nedeľa 19. januára 2014

Voňavé krémy na ruky Figs and Rouge alebo ako som sa zamilovala

A je to tu - už zasa v tom lietam až po uši! Je krásne slnečná, teplá januárová nedeľa, svrbia ma končeky prstov a ja cítim, že moja peňaženka ešte zaplače! Niekedy si vravím - prestaň surfovať po stránkach s kozmetikou, v drogérke utekaj rovno ku konzervám pre mačky a naspäť k pokladni a katalógy zo schránky založ rovno medzi staré noviny do zberu! Nie je ťažké domyslieť si, aký účinok to na mňa má ;)...
Ako som písala dva články dozadu, neodolala som skvelej akcii na e-shope figsandrouge.sk a v mojej kozmetickej zbierke mi pristáli /aké prekvapujúce!!! ;)))/ dva nové balzamy na pery a dva krémy na ruky. Všetky tieto výrobky som samozrejme naozaj urgentne potrebovala!!! :D V tomto článku vám predstavím krémiky na ruky, ktoré ma dostali nielen svojou vôňou, ale aj... no veď nepredbiehajme a mrknime sa najskôr na týchto krásavcov:


Áno, obal skutočne predáva. V mojom prípade to bola láska na prvý pohľad. Nikdy som nefandila pestrým farbám, v rámci oneskorenej puberty som dokonca istý čas pobehovala po svete výlučne v čiernej a môj najvýstrednejší farebný výstrelok predstavovalo v mojom šatníku tmavomodré a tmavozelené tričko. Časom som začala tolerovať aj ďalšie súčasti farebnej škály a nadobudla som pre mňa niekedy nepredstaviteľnú schopnosť nalakovať si nechty na ružovo.
Na obaloch kozmetických výrobkov som však farby žrala vždy. Čím farebnejšia tubička alebo téglik, tým lepšie. A ak náhodou existovalo viacero rovnakých tubičiek/téglikov v rôznych farbách, dajte nejaký logický dôvod, prečo ich nemať všetky!!! :D
Vzhliadnuc k vyššie vloženej fotke, musíte uznať, že každý kozmetický farbomil si jednoducho musí prísť na svoje. Nechajme však farby farbami, obaly obalmi a poďme sa pozrieť bližšie na to, čo tieto /tak krááááásne pestré :)/ retro obaly v sebe ukrývajú.
Hoci som mala tú česť vyskúšať len dva krémiky, predpokladám, že všetky sú identické ako kvalitou, tak aj zložením a líšia sa len vôňou. Ja som si vybrala vôňu kávy a pomaranča a vôňu čerešňového kvetu. A sú úžasné!!! Vôňa vás doslova omráči svojou sladkosťou a ja nedokážem inak, len neustále si ovoniavať svoje paprčky /ešteže tá vôňa až tak dlho nevydrží, lebo by mi ruky asi prirástli k nosu!/.



Krémy majú pomerne "tuhú" konzistenciu, ale po rozotretí sa zmenia na chladivú, ľahučkú "šľahačku", ktorá takmer okamžite vsiakne do pokožky rúk a... STOP, tu niečo nesedí! JA - a chválim krém na ruky, ktorý okamžite vsiakne do pokožky? Ale áno!!! Pretože krémik mi po rozotretí príde tak trochu ako koncentrát, ktorý zanechá ruky vláčne, ale naozaj nie mastné! Konečne nemusím riešiť ten pocit na porazenie, keď máte studené ruky a krém do nich nie a nie zapracovať, až nakoniec s jedom utekáte do kúpeľne a ruky umývate, aby ste neumastili všetko, na čo sa čo i len pozriete... Aj keď vôňa krému nejako extrémne dlho nevydrží, o účinku sa to už, našťastie, povedať nedá - ak si na noc dáte o máličko hrubšiu vrstvu, hodvábne a vyživené ruky máte ešte ráno.
Keď ako bonus k tomuto všetkému prirátam prírodné zloženie krémikov a netestovanie na zvieratách... No viac mi nie je treba a zrejme neumriem, kým nevyskúšam úúúúúplne všetky výrobky tejto značky... nech si aj ten môj frňák trochu užije! ;)

plusy:          vôňa, hydratačný účinok bez pocitu mastnoty
mínusy:      cena /aj keď kvalite určite zodpovedá, pri mojej spotrebe krémov na ruky si sotva budem môcť dovoliť pravidelne kupovať krémy na ruky za takmer 9 eur/ 
celkové hodnotenie: 10/10

- claire -

2 komentáre:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...