streda 10. septembra 2014

Čím som sa špliechala toto leto a budem sa aj to ďalšie



Vonku sa nám neodvratne jesení a hoci v čase, keď píšem tento post, máme ešte posledné záchvaty letných takmer-horúčav, stavím sa, že v čase publikovania tu už bude jeseň ako vyšitá - idem totiž na dovolenku, takže Murphyho logika nepustí, že... Napriek tomu by som chcela ešte pár teplých slov povedať k vecičke, ktorá mi robila po celé leto spoločnosť a ak sa pošťastí, tak robiť aj bude. Reč bude o spreji po opaľovaní s aloe vera lidláckej značky Cien.



 
Pravidelným čitateľkám tohto blogu určite neušla moja NEnáklonnosť k smaženiu sa na slnku. Hoci som toto leto mala k mojej neobľúbenej činnosti vcelku minimum príležitostí, asi zo dvakrát sa mi zadarilo – fakt nemusím mazanie sa opaľovacím krémom/mliekom, preto sa snažím do toho nenútiť ani ostatné jedince ľudského druhu a chrbát si najradšej sama pošpliecham nejakým tým striekacím niečím. 
Tak nevydalo, no... Výsledkom mojej neschopnosti a lajdáckosti boli mierne pripečené dva-tri neprestreknuté fliačiky na chrbte. A vtedy prvýkrát prišla vhod moja poopaľovacia prvá pomoc.
Najprv ale tradičné obkecávačky. Balenie. Nie je to teda nič extra – klasická pumpička /aj keď stopercentne funkčná/ asi neohúri nikoho, ale musím povedať, že mňa tá žabacia zelená zaujala hneď. /Už ste niekedy videli poopaľovák v zelenom obale? :)/
Rozstrek je veľmi jemný a super – pri aplikácii vás neprekvapí žiadna mokrá spŕška, ale len príjemná, veľmi mierne chladiaca hmla. Voda je jemne parfumovaná – a vonia presne ako môj obľúbený intimáč rovnakej značky, tak isto s aloe.
Dosť bolo ale kecania o blbostiach, pri poopaľováku je samozrejme najdôležitejší účinok. 
No a ten, vážené dámy, je ešte viac super, než pumpička, žabacia farba či odér. Po dvoch dňoch som sa s fľakmi na chrbte mohla definitívne rozlúčiť. Holt, aloe je aloe.


Priznám sa, že som sa na sprej celkom namotala. V letných horúčavách /teda pardon, v podkrovných horúčavách/ pokožku príjemne osviežil a ja som ho na seba špliechala ostošesť po každej sprche. Nie je nutné nič rozotierať /hurá/, voda vsiakne takmer okamžite a vám ostane len upokojená a zhydratovaná pokožka.


Sprej môžete smelo aplikovať aj na rôzne drobné ranky – ja som to vyskúšala už párkrát a teda ani jedna z končatín mi neupadla – práve naopak /A neznamená to, že by narástla ďalšia! :D/.
Sprej som kúpila v predajni Lidl počas mojich jarných nakupovacích potuliek Mníchovom. Tajne dúfam, že sa budúce leto dostane aj k nám na Slovensko a ak sa tak stane, kupujem na kilá. Pardon, na litre.

plusy:          účinok, konzistencia, vôňa, cena /niečo nad 3e/
mínusy:      žiadne

celkové hodnotenie: 10/10

Asi príliš nemá zmysel pýtať sa, či ste skúšali, ale predsa – nájde sa niekto? :) Akým poopaľovacím prípravkom holdujete vy?

- claire -

3 komentáre:

  1. Tento rok som kombinovala na horúcom sicílskom slnku Biodermu s DMkáckou verziou v modrej farbe.
    Obe perfektné a veľký rozdiel nebolo vidieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja sa k tej Bioderme dokopem zrejme o rok, skúšať ju tento už asi nebude príležitosť :). To DMkovské som mala minulý rok a super.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...