piatok 6. decembra 2013

Avon Planet Spa Krém na ruky a chodidlá s výťažkom z lekna, 75 ml, cena 7,50 eur

Dnes pokračujeme v mojej "ručno-krémovej" odysee a hlavným hrdinom bude krém na ruky a chodidlá s výťažkom z lekna z edície Planet Spa. Tešíte sa? ;D
Ani veľmi neviem, prečo som si objednala tento výrobok... Policu s kozmetikou v mojej izbe okupovali už dva krémy na ruky, s ktorými som bola viac ako spokojná, napriek tomu som novinke neodolala. Krém bol za fajn akciovú cenu - ani nie 2 eurá - mal pekný cyklámenový obal a voňal veľmi zaujímavo - no skrátka neodolala som! :)


zdroj: www.avon-online.sk



Ako som už spomínala, krém na ruky zvyknem napatlať vždy večer aj na chodidlá. Čo je dobré pre moje ruky, nemôže uškodiť ani nohám, ktoré si po celodennej námahe trochu starostlivosti zaslúžia. Okrem toho to má ďalšiu výhodu - nemusíte skladovať v skrini tubu navyše.
Avon mi moju teóriu len potvrdil, keď prišiel s týmto "univerzálnym" krémom.
Aký teda krémik s výťažkom z lekna je?
K zloženiu vám veľa nepoviem, keďže krém som už dávnejšie spotrebovala /a nejako pozabudla pre vás aj odfotiť, ako už obrázok napovedá/. Poďme však k účinku. Samotný krém je bielej farby, vonia dosť exoticky a intenzívne - skôr korenisto než sviežo - a pri aplikácii príjemne chladí. Nedajte sa však oklamať! Po rozotretí krému totiž takmer okamžite nastupuje pocit mierneho zahrievania pokožky, čo je hlavne v tomto ročnom období dôležité plus!
Krém sa vstrebe rýchlo, avšak ruky a nohy uchová vláčne až do rána - obzvlášť, ak večer nešetríte a aplikujete poriadnu vrstvu.
Podobne je to aj s vôňou, ktorej náznaky cítite ešte aj ráno. Kvôli jej intenzite ma však po čase tak trošku stihla omrzieť a dnes ju hodnotím skôr negatívne, než pozitívne.
Mínusom je tiež balenie výrobku. Ide o klasický plastový téglik, do ktorého musíte pchať prsty a preto stopercentnú hygienu nedodržíte, ani keby ste sa neviem ako snažili - obzvlášť, keď ho používate aj na chodidlá. Ešteže balenie je pomerne malé a tých 75 ml spotrebujete, ani sa nenazdáte.
Kvôli vôni, ktorá sa mi objedla, si krém zrejme viac nekúpim, ale účinok ma nesklamal.

plusy:            účinok
mínusy:        balenie, vôňa

celkové hodnotenie: 7/10

- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...