piatok 9. augusta 2013

SunDance Transparentný sprej na opaľovanie s OF 30, 150 ml, cena 4,45 eur

Milujem tento opaľovák. Ani nie tak kvôli účinku, ako kvôli pohodlnej aplikácii! :) Priznám sa, som strašný lenivec v nanášaní prípravkov na opaľovanie... Ten samotný fakt opakovaného nanášania tekutého niečoho na spotenú pokožku ma priam neuveriteľne irituje! :D
DMkovská značka SunDance priniesla tento opaľovák s UVA a UVB ochranou a faktorom 30 už v minulosti v limitovanej edícii a ja, opaľovacia NEmaniačka, som si ho vďaka baleniu vo forme aerosolového spreja okamžite obľúbila. Na moje šťastie, tento rok sa na pultoch objavil znova a ja som nezaváhala ani na okamih.

Sprej je primárne určený pre všetkých priaznivcov športu, výrobca sľubuje nemastiace zloženie. Celkom tak to však nie je. Aby sprej dostatočne chránil našu pokožku pred agresívnymi slnečnými lúčmi, musíte si ho samozrejme naniesť v hojnom množstve, čo sa na pokožke aj prejaví. Na celkom nemastné zloženie teda zabudnite!
Tu sa hneď zastavím aj pri ďalšej "nevýhode" - kto sa chce ozaj poctivo chrániť, sprej spotrebuje naozaj rýchlo. Práve za tento fakt, ako aj nie príliš príjemnú alkoholovú vôňu, mu strhnem nejaké tie bodíky.
Sprej však mojej citlivej pokožke inak plne vyhovuje a aj vďaka super cene a faktu, že si zvládnem "namazať" sama aj chrbát sa k nemu budem určite každé leto vracať! :)

plusy:            aplikácia!!!, účinok
mínusy:         rýchla spotreba balenia, vôňa

celkové hodnotenie: 8/10

- claire -

1 komentár:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...