nedeľa 14. decembra 2014

Akože... čože???... som trochu stratila reč...



Ak si kúpite niečo, za čo vyhodíte ale že ceeelkom  nekresťanské prachy, musíte rátať s tým, že aspoň časť zaplatíte za značku. Takú tretinu, možno. S tým by sa človek ale vcelku ľahko zmieril - ten pocit, že vlastníte niečo luxusné, čo má viac než úžasný účinok, za to väčšinou stojí. Houston ale hlási problém, pokiaľ si zacvakáte LEN za značku.
No a teraz ma možno ukameňujete, ale tak trochu sa mi zdá, že podobne tomu je v prípade paletky, o ktorej sníva asi každá jedna beauty-maniačka. Naked2 od Urban Decay.

Bez zbytočných kecov, poďme na vec. Balenie je eňo-ňuňo a nemôžem voči nemu povedať jediné krivé slovíčko - nielen ja, ale aj moje estetické cítenie chrochtá blahom. Obal je taký plechovitý a nehrozí, že by sa niekde niečo zapatlalo či nebodaj poškriabalo.


Súčasťou balenia je aj obojstranný štetec, na ktorý frfle väčšina blogeriek. A ja sa teda nich stranu pridám, aj keď ho stále používam. Veď uvidíte nižšie...


Čo sa farbičiek týka... No veď paletku som nekupovala len kvôli značke, že. Farby sú to naozaj úžasné a vytvoríte nimi nielen líčenie na bežný deň, ale aj nejaké to dramatické niečo na večer. Väčšina je vcelku slušne preligotaná, matných odtieňov je minimum /a teraz fakt neviem, či je to dobre alebo zle.../.


Súčasťou balenia sú aj vzorky štyroch druhov báz pod očné tiene /ktoré som ešte neskúšala/. 


Lebo:

Obrázok to vystihuje, myslím, veľmi slušne. Lebo ak nepoužijete bázu, po pár hodinách vaše UD Naked2 viečka budú vyzerať presne takto. Moja posledná paletka bola katalógovej značky, stála okolo 6 eur a na viečkach sa mi tiene z nej nezlievali ani keď som bázu nepoužila. Naked2 tiene to bohužiaľ robia vcelku POCTIVO. Do laty ich v pohode dáte aj bázou za cca 2-3 éčka, ale je na zamyslenie, že poriadky s tieňmi za padíka musí robiť báza za necelé 3 eurá! Bez nej ani ranu, bohužiaľ...
Frfľačka ale pokračuje. Až tak veľmi som sa študovaniu recenzií na túto paletku nevenovala, ale myslím, že toto ste už niekde počuli. Ani neviem, či ten jav môžem nazvať prášivosť. Lebo tie kusy, čo lietajú pri šmrdlaní hladkaní štetcom predovšetkým po matnom odtieni s názvom Tease a čo následne opadajú pri líčení na vaše lícne kosti, asi ťažko môžeme nazvať prachom.

Skrátka, na porazenie. Musím ale priznať, že tie ligotavé odtiene sú na tom o poznanie lepšie. Akurát ma to mrzí pri tom Tease odtieni, ktorý je fakt nádherný - ale ak sa ponáhľam ráno do práce, tak s ním skrátka a jasne nestíham!
Na porovnanie sa mrknite nižšie – Tease jemne pohladený štetčekom, jeho sused Chopper riadne pošmrdlaný štetčekom.

Zrejme trošku svoj podiel viny na tom bordeli, čo ostane na použitých očných tieňoch, má aj štetček z umelého vlákna, ktorý je na takúto masloidnú konzistenciu, podľa môjho skromného názoru, príliš tvrdý.
Aby sme ale len nefrfľali. Pigmentácia drvivej väčšiny odtieňov je super-skvelá. Fakt. Rovnako intenzívne, ako vyzerajú odtiene na ruke, vyzerajú i na viečku.



... ok, s výnimkou prvého, nažltlého odtieňa Foxy, ktorého existenciu v škále očných líčidiel asi v živote nepochopím. 
Čo dodať na záver... Priznám sa, mala som tiky označiť tento post menovkou „čo mi bol čert dlžný“. Nie, že by paletka bola taká zlá - to ani v najmenšom. Ale za tie peniaze by človek fakt s kľudným svedomím mohol očakávať zázraky a nie len ľahko nadpriemerné skrášľovadlo v kvalitnom balení. Bohužiaľ. Ja nabudúce zrejme už odolám.
Dnes bez číselného hodnotenia - neviem si rady, fakt!

