nejakým časom vyskúšala tento sprcháč z radu Nutrium Moisture. Jeho zamatovo penová, ultrahustá konzistencia ma milo prekvapila, na pokožke sa sprcháč prejavil tiež len pozitívne - skvelo penil, po vysušení pokožky ani stopy. Vôňa bola tak isto veľmi príjemná.
Čo bolo menej príjemné, bolo prekvapenie, ktoré prišlo pri využívaní obsahu asi tak do polovice. 

Zvyšok hustého sprchovacieho krému nie a nie vytlačiť! Keby išlo o klasický sprchový gél, toto nemožné balenie neriešim. Ale nakoľko je jeho konzistencia extrémne hustá, hodila by sa pre tento sprcháč skôr mäkká tuba alebo aj obyčajný téglik a určite nie takéto nepodarené balenie, v ktorom Vám ostane nepoužiteľná takmer polovica výrobku!!! Sprcháč som si kúpila len raz a odvtedy som kúpu nezopakovala.
Nevhodné balenie hodnotím ako veľké mínus a tajne dúfam, že sprcháč už v tomto balení nevyrábajú! Z celkového hodnotenia mu za tento fakt stŕham 3 body. A to by si inak zaslúžil aj absolutórium!

plusy:            účinok, hustá penová konzistencia, príjemná vôňa
mínusy:         obal, obal a ešte raz obal!!!!!!

celkové hodnotenie: 7/10

- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...