Skúšala niektorá z vás túto paletku? Nájde sa niekto, kto bude frfľať podobne ako ja? :)

- claire -

18 komentárov:

  1. Problem bude asi v tom, ze ked uz niekto zaplati tolko penazi za ocne tiene, ma problem si priznat ze to nie je az take dobre ako by zodpovedalo cene.
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je to pravdepodobné - holt, značka je značka :)
      Osobne najväčší problém vidím v cene tej paletky - lebo ak sa trošku potrápime a vychytáme muchy, výsledok je fakt boží...

      Odstrániť
  2. Uzasne odstiny.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nuž, očné tiene nie sú mojou šálkou kávy, ale neodolala som (aj pod vplyvom blogosféry)a a kúpila som si dve paletky, myslím, Revolution. Prišli mi domov tento týždeň, veľmi rýchlo, z ČR a vyzerajú veeeeľmi podobne ako Tvoje :).
    Ešte som neskúšala, uvidíme :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš, myslím, tú duplikátoidnú verziu :)... /Možno by mi vyhovovala viac! :D/

      Odstrániť
  4. Suhlasim. Kvalita MR a UD je porovnatelna. Az na neporovnatelnu investovanu sumu. UD je pre mna za tie prachy sklamanim

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau... tak som snívala o paletke Naked, ale po tejto recenzii fakt nemám chuť minúť skoro 50 € za niečo, čo síce vyzerá nádherne, ale efekt vôbec neplní. Ďakujem, ušetrila si mi kopec peňazí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka, nemáš za čo - ani si nevieš predstaviť, ako ma "mrzelo", že som musela zrovna takúto recenziu napísať :D...

      Odstrániť
    2. Chápem, ale na druhej strane, som rada, že si sa odhodlala. Ako sa hovorí - 100 ľudí, 100 chutí, ale stačí, že jeden človek je nespokojný a ja jednoducho do takej investície nepôjdem. OK, ak by paletka stála 10 €, neváham ani sekundu a mám doma už všetky tri, ale pri tejto sume nehrozí ;-)

      Odstrániť
  6. Mám doma trojku a som spokojná. Keďže mám mastné viečka, nevydržia na nich tiene ani za 3 eurá bez toho, aby som použila bázu a si šťastná žena ak tebe áno :D Takže v tomto u mňa problém nevidím. Čo mi na trojke vadí je, že sú tiene ladené viac do ružova je tam fakt príliš veľa tých trblietavých, ktoré nevyužívam tak často, akoby som chcela. Paletku však používam rada, i keď jej cena je fakt závratná a pri jej využití by mi pravdepodobne stačila aj Basic.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, ja som zvažovala, ktorú paletku objednať a trojka sa mi zdala moc naružovelá... Viečka asi super mastné nemám, ale väčšina tieňov bez bázy sa mi zlieva tiež... Len človek by čakal, že aspoň tiene za padíka by to robiť nemuseli :)
      Ale sa teším, že je tu aspoň niekto spokojný! :D

      Odstrániť
  7. ja som našťastie momontálne spokojná s tými paletkami, čo mám:). Mám doma Naked1, ale siaham po nej veľmi sporadicky, nie vo všetkých odtieňoch sa "cítim".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tiež mám v tej dvojke svojich favoritov a NEfavoritov :) napr. na sebe neznesiem odtiene do bronzova, vyzerám v nich uplakane...

      Odstrániť
  8. Zaujímavá skúsenosť, mám doma jednotku aj dvojku, trojka ku mne práve cestuje a musím povedať, že mne za tú cenu naozaj stoja. Jednak využijem všetky farby (až na jeden tieň v každej paletke), jednak na očiach mi vydržia naozaj od rána do večera a keď sa náhodou večer neodlíčim, ráno mám stále tiene na očiach a to bázu nepoužívam :) A vydržia mi snáď do konca života, jednotku mám už tri roky a stále som sa ani v jednom tieni nedostala na dno. Mrzí ma, že si vyhodila toľko peňazí a nesadla ti, ja som spokojná a nemôžem povedať jedno krivé slovo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež určite vydrží do konca života :D
      Už som sa s mojou Naked dvojkou celkom zžila a mám ju rada, ale bez bázy ja osobne určite nie...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...